2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar mide bulantısına ne iyi gelir çok kötüyüm ya sabah bişeyim yok akşama doğru pik yapıyor bulantılar ve kusma

Bende kraker falan işe yaramadı. Naneli şeker polo tarzı şekerler çok iyi geliyor bir de zencefil çayı. Prilam verdi doktorum zararsız bebeğe sakıncası yok dedi isterseniz sizde ondan kullanın .

Bende bugun bulantisi olan varmi diye sormustum canim bende de hafiften basladi midem calkalaniyor sürekli 6+1 deyim. Cubuk kraker yedim de biraz daha iyiyim simdi onun disinda hic bsy yiyemiyorum kokuyor gbi geliyo hep
Benim de çok bulantım oluyor 4 gün öncesine kadar yoktu tüp bebekle hamile kaldım zaten bi sürü iğne ilaç devam ediyor bari burdan güldürseydi allah sürekli ağlayasım geliyor her şey kokuyor burnuma ,hiçbir şey yemek istemiyorum nolcak böyle bilmiyorum modum çok düşük bebeğin sevincini bile yaşayamıyorum

Bende bugun bulantisi olan varmi diye sormustum canim bende de hafiften basladi midem calkalaniyor sürekli 6+1 deyim. Cubuk kraker yedim de biraz daha iyiyim simdi onun disinda hic bsy yiyemiyorum kokuyor gbi geliyo hep
Sanırım 6 da başlıyor canım ya çok fena bişey bütün yediklerimi çıkardım afedersin boş öğürüntü oluyor arkasındanda o daha beter valla halsiz düştüm birden zaten zayıfım alıcam yarın bende çubuk kraker falan olsaydı doktora yazdırırdım bugün ilaçta ne bileyim eve gelince başlayacağını

Maşallah canım bulantın kusma varmı sende ben bismillah başı çektim az önce bu nedir ya gerçekten böyle giderse yandım
Bende 3 4 gündür sabah bulantısı oluyodu ama hafif hafif çok rahatsız etmiyodu bende bu sabah siftah yaptım devamı gelecek galiba hiç tadım tuzum yok hep uyumak istiyorum hep yatsam keşke

Yaa maşallah 10.haftada kusma olmaması.

Dün gittiğimde bebeği ölçtü 8+5 dedi sata göre de 9+2 arayı kapatmak üzere. Bir sonrakine tamamen arayı kapatırım herhalde. Yani tam 10 haftalık değilim henüz. Sürekli bulantı olması da çok kötü yoruyor beni tiksiniyorum duyduğum gördüğüm her yemekten. Çok şükür kusma yaşamadım hiç umarım artık yaşamam

Kaçinci haftada bulantı başladi acaba ilk bebekte bende mahvoldum ama şuan az gibi veya erken ondan mı dha 4+1

O farka çok takılmıyor doktorlar canım çünkü sürekli değişen bir şeymiş. Benimde her şeyden midem bulanır her kokuyu duyardım eskiden bugün tam 6 haftalığım. Acıkınca bi midem karışıyor gibi oluyor geceleri leblebi tuzlu çubuk ve zencefil çayı tüketiyorum henüz bende iyi sayılırım inşallah böyle devam eder

Bende 3 4 gündür sabah bulantısı oluyodu ama hafif hafif çok rahatsız etmiyodu bende bu sabah siftah yaptım devamı gelecek galiba hiç tadım tuzum yok hep uyumak istiyorum hep yatsam keşke
Al bendende o kadar canım hepimiz yaşıcaz sanırım bu durumu Allah yardımcımız olsun

Bu akşam yoğurt içine biraz ekmek doğrayıp yiyebildim. Ara öğün süt, leblebi, kraker, meyve fln..5+5 te başladı günden güne yoğunluğu değişiyor, dün biraz iyiydim, bugün yine fenalardayım.

6 kg verdim ben bikaç kere serum aldım mecburen ayağa kalkamıyodum artık şuan bi nebze yiyorum ama hep bi rahatsızlık var midemde bulanmasa da rahat değil bian önce geçse şu dönem

Kızlar benim kahve rengi leke geldi kan verdim kimyasal gecirebilirim tekrardan çok üzgünüm sonucu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…