2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bizimki de dün gece saat başı uyandı ve uykusu var uyuyor yatağa koyunca gözler kapalı ayaklarını karnına çekip öne doğru atıyor gaz sancısı mı büyüme atağı mı anlamadım, uykusuzluk zor gece uyuyamayacağımı kabullenince daha kolay geçiyor bunu başta kabul etmemiz lazım sanırım :)

Benim ki sabah 7den beri sadece 1 saat uyudu ve şuan saat nerdeyse 1.. söyleyeceklerim bu kadar

Olay etmiş madem arayıp sana söylemiş, sanki 3 C sınıfındayız o kayınvalideme söylüyor kayınvaliden sana ya havle.
Bunun adı bencillik midir bilmiyorum ama bebeklerimiz için bencil olmamız lazım sanırım.
O hissi hepimiz yaşıyoruz sanırım uykusuzluk benim kırmızı çizgim uykumu alamayınca sinirm bozuluyor kızınca üzülüyorum değişik bir döngü.

Kızlar uyku tulumunda kaç tog kullanıyorsunuz eviniz 23-24 civarı. Artık boğazıma koyduğum ağız mendillerini eliyle atmaya başladı, korkuyorum örtüden.

O hissi hepimiz yaşıyoruz sanırım uykusuzluk benim kırmızı çizgim uykumu alamayınca sinirm bozuluyor kızınca üzülüyorum değişik bir döngü.

Evet kesinlikle öyle uyku benim de hassas noktam alamadığım zaman gergin oluyorum elimde olmadan maalesef..

Kızlar uyku tulumunda kaç tog kullanıyorsunuz eviniz 23-24 civarı. Artık boğazıma koyduğum ağız mendillerini eliyle atmaya başladı, korkuyorum örtüden.

Bizim evimiz de aynı derecede ben 2 tog kullanıyorum,içine sadece bir zibinla ve çorapla yatırıyorum.

aynen mecbur bırakıyolar insanı keşke belli etmek zorunda bıtakmadan anlasalar bazı şeyleri .tam öyle ilk okul çocuğu gibi..ya da arkadaşım oyuncağını vermedi diye ağlayan çocuklar gibi bilemedim ben

Bencede, benimde doğduğundan beri yanımda yatıyor. Anne yanı yatağını yer olmadığı için almadık. Ama olsaydı da yatıramazmışım, böyle yanyana o da mutlu bende. İlerleyen zamanlarda zaten kendi yatağında yatacak diye düşünüyorum

Çok haklısın benimde kayınvalide sorunum var hala cozemedim ya biz ordayiz ya onlar bizde hergun görmek istiyorlar böyle giderse eşimle aram bozulacak ama bunun kimse farkında değil insanların biraz anlayışlı olması lazım galiba bende insan sevmiyorum

2.5 tog aldım. Bu aralar burası çok soğuk. İçine sadece kolsuz zıbın giydiriyorum. Üstünü de uyurken yarım örtüyorum sadece ayaklarını kapatacak şekilde. Eğer yaşadığın şehir çok soğuk değilse 2 tog yeterli olur bence. Odalarda çok geziyoruz biz o yüzden örtüyle uğraşmamak adına kalın tercih ettim.

Ben de Darıcadayım, sen ne taraftasın ?

Canım bende 3 çeşit var. İkisini döndürüp giydiriyorum memnunum. Biri hellobaby 1.5 tog.
Diğeri carters onda tog belirtilmiyor ama aynı kalınlıktalar ortalama ve polar bir ürün.( ikisininde içlerine pijama takımı giydiriyorum evimiz 23-24° sıcacık uyuyor.)
Diğeri lcw o biraz kalın yorgan gibi sanırım 2.0 tog falandır henüz giydirmedim.

kızlar bugün hiç bakamadım çünkü huniyi takmak üzereyiz eşimle. Hem hastalığım tam anlamıyla geçmedi hem oğlan asla durmuyor bugün. Sürekli ağlıyor ne yapacağımızı şaşırdık. Dışarı çıkarttık yok eve geldik durmuyor. Balkona gir çık durmuyor mama yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…