- Emoji Skoru
- 7.321
- Puanlar
- 158
Kuru kalabalık..Ben misafir de akraba da insan da sevmiyorum tamam evladının halası ama her hafta her hafta bana fazla geldi eşin hafta içi de yokmuş
Hani çekirdek aile olabildiniz mi gerçekten 3lü bir şekilde verimli vakit geçirebiliyor musunuz?
Ben sende kendimi görüyorum tek başına eğlenen birisin kuru kalabalık sevmiyorsun bu yüzden bunalman çok normal
Eşinle konuştuysan insanlara da bunu kırmadan dile getirebilirsin
Aslında önceliğimiz kendimiz olmalıyız ki evladımıza verimli bir anne olalım önceliği başkalarına verirsin verirsin bir gün bu gidişata dur dersin senden kötüsü olmaz o yüzden o ne der bu ne düşünür diye diye kendini sıkacağına bırak milletin canı sıkılsın
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Heh ağzına sağlık. Yaşla beraber midir nedir böylr bana bir şey katan derin sohbetler edebileceğim ortamlar arıyorum, diğer türlüsü beni böyle gerim gerim geriyor işte. Belki sürekli bebek üstünden muhabbet dönmesi de beni yıldırıyordur. Gözümün içine bakıp sen de nasılsın iyi misin deşeler belli batmaz.