2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227

Lcw markası canım , fotoğraftaki model
Lcw daha uygun sanırım. Owli bi tık daha pahalı. Lcw den bakacağım Kızlar gerçekten sürekli örtü taşıdığımı farkettim, bir de dediğim gibi mendilleri falan çıkartmaya başladı Allah korusun örtüyü falan çeker üzerine.

T temmuzekim siz de mi atak haftasındasınız? Ben hiç bakmıyorum atak Matak iyice stres olurum diye. İşe başlayacağım zaman olmasa bari bizim şu ataklar yanarız yoksa
Valla bilmiyorum atak mı gezegen mi dolunay mı var takip etmekten yoruldum cidden. Bir hafta iyiysek diğer hafta atak yaşıyoruz biz herhalde hiç gitmiyorlar ki halime gülüyorum artık . İnşallah canım yakın mı başlangıç benim 28 kasımda bitti raporum. Sen sanki baya geç almıştın

Gün boyu iki saat bölüne bölüne uyudu. Şimdi 2.5 saattir uyuyo, derin de uyuyo napsam bilemedim. Uykusu bolununce de sinirleniyor sakinlestiremiyorum ama napsam bilemedim uyandirmali mıyım?

Gün boyu iki saat bölüne bölüne uyudu. Şimdi 2.5 saattir uyuyo, derin de uyuyo napsam bilemedim. Uykusu bolununce de sinirleniyor sakinlestiremiyorum ama napsam bilemedim uyandirmali mıyım?
Beslenme için mi canım yoksa gece uykusunu yapsın diye mi ya bence elleme çok huzursuz oluyorlar sonra

22 aralıkta bitiyor aslında ama izinlerim de var omlarında kullanacağım dibini sıyırıp öyle başlayacağım :) 9 ocakta
Hayııırr. Bence uyandırma canım zaten artık 2-3 saate bir beslenme ayını geçtiler acıkınca kendi uyansın

Beslenme için mi canım yoksa gece uykusunu yapsın diye mi ya bence elleme çok huzursuz oluyorlar sonra

Yazdıktan 10 dk sonra uyandı, şimdi yeniden uyumak istiyor, inşallah çok zorlamaz

Canim 7 aylıkken kan sulandırıcı iğne vs. Verdiler mi

Bebem emmiyor, bu aralar böyle bi sorun yaşayan var mı? Ayakta dolaşarak biraz emiyor. 4. Aya girdiğimizden beri çok bozuldu.
Bugün de Gün içinde pek emmediği halde ekstra huzursuzluk yaşamadı.
Fakat 21 saatte sadece 300 gr kadar net çişi var ve 1 de kaka dahil. Gündüz düzgün uyumadığı için çok ağlayıp gece uykusuna yeni geçti. O da uyanmazsa tabi.
Benzer şeyler yaşayan var mı İdrar yolu enfeksiyonu filan şüphelendim ama geçici bi süreç mi yoksa bilemedim

Bizimki de kaç gündğr böyle. Memede ağzını açıp ağlıyor emmek istemiyor, emziği bile diliyle fırlatıyor. Sürekli kucakta dursun gezsin.
Gezerek emziriyorum, bazen döner sandalyeye oturuyorum hangisi tutarsa artık
Bence süreç yani süreç olsın lütfen deliricem az kLdı

Bizim de öyle malesef emme saatleri uzadı desem daha doğru. Göğüslerim bu kadar dolmazdi eskiden.Dogdugundan beri ilk kakasiz günümüz, ben ve ıslak mendil paketi şaşkınız.
4.ayda uyku gerilemesi ve meme reddi çok sık görülüyor. Süreç geçici ama red konusu biraz sıkıntılı diye biliyorum. Kalıcı olmaması için neler yapılabilir araştırmak lazım.

bebeğim bugün eliniyumruk yapıp emmeyebaşladı bu niye okuyo bilen varmı hergün farklı farklı huylar
Keşfediyo öğreniyo. Benimkide sanki günlerdir aç susuz kalmış şapur şupur yiyo elini. Oyuncak tutardı ben uzatınca. Bugün yeni yeni başladı artık tuttuğunu ağzına götürmeye. Daha annesiyle babasının elini tutup onlarida şapur şupur emecek

Yorucu günler hepimiz için. Minicik bi bebek. Ama bi sekilde büyüyo büyütüyoruz. Allah sizlanmaktan isyandan korusun hepimizi bazen bunalıyoruz çünkü. Gece 1 2 uyuyoz sabah ablalar okula gidicek erkenden kalkıyorum. Bebisimde uyaniyo biraz onunla oynuyoruz uyuyo yemek temizlik kısır bi döngü. Bi şekilde büyüyo kızlar sabredin. Herşey geliyo geciyo. Hele tek bebesi olanlar onunla yatıp onunla kalkın. Kendinizi bi kurala göre ayarlamayin 9 da uyuyacak 9 da uyanacak vs. Her insanin fıtratı ayrı. Uyku içinde yemek içinde geçerli. 9 da uyumali diye kendinizi hirpalarsiniz sadece saat 9 u geçince ister istemez strese girersiniz. Ostedigi saatte uyur uyanır maalesef o bize değil biz ona uymam zorundayız daha küçük. Aybi şeyler ek gıdaya geçince de olacak. Yicek yemicek onu yedi bunu yemedi. Onlarında damak tadı var hepiniz herşeyi yiyor muyuz hayır. Uyku da ayni. Bu ışıltılı hayatı bi seçtik. Biraz sabır artık

bebeğim bugün eliniyumruk yapıp emmeyebaşladı bu niye okuyo bilen varmı hergün farklı farklı huylar
Bizimki neredeyse bir aydır böyle hayır bir de öyle bir iştahla emiyor ki memem şok. Salya da akıtıyor baya. Çeneleri gelişiyor ondan muhtemelen diş için erken diye düşünüyorum

Düşüncesiz insanlar işte
Ohh ohh canım kullan ne var ne yok en iyisi
Kac aylıkken covid olmustun

Kaç aylıkken covid oldunuz
8. Ayımın içindeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…