• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar bende tuz koymuyorum yemeklerine durmayinca bazen bizim yemeklerden veriyorum ama zaten bnde az atıyorum kendimize de

Kızlar benm bebek sürünmeden emeklemeye başladı dün oturuarak dönüyordu poposunun üstünde şimdi 4 ayak oldu dizlerini iki üç adım atarak bildiğin emekllliyor poposunu havaya kaldirip ama asla sürünmüyor karın üstü geldimi agliyo hemen🤣😀

Kuzu kıyma küp doğranmış havuç patates soğan sarımsak kerevizi az kavurup üstüne arpa şehriye ve su ekledim geçen çok sevmişti yine yaptım fikir olsun kızlar etsiz de güzel oluyor ben sebzeleri değiştirip hep yapıyorum bı bezelye bı fasulye pırasa ıspanak elime ne geçerse😀 patlıcan hariç bide kabak, kabak cırcır ediyo🤣

Bugün eşimle park yatağı bizim yatağa bağladık akşama orada yatircam inşallah uyur memede ve yanımda yatarak uyuyo bakalım eski sisteme geri dönüş yapıyorum emzirip yatağına koycam🙏🏻🎉 bebeğime diyorum bak burası senin yatağın artık herkes yatağında yatacak baban anneyi özlemiş 🤣🤣🤭😁

Bugün eşimle park yatağı bizim yatağa bağladık akşama orada yatircam inşallah uyur memede ve yanımda yatarak uyuyo bakalım eski sisteme geri dönüş yapıyorum emzirip yatağına koycam🙏🏻🎉 bebeğime diyorum bak burası senin yatağın artık herkes yatağında yatacak baban anneyi özlemiş 🤣🤣🤭😁
Yatağı altta değil mi yoksa yukarı mu kaldırdın tekrar

Benım bıde bugün patlıcan yemegınyıguet ekmek ıcı yedı akşam yemegı ı'm ımmmm yapıyor bıde agzını şapır şapır

Yok normal ortada duruyo hiç aşağı indiemedim ben ama şimdi iki gündür emekliyi yanlış zaman mi acaba diye düşünüyorum ya
Benimki aşağıda olduğu halde geçen baya zorlandı yine de tutındu kalktı bir daha yapmadı ama demekki artık yapabiliyor ben aşağı alalı 2 ay olacak neredeyse birden öğreniyor bunlar hızlarına yetişemiyoruz🤣

Kızlar sleepy bionatural kalıbı nasıl acaba kullanan var mı onu da deneyeyim dedim 4 numara 7 -16 kg ama kalıbı nasıl 5 mi almak gerekir

Bazen diyorum ki acaba ben mi çocuğumun istediğini anlamıyorum. Gözünden uyku akıyor hangi yolu denediysem uyumak yerine bağırıp ağlamayı tercih ediyor. Acaba diyorum uyutma stilinimi beğenmiyor başka şekilde uyumak istiyor da ben mi bilmiyorum ondan mı ağlıyor :KK43:

Bazen diyorum ki acaba ben mi çocuğumun istediğini anlamıyorum. Gözünden uyku akıyor hangi yolu denediysem uyumak yerine bağırıp ağlamayı tercih ediyor. Acaba diyorum uyutma stilinimi beğenmiyor başka şekilde uyumak istiyor da ben mi bilmiyorum ondan mı ağlıyor :KK43:
Dışarıya sık sık çıkıyor musun evde hep seni mi görüyor yoksa gelen giden olıyor mu

Şuan nasıl uyutuyorsun

Back