- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Zaten bir akşamlık fotoğraflık hatta sağ ol canımYaaa ne kadar büyük şans valla çok sevindim, inşallah ben de bulurum fiyatı da çok uygunmuş gerçekten. Sağlıkla giyinsin minik adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bir akşamlık fotoğraflık hatta sağ ol canımYaaa ne kadar büyük şans valla çok sevindim, inşallah ben de bulurum fiyatı da çok uygunmuş gerçekten. Sağlıkla giyinsin minik adam
2.5 tog aldım. Bu aralar burası çok soğuk. İçine sadece kolsuz zıbın giydiriyorum. Üstünü de uyurken yarım örtüyorum sadece ayaklarını kapatacak şekilde. Eğer yaşadığın şehir çok soğuk değilse 2 tog yeterli olur bence. Odalarda çok geziyoruz biz o yüzden örtüyle uğraşmamak adına kalın tercih ettim.
Canım bende 3 çeşit var. İkisini döndürüp giydiriyorum memnunum. Biri hellobaby 1.5 tog.
Diğeri carters onda tog belirtilmiyor ama aynı kalınlıktalar ortalama ve polar bir ürün.( ikisininde içlerine pijama takımı giydiriyorum evimiz 23-24° sıcacık uyuyor.)
Diğeri lcw o biraz kalın yorgan gibi sanırım 2.0 tog falandır henüz giydirmedim.
Lcw daha uygun sanırım. Owli bi tık daha pahalı. Lcw den bakacağım Kızlar gerçekten sürekli örtü taşıdığımı farkettim, bir de dediğim gibi mendilleri falan çıkartmaya başladı Allah korusun örtüyü falan çeker üzerine.Lcw markası canım , fotoğraftaki model
Valla bilmiyorum atak mı gezegen mi dolunay mı var takip etmekten yoruldum cidden. Bir hafta iyiysek diğer hafta atak yaşıyoruz biz herhalde hiç gitmiyorlar ki halime gülüyorum artık . İnşallah canım yakın mı başlangıç benim 28 kasımda bitti raporum. Sen sanki baya geç almıştınT temmuzekim siz de mi atak haftasındasınız? Ben hiç bakmıyorum atak Matak iyice stres olurum diye. İşe başlayacağım zaman olmasa bari bizim şu ataklar yanarız yoksa
Beslenme için mi canım yoksa gece uykusunu yapsın diye mi ya bence elleme çok huzursuz oluyorlar sonraGün boyu iki saat bölüne bölüne uyudu. Şimdi 2.5 saattir uyuyo, derin de uyuyo napsam bilemedim. Uykusu bolununce de sinirleniyor sakinlestiremiyorum ama napsam bilemedim uyandirmali mıyım?
22 aralıkta bitiyor aslında ama izinlerim de var omlarında kullanacağım dibini sıyırıp öyle başlayacağım :) 9 ocaktaValla bilmiyorum atak mı gezegen mi dolunay mı var takip etmekten yoruldum cidden. Bir hafta iyiysek diğer hafta atak yaşıyoruz biz herhalde hiç gitmiyorlar ki halime gülüyorum artık . İnşallah canım yakın mı başlangıç benim 28 kasımda bitti raporum. Sen sanki baya geç almıştın
Hayııırr. Bence uyandırma canım zaten artık 2-3 saate bir beslenme ayını geçtiler acıkınca kendi uyansınGün boyu iki saat bölüne bölüne uyudu. Şimdi 2.5 saattir uyuyo, derin de uyuyo napsam bilemedim. Uykusu bolununce de sinirleniyor sakinlestiremiyorum ama napsam bilemedim uyandirmali mıyım?
Hayvanat bahçesi tarafındayımBen de Darıcadayım, sen ne taraftasın ?
Beslenme için mi canım yoksa gece uykusunu yapsın diye mi ya bence elleme çok huzursuz oluyorlar sonra
Yazdıktan 10 dk sonra uyandı, şimdi yeniden uyumak istiyor, inşallah çok zorlamaz22 aralıkta bitiyor aslında ama izinlerim de var omlarında kullanacağım dibini sıyırıp öyle başlayacağım :) 9 ocakta
Hayııırr. Bence uyandırma canım zaten artık 2-3 saate bir beslenme ayını geçtiler acıkınca kendi uyansın
Canim 7 aylıkken kan sulandırıcı iğne vs. Verdiler miBenimde hiç aşım yok. Hamileyken birinci koronayı 2 aylıkken oldum.. 2.koronayı da yeni 7. Ayımızda olduk.. ilk 2 gün şiddetli bel ağrısı ateş oldu ama 3. Güne ağrılarım geçti ve parol ateşimi anında düşürdü. Hamileyken olmak istemedim aşıyı şükür atlattım iyiyim.. meyve yedim bol bol su içtim bu kadar. Tercih sizin tabi ben tercih etmedim.
