- 19 Temmuz 2023
- 1.661
- 2.427
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.301
Eşim yapıyor hiç ben yapmadım uyandırın ya bebeğe baksın ya mama yapsın olur mu öyleKızlar gece bebek aglarken mama yapma işini nasıl yapıyorsunuz benim koca çogu zaman uyukluyor da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim yapıyor hiç ben yapmadım uyandırın ya bebeğe baksın ya mama yapsın olur mu öyleKızlar gece bebek aglarken mama yapma işini nasıl yapıyorsunuz benim koca çogu zaman uyukluyor da
1haftayi bulduBiraz kırmızılık var , elektrikli yerine ozaman hastaneye gideyim bi sağarlarsa işe yarıyor mu kaç gün sürdü sizin geçmesi
Gündüz bol bol uyuyo oğluşum 20 gunluk emiyo bir iki uyanık kalıyo sonra gene uyuyo gece 12de ayağa dikiyo 4 5lere kadar uyut uyutabilirsen emzir koy uyanıyo artık belım yanıyo gogusler pert doymuyo mu die mamada denedim yok uyumuyo. valla napcaz bilmiyorum 3 4 gundur akşam 10 11gibi uyumasını engelliyorum azda olsa gece 2 3 gibi dalıyo çok sukur kundak yapıyorum geceleri emzik verip ayağımda pışpışlıyorum şimdilik düzen böyle inşallah gece düzene sokabiliriGünaydın kızlar
Bebeğim 50 günlük oldu. Hala uyku düzenimiz yok maalesef bütün gece ayakta tutuyor ve gündüz gün boyu uyuyor. ( bende gündüz uyuyamıyorum )
Uyku düzeni ile ilgili nasıl bir yol izlediniz.
Fikirlerinize ihtiyacım var
Ortalığı yıkıyo acıkınca onsalllah öyle bisey demz doktorMaşallah bebe diyeti yapsın cok mama yemesin
Çokçok ağlarsa eşim uyanıyo bişi mi oldu die yada işin içinden cıkamayınca dürtüyorum bebeğe bakıyo mamasını yapıyorum ıcırıyo gazını cıkarıyo bana teslim ediyo uyandırınn sizde hergün olmasada arada sırada baksınKızlar gece bebek aglarken mama yapma işini nasıl yapıyorsunuz benim koca çogu zaman uyukluyor da
Kaç kilo doğdu doğum kilosuna göre normaldır belkiOrtalığı yıkıyo acıkınca onsalllah öyle bisey demz doktor
Benimde kızarıklık ve şiş var bende şimdi emziriyorum sonra sağıyorum az süt geliyor inşallah geçer hala sertlik varDün akşam lansinohun elektrikli pompasıyla sağmaya başladım öyle çok çok süt falan da gelmedi makina güzel sağıyor ama sertlik baya var sadece ateş titreme halsizlik geçti antibiyotiğin etkisi galiba oda, bide emzirirken bi tık daha iyi gibiyim inşallah sertlikde gider sıcak kompres ve masaja devam
Uykusu çok agır ayıkamıyor o kalkana kadar ben sinir olup kalkıyorum kucagımda çocuklaEşim yapıyor hiç ben yapmadım uyandırın ya bebeğe baksın ya mama yapsın olur mu öyle
benim hamilelikten beri öyle suratım berbat haldeKızlar kendi yüzü sivilcelenen oldu mu sürekli ağrılı sivilce çıkarıyorum yüzüm berbat oldu
Ara sıra oda yapıyor zaten ama çogu zaman ayıkamıyor o ayıkana kadar çocuk zaten kriz geçiriyorÇokçok ağlarsa eşim uyanıyo bişi mi oldu die yada işin içinden cıkamayınca dürtüyorum bebeğe bakıyo mamasını yapıyorum ıcırıyo gazını cıkarıyo bana teslim ediyo uyandırınn sizde hergün olmasada arada sırada baksın
3570 doğdu ilk hafta 2900 kadar düştü pazartesi 2. Ay aşılari var bakalım bisey derlerKaç kilo doğdu doğum kilosuna göre normaldır belki
Peki hiç ateşlendi mi? Benim bebeğim de 3890 doğup 3500e kadar düştü ve 3. Gün ateşlendi besleyememişim susuz kalmış ve ateşlenmiş. Ateş olunca acile gittik gece ve dehidrate olmuş hemen yatış ve mama desteği ile toparladık. Ateş niye oldu hala içimde kaldı çünkü böyle kilo kaybı hikayelerinde ateşe pek rastlanmıyor3570 doğdu ilk hafta 2900 kadar düştü pazartesi 2. Ay aşılari var bakalım bisey derler
Yok canım olmadi sariligi çok fazlaydı sadece sütüm yetmemiş ac kalmış ondan mama desteği verdik şimdi de ona alıştı beni bıraktı artık kaç açlık ne kadar mama veriyosunPeki hiç ateşlendi mi? Benim bebeğim de 3890 doğup 3500e kadar düştü ve 3. Gün ateşlendi besleyememişim susuz kalmış ve ateşlenmiş. Ateş olunca acile gittik gece ve dehidrate olmuş hemen yatış ve mama desteği ile toparladık. Ateş niye oldu hala içimde kaldı çünkü böyle kilo kaybı hikayelerinde ateşe pek rastlanmıyor
Beni de kaç kez talep yolladım reddettiler. Komik…Uzun bi aradan sonra tekrardan merhaba herkese 24.09 tarihinde tansiyon yüksekliğinde 37 haftada kızımı kucağıma aldım 3570 gram doğru ama 2900e kadar düştü şuan 5 kiloya yakınız mamaya besleniyoruz herkes iyidir inşallah Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın hepinizin gözü aydın bu arada instagramdan grup açılmıştı gruptan anlamadığım bi şekilde cikarildim benden öncede çıkarılanlar olmuş madem öyleydi herkesi kabul etmeseydiniz lohusa halimle çok üzdü kirdi beni küçük Dr bi sitem ediyim
Canım ben 1 gün mama verdim sonra sağdığım sütle devam ettim mama vermiyorumYok canım olmadi sariligi çok fazlaydı sadece sütüm yetmemiş ac kalmış ondan mama desteği verdik şimdi de ona alıştı beni bıraktı artık kaç açlık ne kadar mama veriyosun
Kaç cc çıkıyor canım sütün?Canım ben 1 gün mama verdim sonra sağdığım sütle devam ettim mama vermiyorum
Canım ben o süreci atlattım. Emziriyordum ve kalanı sağıyordum 20 40 60 fala arttı öyle. Onları şırınga ile emzirme sonrası veriyordum. Her emzirmede bir önceki sağdığımı veriyordum yani. Sonra sadece emzirdiğim yetmeye başladı sağdıklarımı istemedi. Şimdi bıraktım sağım işini.Kaç cc çıkıyor canım sütün?
Evet canım geliyor bazen üstümü başımı ıpıslak yapıyorSağım yapmayınca bi memeden emzirirken diğerinden süt geliyo mu sizin de?