2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende de siling var kullanamıyorum ağırlaştı aşağı sarkıyor ve dediğin gibi çok terliyor içinde. Bilmiyorum belim ağrıyor diye kangurulara bakmadım hiç almayacağım
Ben de bel agrısından kokruyorum. Slingte kolumun üstüne yayıyorum yük hafifliyor. Kangırışarda bel destekli yazanlar var onlardan mı alsam diorum. Sırf pratik olur terletme olayı olmaz diye kanguru mu alsam diyorum.

Ben de bel agrısından kokruyorum. Slingte kolumun üstüne yayıyorum yük hafifliyor. Kangırışarda bel destekli yazanlar var onlardan mı alsam diorum. Sırf pratik olur terletme olayı olmaz diye kanguru mu alsam diyorum.
Bilmiyorum benim belim zaten ağrıyor. Bebeği yıkıyorum zor kalkıyorum yerden azbuyusun fizik tedavi başlayacağım

Bilmiyorum benim belim zaten ağrıyor. Bebeği yıkıyorum zor kalkıyorum yerden azbuyusun fizik tedavi başlayacağım
Ay o bende dogdugundan beri var. Muhtemelen oncesinden de var ama hiç agır yuke gürmedigimden bu kadar hissedilmiyordu. 2 tane de fıtığım var zaten. Ama bebe fıtık dinlemıyor

Ay o bende dogdugundan beri var. Muhtemelen oncesinden de var ama hiç agır yuke gürmedigimden bu kadar hissedilmiyordu. 2 tane de fıtığım var zaten. Ama bebe fıtık dinlemıyor
Aynen öyle canım valla annelik çok fedakarlık gerektiriyor. Onlar iyi olsunlarda sonra kendimize bakacağız inşallah

Ben çişli ise altını açmıyorum,gece için prima premium care bağlıyorum akşam 10 dan sabah 6 ya kadar duruyor bez. Çok şükür bu duruma bağlı bi pişik yaşamadım. Uykusu bölünsün istemiyorum.
Bende prima premium kullanıyorum ama değiştiriyorum yine de benlik bir durum yani içim rahat etmiyor çişli bezle duruyor böyle rahatsız oluyo mudur acaba diye ☺️

Canım aynı duygular bende de var birebir aynıyız depresyon gibi ya
Tam geçti diyorum bebeğine 40 mevlitinden tut, spaya, her türlü oyuncağa kadar alan 4x4lik anne ile karşılaşıyorum ve üzülüyorum :KK43: cidden günlük hayatı zor götürüyorum. Aklım almıyor çok becerikliler demek ki bilmiyorum :/

Aa doğru ya fazla varmı dikişin canım alttan olunca daha mı zor tuvaletteyken falan nasıl
epizyo dikişi vardı ama o hiç belli olmuyo sağolsun doktorum iyi atmış dikişi ama görüntü baya bozulmuş ya ilk defa baktım baya moralim bozuldu keşke bakmasaydım

Kızlar bu kangurular ne kadar süre kullanılıyor. Sling kullanıyoruz ama dışarda kullanması zor oluyor. Daha dogrusu açtıysam baglaması zor yere falan deyiyor uçları bide baglayana kadar iyice mızmızlanıyor bizimki. kanguru daha pratik olur diye dusundum. Ama cok paralar vermeli mi emin değilim. Sling te rahat ediyor bizimki tabi bide sling cok terletiyor o da var. Uyuyakaldıgında cıkarırken de uyanıyor genelde en azından dışarı cıkarken arabaya koy al yaparken pratik olur sanki kanguru? Ama 500 tl ye de var 15.000 tl ye de ünfluenserlar nedense 8.000 den baslıyor önermeye😂
Bence taşıyabildigin kadar kullanırsın
Benim ki neko star di Sanırım 2000 TL ve çok kaliteli. Çokta tarz tavsiye ederim. Ayrıca ilk aydan başlıyor kullanimi 8000 ne ya artipope lar 8000 ve aşırı tarz onlar babybjörn falan hikaye. Ama ben uygun fiyarlidini aldım 2000.yazın 500 tl idi babypluslar ama kaçırdım
Yani kolay kolay uyumuyor ama uyuyor yani yine de ben altına alıyorum ya değiştirmeden içim rahat etmiyor bütün gece yazık çocuk durmasin öyle diye
Ya ben de şu an onu düşünüyorum. Gaz yaparken azıcık kaka yapmıştı. Uyumaz zaten die değiştirmedim, uyudu. Poposu yanar mı, uyanır mı, tekrar uyur mu. Kafamda deli sorular :/
Bende açmaya çalışıyorum senin gibi Bi ara varya böyle 90 ı tek seferde içiyordu sonra Bi anda gazı çoğaldı şuan 3,5 saat anca bekletebiliyorum ve 3 saatte 70 anca içiyor 3,5 zorlarsam 80 i içiyor çok nadir de 90 bitirdiği oluyor benim çocuk da zorla besleniyor doktor bile az dedi 90 için ama yapıcak bişey yok elimizden geleni yapıcaz
Ya evet. Bizimde 1 haftadır böyle. Önceden ne versek içerdi ve fazlasını kusardı. Şimdi ağzıyla emiyor gibi yapıyor. Bizi mi kandırıyorsun ufaklık diyorum. 3,4 saate bir 60 içiyor. Çok az. 2 saatte bir 60 içerrk haftada 250 gr alıyordu :KK43: kaç ml içmeli? Çözemedim. 3 saat uğraştım bugün 40 ml içirmek için
Kızlar 51 günlük bebeğim beni emdi ama bir süre sonra memede ağladı (bazen yapıyor böyle, sakinleştirip tekrar memeyi veriyorum bu döngü birkaç defa tekrar ediyor, genelde biberonla mama verince rahatlıyor sonra tekrar mama veriyorum). Ama bu defa biberonu da almadı yine ağladı. Gazdan dolayı ağlıyor olabilir mi? Sonra kucağımda uyudu. Aç olsa uyur muydu?
Benimki de öyle işte. Çözemedim. Sürekli sakinleştikvd bir meme bir biberon deneyip duruyorum
Ben çişli ise altını açmıyorum,gece için prima premium care bağlıyorum akşam 10 dan sabah 6 ya kadar duruyor bez. Çok şükür bu duruma bağlı bi pişik yaşamadım. Uykusu bölünsün istemiyorum.
Ben en son 22de değiştirdim 6 ya kadar dursa bir şey olmaz inşallah. Prima yi sadece gece mi giydiriyorsun? Poposu alışırsa? Ben slepty kullanıyorum en uygun fiyatlı o diye.
İşte onu ben de bilmiyorum yürüteç önerilmiyor ya aynı mantık diye düşündüm ama bu benim fikrim belki bir sakıncası yoktur araştırmak lazım 😆
Pipisi bize dönük oluyor. Sadede popo sıkışıyor diye hatırlıyorum ama. Bir zararı var mı ki

Senin bebeginle benimki nasıl bu kadsr benziyor 😂😂 Uykusu varken memeyle kavga ediyor resmen, kucağımda uyuyor sonra uyanınca çok güzel emiyor ☺️
Azcık kestiriyorlar bu bebeler galiba. Bataryayı biraz doldurup devam ediyorlar 😄

X