kızlar bugün hiç bakamadım çünkü huniyi takmak üzereyiz eşimle. Hem hastalığım tam anlamıyla geçmedi hem oğlan asla durmuyor bugün. Sürekli ağlıyor ne yapacağımızı şaşırdık. Dışarı çıkarttık yok eve geldik durmuyor. Balkona gir çık durmuyor mama yemiyor
Bizimki de kaç gündğr böyle. Memede ağzını açıp ağlıyor emmek istemiyor, emziği bile diliyle fırlatıyor. Sürekli kucakta dursun gezsin.Bebem emmiyor, bu aralar böyle bi sorun yaşayan var mı? Ayakta dolaşarak biraz emiyor. 4. Aya girdiğimizden beri çok bozuldu.
Bugün de Gün içinde pek emmediği halde ekstra huzursuzluk yaşamadı.
Fakat 21 saatte sadece 300 gr kadar net çişi var ve 1 de kaka dahil. Gündüz düzgün uyumadığı için çok ağlayıp gece uykusuna yeni geçti. O da uyanmazsa tabi.
Benzer şeyler yaşayan var mı İdrar yolu enfeksiyonu filan şüphelendim ama geçici bi süreç mi yoksa bilemedim
Bizim de öyle malesef emme saatleri uzadı desem daha doğru. Göğüslerim bu kadar dolmazdi eskiden.Dogdugundan beri ilk kakasiz günümüz, ben ve ıslak mendil paketi şaşkınız.Bebem emmiyor, bu aralar böyle bi sorun yaşayan var mı? Ayakta dolaşarak biraz emiyor. 4. Aya girdiğimizden beri çok bozuldu.
Bugün de Gün içinde pek emmediği halde ekstra huzursuzluk yaşamadı.
Fakat 21 saatte sadece 300 gr kadar net çişi var ve 1 de kaka dahil. Gündüz düzgün uyumadığı için çok ağlayıp gece uykusuna yeni geçti. O da uyanmazsa tabi.
Benzer şeyler yaşayan var mı İdrar yolu enfeksiyonu filan şüphelendim ama geçici bi süreç mi yoksa bilemedim
Keşfediyo öğreniyo. Benimkide sanki günlerdir aç susuz kalmış şapur şupur yiyo elini. Oyuncak tutardı ben uzatınca. Bugün yeni yeni başladı artık tuttuğunu ağzına götürmeye. Daha annesiyle babasının elini tutup onlarida şapur şupur emecekbebeğim bugün eliniyumruk yapıp emmeyebaşladı bu niye okuyo bilen varmı hergün farklı farklı huylar
Kac aylıkken covid olmustunHayırlısıyla canım vaktinde sağlıkla gelir inşallah Covid olunca oksapar başlamıştı doktor bana bir danış istersen sende
Kaç aylıkken covid oldunuzEvet internette her şeyi okumamak lazım eşim hep söylenir araştırma yapma şuralardan diye bebek için oksapar başlattı sadece o kadar. Ama çok hareketli iyi diye düşünüyorum bende
Bizimki neredeyse bir aydır böyle hayır bir de öyle bir iştahla emiyor ki memem şok. Salya da akıtıyor baya. Çeneleri gelişiyor ondan muhtemelen diş için erken diye düşünüyorumbebeğim bugün eliniyumruk yapıp emmeyebaşladı bu niye okuyo bilen varmı hergün farklı farklı huylar
Düşüncesiz insanlar işteAynen öyle.. kv üst katta oturuyor. Her akşam birileri bizde.. ne emzirme düzeni kalıyor ne uyku düzeni bebeğin.. tahammülüm giderek azalıyor malesef kimsenin kendiliğinden birşeyi düşündüğü yok.. ancak dile getirmek gerekiyor..
Ohh ohh canım kullan ne var ne yok en iyisi22 aralıkta bitiyor aslında ama izinlerim de var omlarında kullanacağım dibini sıyırıp öyle başlayacağım :) 9 ocakta
Hayııırr. Bence uyandırma canım zaten artık 2-3 saate bir beslenme ayını geçtiler acıkınca kendi uyansın
Kac aylıkken covid olmustun
8. Ayımın içindeydimKaç aylıkken covid oldunuz