- 6 Ağustos 2022
- 2.352
- 2.222
- 63
Dümdüz haşladımİçıne soğan havuç patates vs koydun mu haşlarken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dümdüz haşladımİçıne soğan havuç patates vs koydun mu haşlarken
Yapıyır bırazYapıyorenin yavrunun dişler sıkıntı yapıyor herhalde
5 numara kullanıyorum epeydır5 numarada 11 kg dan başlıyormuş 4 nasıl sıkı gibi mi paket bitince 5 e mi geçeceksin yoksa 4 e devam eder misin 14 kg ya kadar diyorda ona göre alsam diyorum bende bir denesem her markanın numarası farklı kalıp
Of of çok güzel duruyor kız eline sağlık biz bile yerizAfiyetle yedik
Yatağı altta değil mi yoksa yukarı mu kaldırdın tekrarBugün eşimle park yatağı bizim yatağa bağladık akşama orada yatircam inşallah uyur memede ve yanımda yatarak uyuyo bakalım eski sisteme geri dönüş yapıyorum emzirip yatağına koycam bebeğime diyorum bak burası senin yatağın artık herkes yatağında yatacak baban anneyi özlemiş
Patlıcan sıkıntı olmuyor mu öyle okumuştum bir yerdeBenım bıde bugün patlıcan yemegınyıguet ekmek ıcı yedı akşam yemegı ı'm ımmmm yapıyor bıde agzını şapır şapır
Yok normal ortada duruyo hiç aşağı indiemedim ben ama şimdi iki gündür emekliyi yanlış zaman mi acaba diye düşünüyorum yaYatağı altta değil mi yoksa yukarı mu kaldırdın tekrar
Hangi marka5 numara kullanıyorum epeydır
Benimki aşağıda olduğu halde geçen baya zorlandı yine de tutındu kalktı bir daha yapmadı ama demekki artık yapabiliyor ben aşağı alalı 2 ay olacak neredeyse birden öğreniyor bunlar hızlarına yetişemiyoruzYok normal ortada duruyo hiç aşağı indiemedim ben ama şimdi iki gündür emekliyi yanlış zaman mi acaba diye düşünüyorum ya
Teşekkür ederimDümdüz haşladım
Bionatural diğer serilerine göre büyük ben 5 numara kullandım bebeğime olduKızlar sleepy bionatural kalıbı nasıl acaba kullanan var mı onu da deneyeyim dedim 4 numara 7 -16 kg ama kalıbı nasıl 5 mi almak gerekir
Dışarıya sık sık çıkıyor musun evde hep seni mi görüyor yoksa gelen giden olıyor muBazen diyorum ki acaba ben mi çocuğumun istediğini anlamıyorum. Gözünden uyku akıyor hangi yolu denediysem uyumak yerine bağırıp ağlamayı tercih ediyor. Acaba diyorum uyutma stilinimi beğenmiyor başka şekilde uyumak istiyor da ben mi bilmiyorum ondan mı ağlıyor
Şuan nasıl uyutuyorsunBazen diyorum ki acaba ben mi çocuğumun istediğini anlamıyorum. Gözünden uyku akıyor hangi yolu denediysem uyumak yerine bağırıp ağlamayı tercih ediyor. Acaba diyorum uyutma stilinimi beğenmiyor başka şekilde uyumak istiyor da ben mi bilmiyorum ondan mı ağlıyor
Tamam canım teşekkürler şu an hala kullanıyor musun pişik yaptı mıBionatural diğer serilerine göre büyük ben 5 numara kullandım bebeğime oldu