Gecms olsun kuzucum. Bol su iç diyorlar zaten gebelıktekı her sıkıntıya bol su istrihat ve maden suyuH a s s a a Canım senle konuşmuştuk sanırım doktor ilaç vermedi hafif idrar yolu enfeksiyonun çıkmış ama o akıntılardan kaynaklı oluyor yanma yoksa idrar yaparken sıkıntı yok dedi verir sanıyordum gerek duymadı bol su içiyorum oda geçer inşallah
Çok sagolasin canımGözün aydın
Amiiin amiin insallahh. Aynen o zaman derin bi oh çekilir kesin işteFazlasıyla rahatladım kuzum kafam bomboş vallaha hepimize bu rahatlamalar nasip olsunKucağımıza aldığımızda en rahatlaması o zaman olacak herhalde
Maden suyu da mı içmemiz gerekiyor eşim asitli diye icirmiyor ilk olunca baya tecrübesizİzGecms olsun kuzucum. Bol su iç diyorlar zaten gebelıktekı her sıkıntıya bol su istrihat ve maden suyu
Yaa çok güzel bir mucize❤ küçücük ama kalbi bile varSağol canımsata göre 7 buçuk 8 haftalık olması gerekiyordu ama benimki geç yumurtlama yumurtlama tarihimi biliyorum onla tam uyumluymuş doktor öyle söyledi şuan 6+0 tam Sende duyarsın canım hatta daha net duyarsın benim bebiş daha minnacık 0.33 cm o yüzden hafif cılız duyuldu
Ne güzel hem keseyi hem bebeği görmüş kalp atışını da duymuş olacaksın o zamanAramizda iki gün var bende haftaya cuma cumartesi düşünüyorum gitmeyi nasipse doktor gelip gitme dedi direk 1 hafta sonra gel dedi kese görmedim daha
Aksine maden suyu cok yararlı doktorum söyledi.Maden suyu da mı içmemiz gerekiyor eşim asitli diye icirmiyor ilk olunca baya tecrübesizİz
Evet ya bende keseyi gorsemiydim acaba diye düşünüyorum ama deegrim yukseldiyse kesede var sonuçta diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum inşallah gidince kalp atışında duyarimda beklediğime değerYaa çok güzel bir mucize❤ küçücük ama kalbi bile varbugün aradım tahliller için doktor hanım dönüş yapacak dediler aramadı daha. 1 hafta zor geçecek ama daha net duyacaksam beklemeye değer
Ne güzel hem keseyi hem bebeği görmüş kalp atışını da duymuş olacaksın o zamanbende kan tahlilini 1 kere yaptırdım sonra doktora gittim keseyi gördük ama çok küçüktü 4+5te. 10 gün sonra gel bakalım dedi ben hafta içi gelemeyeceğim için 2 hafta sonrasına aldık ama beklemek zor oluyor
Aynen bende 3 ekim diyor ama eylül hissediyorumallah nasip ederse benim ekim başı ama bende eylül sonu olacak gibi hissediyorum =)
Mutlaka içeyim ozaman teşekkür ederimAksine maden suyu cok yararlı doktorum söyledi.
Zencefil çayı,leblebi,tuzlu kraker,meyve deneyebilirsinizKızlar mide bulantısına ne iyi gelir çok kötüyüm ya sabah bişeyim yok akşama doğru pik yapıyor bulantılar ve kusma
Döner kuzum muhakkak 7 yi buluyor bazenYaa çok güzel bir mucize❤ küçücük ama kalbi bile varbugün aradım tahliller için doktor hanım dönüş yapacak dediler aramadı daha. 1 hafta zor geçecek ama daha net duyacaksam beklemeye değer
Ne güzel hem keseyi hem bebeği görmüş kalp atışını da duymuş olacaksın o zamanbende kan tahlilini 1 kere yaptırdım sonra doktora gittim keseyi gördük ama çok küçüktü 4+5te. 10 gün sonra gel bakalım dedi ben hafta içi gelemeyeceğim için 2 hafta sonrasına aldık ama beklemek zor oluyor
Zencefil dışında diğer şeyleri denedim hiçbir işe yaramadı :'(Zencefil çayı,leblebi,tuzlu kraker,meyve deneyebilirsiniz
MaşalahGüzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuzRabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime ❤
Amin inşallahMaşalahdarısı bizim gibi miniklere inş alttan bakmadı değil mi?
Aynı bende öyle sabah tabi yine midem bi huzursuz ağrılı ama bişeyler yiyorum gece olunca yanma bulantı başlıyo prilam bana biraz iyi gelmişti bulantıda ama midem artık onu da sindirmiyo mide asidi için suya ingiliz karbonatı döküp içenler vardı bi dene istersenKızlar mide bulantısına ne iyi gelir çok kötüyüm ya sabah bişeyim yok akşama doğru pik yapıyor bulantılar ve kusma
Aynen canım zaten midem asitle doluyor öyle kötü ki hiç bir şekilde hamileligimin tadını çıkaramıyor şuan 7 haftalık 16 haftaya kadar sürecek biliyorum diyer hamileliğimde öyleydiAynı bende öyle sabah tabi yine midem bi huzursuz ağrılı ama bişeyler yiyorum gece olunca yanma bulantı başlıyo prilam bana biraz iyi gelmişti bulantıda ama midem artık onu da sindirmiyo mide asidi için suya ingiliz karbonatı döküp içenler vardı bi dene istersen
İşte hafifletici şeyler birde peynir ekmek demişti doktorum ama bulanacağı varsa malesef bulanıyor çok olursa yatış verip serum takıyoruz çabuk toparlanma oluyor demişti bi doktorunuza danışın hiç beslenemiyorsanızZencefil dışında diğer şeyleri denedim hiçbir işe yaramadı :'(
Ben çok içtim günde 1 tane Dr da öneriyor zatenMaden suyu da mı içmemiz gerekiyor eşim asitli diye icirmiyor ilk olunca baya tecrübesizİz
Beyaz leblebi,cubuk kraker ayranKızlar mide bulantısına ne iyi gelir çok kötüyüm ya sabah bişeyim yok akşama doğru pik yapıyor bulantılar ve kusma