2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kuru kalabalık..
Heh ağzına sağlık. Yaşla beraber midir nedir böylr bana bir şey katan derin sohbetler edebileceğim ortamlar arıyorum, diğer türlüsü beni böyle gerim gerim geriyor işte. Belki sürekli bebek üstünden muhabbet dönmesi de beni yıldırıyordur. Gözümün içine bakıp sen de nasılsın iyi misin deşeler belli batmaz.

Aynen öyle güzel arkadaşım. Ne derdi olduğunu anlayamamak, bize muhtaç olduğunu bilmek ve bu sorumluluğun altında ezilmek bazen yine de sevmek delicesine. Bazen yorulduğumu yıprandığımı fark ediyorum. Kendine zarar bişi yapıyor ısrarla bazen dolup tam sinirlenicem ne oluyor kızım anlamıyor ki diyip öldürücü bi vicdan azabı çekiyorum. Bence hepimiz hemen hemen aynı süreçlerden geçiyoruz. Sebebi de dediğim gibi bize muhtaç olduğunu bilip sorumluluk almak. Bu çok ağır bi sorumluluk bence. Tükenir gibi olunca kendimi rahatlatmaya çok şükür bir sorun yok diyerek sakinleşmeye çalışıyorum. Annelerimiz nasıl yaptıysa biz de büyüteceğiz inşaallah. Zaman akıp gidecek ve bugünler geri gelmeyecek TADINI ÇIKAR. Sürekli bu cümleyi dolduruyorum zihnime. Tavsiye ederim. Bugünler geçecek. Büyüyecekler. Evlat her zaman dert olacak içimize, her yaşta. Tadını çıkarmayı bırakıp sadece zorluklara odaklanmamalıyız. Detaylara değil büyük resme bakmalıyız. Biz anneyiz. Minik bir bebeğimiz var. Evet huysuz. Evet bakmak zor. Evet bazen bi fincan kahve içmek bile lüks oluyor ama biz anneyiz o bebeği büyüteceğiz ve birdaha bebek olmayacak o. Yükümüz hafifletecek zamanla vebebekliğini özleyeceğiz. Annelerimiz nasıl özlemle anlatıyorsa maziyi biz de özleyeceğiz. Ha şu da var bazen kendimize ait zamanlara ihtiyacımız var tek başına bi fincan kahve içmek bile çok iyi geliyor. Eşinden yardım iste. Çekinme. Geçecek bugünler

Evet benzer şeyler yaşayıp, benzer duyguları hissediyoruz.. ama biliyorum ki zaman çok hızlı akıyor, çok hızlı büyüyecekler.. ne kadar zorlandığım anlar olsa da, her anını kafama kazımaya çalışıyorum.. elleri hiç bu kadar minik olmayacak, kelime öğrendikçe böyle agular çıkaramayacak . Vb.. böylece yatışıyorum, o da benimle sakinleşiyor..

Zaten böyle ortamların hep konusu bebektir ve herkesin bir fikri vardır. Cahil ve sığ yorumlar çoktur genelde insana hiçbir katkısı olmayan “zikredilmese de olur” cümleleri havada uçuşur ve bu insanların bakışlarında sanki kuantum fiziğini anlatırmış gibi bir inanmışlık mevcuttur o kadar kanıksamışlar artık.
Baş ağrısından ve çocuğun düzenini bozmaktan başka bir şey değiller ayda bir 2 ayda bir görüşülebilir. Çok muhabbet tez ayrılık işim var de sürekli bir şekilde kılıfını uydur mesafe koy ben öyle yaptım kafam rahatladı. Mecbur olunca görüşüp ne derlerse doğrudur diyip geçiyorum.

