Sağol canımÇok sevindim canım maşallah❤ kaç hafta kaç günlüktü bebeğin haftaya cumartesi de ben gidicem gittiğimde 6+5 olacak şimdi gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Ben soğuk iciyorum valla önce ısıtiyordum sonra nerde okudum.bilmiyorum çok fazla ısıtmadan iciyorlarmis bende soğuk içmeye basladimSütü soğuk içsek sorun olurmu ki acaba ya . Cunku sıcak sütü içim almıyo önceden de hiç sevmezdim sicak süt içmeyi sahlep disinda.
Aayy canım ya çok sevindim dedim sana değerin normal diye çok şükür gözünaydı canım sende yavaş yavaş her güzel şeyi yaşıyacaksın inşallahHadi gözün aydın canım sen dün benden etkilendin herhalde bi de normal olarak kaygı da çekiyorsun tabi çok şükür duymuşsun sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah
Bende bugun serum taktirirken kan verdim dün 313tü bugün 527 cikti çok şükür
Ee soyledik sana dün bak çok şükür benim sonucunda bir hafta sonra 510 çıktı iki gün sonra 1307 oldu yani kucuk.sayilarin iki katı da küçük oluyor napalim yavaş yavaş artiyor işteHadi gözün aydın canım sen dün benden etkilendin herhalde bi de normal olarak kaygı da çekiyorsun tabi çok şükür duymuşsun sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah
Aramizda iki gün var bende haftaya cuma cumartesi düşünüyorum gitmeyi nasipse doktor gelip gitme dedi direk 1 hafta sonra gel dedi kese görmedim dahaÇok sevindim canım maşallah❤ kaç hafta kaç günlüktü bebeğin haftaya cumartesi de ben gidicem gittiğimde 6+5 olacak şimdi gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Canım yalnızım ya herhalde ondan da bi telaş oldu bir de görsen kolumu kaldıracak halim yoktu sıvı kaybından. Şükür arttı inşallah sağ salim kucağımıza almakta nasip olurEe soyledik sana dün bak çok şükür benim sonucunda bir hafta sonra 510 çıktı iki gün sonra 1307 oldu yani kucuk.sayilarin iki katı da küçük oluyor napalim yavaş yavaş artiyor işte
Sattan değerlendirmiyoruz canım biz benim yumurtlama 34. gün çok geç olmuştu çünkü yumurtlama zamanıyla uyumluymuş şükür doktor satı öyle kabul edicekMaşallah canımsat ve ultrason uyumlu mu gidiyor
Çok teşekkür ederim canım sen ne yaptınMasaallah canım çok sevindim senin adına
İnşallah kuzum insallah seninde için ne rahatlamistir şimdi bende tekrar çarşamba gidicem kese görmeye inşallah sağ salim kucağımiza almak nasip olurAayy canım ya çok sevindim dedim sana değerin normal diye çok şükür gözünaydı canım sende yavaş yavaş her güzel şeyi yaşıyacaksın inşallahTeşekkür ederim Allah razı olsın kuzum
Sorun olacağını sanmıyorum, ben de soğuk tüketiyorum.Sütü soğuk içsek sorun olurmu ki acaba ya . Cunku sıcak sütü içim almıyo önceden de hiç sevmezdim sicak süt içmeyi sahlep disinda.
Amiin inşallah şimdi daha iyisindir umarım artınca psikolojide düzeliyor daha iyi hissediyor insan kendini ben öyle olmuştumCanım yalnızım ya herhalde ondan da bi telaş oldu bir de görsen kolumu kaldıracak halim yoktu sıvı kaybından. Şükür arttı inşallah sağ salim kucağımıza almakta nasip olur
Anladım canım bende sata göre 8 haftalıkken gitmeyi planlıyorum çünkü benimde çok büyük ihtimalle geç döllenme o yüzden bende 6-7 haftalık görürüm diye düşünüyorum, inşallah hayırlısıyla bize de nasip etsin Allah imSattan değerlendirmiyoruz canım biz benim yumurtlama 34. gün çok geç olmuştu çünkü yumurtlama zamanıyla uyumluymuş şükür doktor satı öyle kabul edicekTam 6 haftalığız minnak daha
Canım tiroit ilacı verdi doktorum yüksek dedi sormuştunÇok teşekkür ederim
Hastalığımı unuttum gerçektenAmiin inşallah şimdi daha iyisindir umarım artınca psikolojide düzeliyor daha iyi hissediyor insan kendini ben öyle olmuştum
Gözün aydınHadi gözün aydın canım sen dün benden etkilendin herhalde bi de normal olarak kaygı da çekiyorsun tabi çok şükür duymuşsun sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah
Fazlasıyla rahatladım kuzum kafam bomboş vallaha hepimize bu rahatlamalar nasip olsunİnşallah kuzum insallah seninde için ne rahatlamistir şimdi bende tekrar çarşamba gidicem kese görmeye inşallah sağ salim kucağımiza almak nasip olur
Erkenci kuş olmaz inş.allah nasip ederse benim ekim başı ama bende eylül sonu olacak gibi hissediyorum =)
Bende de nokta nokta beyaz krem gibi yapışkan akıntı oluyor ıslaklıktan çok yapışkan gibi hafif bi kokusu var gibi ama ağır değil. Gebelikten midir kiMerhaba kızlar bişey soracağım.özür dileyerek yumurtlama akıntısı gibi akıntı geliyor. Normal mi acaba. Bide çamaşırı da son bir haftadır sanki su sızmış gibi ıslaklık oluyor.çok az ama. Sizde de varmı yada sebebi nedir
Kilolu gebeler hiç almıyor . Benim bir arkadaşımda 100 kg kadardı . 4. Bebeğinde 5 kg falan almıştı .Kızlar merhaba
Kilolu bir gebeyim 90 kiloyla hamile kaldım eylüle kadar öncülük edip kilo kontrollu bir diyet Pini açmak isteyen varsa ilk sıraya beni yazabilirne dersiniz var mısınız ??