2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Gecms olsun kuzucum. Bol su iç diyorlar zaten gebelıktekı her sıkıntıya bol su istrihat ve maden suyu

Yaa çok güzel bir mucize❤ küçücük ama kalbi bile var bugün aradım tahliller için doktor hanım dönüş yapacak dediler aramadı daha. 1 hafta zor geçecek ama daha net duyacaksam beklemeye değer
Aramizda iki gün var bende haftaya cuma cumartesi düşünüyorum gitmeyi nasipse doktor gelip gitme dedi direk 1 hafta sonra gel dedi kese görmedim daha
Ne güzel hem keseyi hem bebeği görmüş kalp atışını da duymuş olacaksın o zaman bende kan tahlilini 1 kere yaptırdım sonra doktora gittim keseyi gördük ama çok küçüktü 4+5te. 10 gün sonra gel bakalım dedi ben hafta içi gelemeyeceğim için 2 hafta sonrasına aldık ama beklemek zor oluyor

Evet ya bende keseyi gorsemiydim acaba diye düşünüyorum ama deegrim yukseldiyse kesede var sonuçta diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum inşallah gidince kalp atışında duyarimda beklediğime değer

Kızlar mide bulantısına ne iyi gelir çok kötüyüm ya sabah bişeyim yok akşama doğru pik yapıyor bulantılar ve kusma

Döner kuzum muhakkak 7 yi buluyor bazen Evet evet ne kadar geç o kadar iyi bence 3 hafta sonraya kontrol verdi artık ara uzuyor

Kızlar mide bulantısına ne iyi gelir çok kötüyüm ya sabah bişeyim yok akşama doğru pik yapıyor bulantılar ve kusma
Aynı bende öyle sabah tabi yine midem bi huzursuz ağrılı ama bişeyler yiyorum gece olunca yanma bulantı başlıyo prilam bana biraz iyi gelmişti bulantıda ama midem artık onu da sindirmiyo mide asidi için suya ingiliz karbonatı döküp içenler vardı bi dene istersen

Aynen canım zaten midem asitle doluyor öyle kötü ki hiç bir şekilde hamileligimin tadını çıkaramıyor şuan 7 haftalık 16 haftaya kadar sürecek biliyorum diyer hamileliğimde öyleydi İngiliz karbonatınıda bi deniyeyim

Zencefil dışında diğer şeyleri denedim hiçbir işe yaramadı :'(
İşte hafifletici şeyler birde peynir ekmek demişti doktorum ama bulanacağı varsa malesef bulanıyor çok olursa yatış verip serum takıyoruz çabuk toparlanma oluyor demişti bi doktorunuza danışın hiç beslenemiyorsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…