Evet canım biliyorum o siteyi. Zaten ben oradan kiralama taraftarıyım eşim pek değil

Benim bebiş de sürekli kucak istiyo yada kendi başına 2 dk bile durmak istemiyo yorumları okuyunca babyjörn aldık pazartesi gelcek sonucu yazarım çok umutluyum yani inşallah sever
Yorumunu mutlaka bekliyorum canım bütün gün oynatacağız diye kollarımız kopuyor + bacaklarda hep ayaktayız. Uyuyorsada kucaktayız
Bende az ve öz seviyorum nedense bizlerin yapısı bu sanırım oldum olası yoğun misafiri sevmezdim bebekle hiç sevmiyorum aman aman ben 4 günde zor toparladım koca insanken bebişlere hiç bulaşmasın çok zor

Sayfayı yapabilirmsn canim

Sayfayı yapabilirmsn canim

Bu sayfa

bende aynı durmu yaşıyorum benim akrabalarım farklı şehirde eşiminkiletlr aynı yerdeyiz haftada bikaç kere ya geliyolar ya da kayınvalideme gidersek hemen oraya geliyolar bana sormadan anneleri çpcuklarının kucağına Adayı veriyo çocuk dediklerimde 6 7 yaşında küçük baya kafasına bastırmaya çalışıyolar bigün hastalar yüzüne öksürüyo çoculşar benim kızdığım nokra bana sormadan verilmesi bende geçen pazar annesşnçn kuxağına bilerek vermedim donra alınıp gittilrt ama olay etmiş niye vermrmişim kayınvalidrm arıyo ertesi gün beni çok utandırdın niye öyle yaptın ara özür dile arayamam kusura bakma ben yaptığıma pişman değilim yine olsa yine yaparım dedim şimdi hepsi dargın kayınvalidem yumuşak gönüllüdür o düzeldide gerisi dargın evladımı kurtardım çok şükür

Ben de aynı saatlerde uyandım, hatta bazen 40 djya düştü, uykuya geçiş yapamıyor bı dk içinde aspiratöre koşmaya çalışıyorum. Yatakta yada kucakta pışpış artık olmuyor. Ne hikmetse memenin sonu da ağlamaklı, emziği verdiğim anda siddeti artıyor. Mama yapana kadar babası uyutmus. İkinci beslenmede de aynısı oldu, bu kez geri uyutamadik, mamayı da yemedi, içtiği sütü de kustu. İki saat uyanıklık sonrası bayıldı şimdi..
Seni çok iyi anlıyorum, ben iki gündür parol içmek zorunda kaldım. Sürekli uyu, uyan, ağla, çığlık bastırmaya çalış, ona üzül, babası yok yanımızda ya susmazsa diye stres ol vs.. Döngü bir haftayi geçmiştir bizde, hala düzelme yok malesef..
Sana da kolaylık ve sabır diliyorum

Bu gece bizdede böyleydi bi çıglık kıyamet attıgı çıglıklar kulagımda yankılanıyor ne kafa kaldı ne başka birşey.Sabah oldugundada gülüyordu onu öyle görünce neden kızdım diye dövünüp durdum bu gece gene uyumayacak gene sinirlenicem ve sabah gene pişmanlık dövünme gerçekten berbat bir kısır döngü..

Bizimki ağlamıyor Allah'tan mikirdaniyor sürekli ama çok yorucu oluyor. Yerine koyuyorum, tam ben uykuya dalıyorum hop uyanıyor. Ben de aynı şekilde önce kızıyorum sonra pişman oluyorum..

Ahhh sorma bizde de durumlar aynı ama bizimki ağlamıyor, mikirdaniyor sürekli. Memede de uyumuyor mama veriyorum onu da içmiyor aynı. Gerçekten uykusuzluk ve stres çok zor.. Hepimize kolaylık versin Allah.. doğması gereken tarih ikimizin çok yakındı bir gün vardı arada onun etkisi mi benzer yaşadıklarımiz bilemiyorum..

Aynen öyle.. kv üst katta oturuyor. Her akşam birileri bizde.. ne emzirme düzeni kalıyor ne uyku düzeni bebeğin.. tahammülüm giderek azalıyor malesef kimsenin kendiliğinden birşeyi düşündüğü yok.. ancak dile getirmek gerekiyor..

Muhtemelen öyle doğum tarihleri birbirine yakın olacaktı zamanında gelseydi benimki. şimdi yine ağlayarak uyandı. Uykusunu alamadı, babası da diyo ki çok uyutuyorsunşimdi kahve içmeye çıktım balkona biraz da o uğraşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…