• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar poğaça ya da kek tarzı bişey yedirdiniz mi dün bir davetteydik poğaça tuzsuzdı bende eline verdim baya sevdi ısırıyorda artık ama sıvı yağ var diye aldım elinden ama aklımda kaldı böyle yumuşak poğaça uapsak yulaftan ya da tam buğdaydan fincan da yapılan keklerden yapsak erken mi olur ay olarak
Ben fincan kek yapıyorum,

Bızımde çıkıyor cıs ya uyanırsa gece degıstırıyorum o zaman çıkmıyor uyanmazsam her yer gölet bugün 5 de uyandı yatım saate bır kalktı
Bir numara büyük bez bağla. Akşamları çiş Çıkmaz. Biz molfix 6 kullanıyoruz epeydir. 5te tasiyirdu

Günaydın kızlar ben bez değiştirmede çok zorlanıyorum sabahları kalktığında özellikle çişi ile birlikte kakasıda oluyor heryerine çıkmış oluyor atlet, uyku tulumu hep berbat halde birde kaçmaya çalışıyor öfff berbat oluyor. Bezim mi kötü diye düşünmeye başladım hergün çıkınca artık sizde de olup mu böyle 😢
Bir numara büyük bez kullanmanız öneririm. En azından gece

Kızlar hala yemekleri tuzsuz mu yapıyorsunuz bebekler için sıfır tuz mu?
Ben en başından beri çok az miktarda yani tırnak ucu kadar tuz koyuyorum çünkü tuzsuz yaptığımda hiç yemiyordu, benim kayınvalidem Çankırılı ordan geliyor tuzlarimiz, ayrıca bence çocukların vücudunun tuza da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben yaaa tabiki çok az miktarda yani. Şekere kesinlikle karşıyım mesela, ama tuz konusunda bu şekilde yaptım ben çok şükür de severek yiyor her şeyi

Kızlar bizimmde uykuya geçişlerde sorun yaşıyoruz yani yanımda yatıp uyurdu normalde ama biz 3 ay önce artvine köye gittik orda tüm denge bozuldu, uyumuyordu bizde en son çare battaniye ile salladik sonra geldik İstanbul'a ve ona alıştı sonra kucağıma alıştı ama kucağımda çok yoruluyordum sırtım kolum kalmadı yani şimdi iki gündür ise ayakta uyutuyorum böyle bana daha rahat geldi o da sürekli sallanmak değil sadece 5-10 dkk sürüyor sonra hemen alıyorum yatağına. Ama bu bebeler nasıl kendi kendine uyumaya alışacak merak ediyorum doğrusu

Canım 6 numarada 15 kg üzeri yazıyor molfix te . Büyük olunca da bacak arasından sızdırma yapmıyor mu bizde öyle oldu da
Benim 5 numara bitmişti 6 vardı evde ondan taktim büyük geldi sızdırmış gece normalde benim oek sızdırma olmazdı şuan 5 iyi olıyor bize

Bnmki alttan 3. Dişi çıkarıyor ondan huysuzlugu bide yeni emeklemeye başladı güncelleme üstüne güncelleme yaşıyor, beyaz beyaz olmuş bı iki gün sıkıntılıyiz demek keşke haftasonuna denk gelseydi 😓😪

Kızlar ben dün aktivia nın 4lü yoğurdu oluyor ya ondan aldım bebeğime verdim böyle yediren oldu mu yapamadım bu hafta yoğurt boş geçsin istemedim tadı da baya güzelmiş

Kızlar ben dün aktivia nın 4lü yoğurdu oluyor ya ondan aldım bebeğime verdim böyle yediren oldu mu yapamadım bu hafta yoğurt boş geçsin istemedim tadı da baya güzelmiş
Canım ben son zamanlarda yoğurdu tutturamadım o yüzden yaklaşık 1 aydır yoğurt yapmıyorum hevesim kaçtı burda köy yoğurdu satılan bi yer var ordan alıyorum. Bi ara hevesim gelirse tekrar deneyeceğim yoğurt yapmayı

Back