2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Çok sevindim canım maşallah🥰❤ kaç hafta kaç günlüktü bebeğin haftaya cumartesi de ben gidicem gittiğimde 6+5 olacak şimdi gitmemek için zor tutuyorum kendimi 🤗
Sağol canım😊 sata göre 7 buçuk 8 haftalık olması gerekiyordu ama benimki geç yumurtlama yumurtlama tarihimi biliyorum onla tam uyumluymuş doktor öyle söyledi şuan 6+0 tam 🥰 Sende duyarsın canım hatta daha net duyarsın benim bebiş daha minnacık 0.33 cm o yüzden hafif cılız duyuldu 🤩

Hadi gözün aydın canım sen dün benden etkilendin herhalde bi de normal olarak kaygı da çekiyorsun tabi çok şükür duymuşsun sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah 😍🤲🤲
Bende bugun serum taktirirken kan verdim dün 313tü bugün 527 cikti çok şükür🤲
Aayy canım ya çok sevindim dedim sana değerin normal diye çok şükür gözünaydı canım sende yavaş yavaş her güzel şeyi yaşıyacaksın inşallah 🤲 Teşekkür ederim Allah razı olsın kuzum😘😊

Hadi gözün aydın canım sen dün benden etkilendin herhalde bi de normal olarak kaygı da çekiyorsun tabi çok şükür duymuşsun sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah 😍🤲🤲
Bende bugun serum taktirirken kan verdim dün 313tü bugün 527 cikti çok şükür🤲
Ee soyledik sana dün bak çok şükür benim sonucunda bir hafta sonra 510 çıktı iki gün sonra 1307 oldu yani kucuk.sayilarin iki katı da küçük oluyor napalim yavaş yavaş artiyor işte 😄🥰

Çok sevindim canım maşallah🥰❤ kaç hafta kaç günlüktü bebeğin haftaya cumartesi de ben gidicem gittiğimde 6+5 olacak şimdi gitmemek için zor tutuyorum kendimi 🤗
Aramizda iki gün var bende haftaya cuma cumartesi düşünüyorum gitmeyi nasipse doktor gelip gitme dedi direk 1 hafta sonra gel dedi kese görmedim daha

Ee soyledik sana dün bak çok şükür benim sonucunda bir hafta sonra 510 çıktı iki gün sonra 1307 oldu yani kucuk.sayilarin iki katı da küçük oluyor napalim yavaş yavaş artiyor işte 😄🥰
Canım yalnızım ya herhalde ondan da bi telaş oldu bir de görsen kolumu kaldıracak halim yoktu sıvı kaybından. Şükür arttı inşallah sağ salim kucağımıza almakta nasip olur 😍😍🤲

Maşallah canım 🥰 sat ve ultrason uyumlu mu gidiyor
Sattan değerlendirmiyoruz canım biz benim yumurtlama 34. gün çok geç olmuştu çünkü yumurtlama zamanıyla uyumluymuş şükür doktor satı öyle kabul edicek 😊 Tam 6 haftalığız minnak daha🥰

Aayy canım ya çok sevindim dedim sana değerin normal diye çok şükür gözünaydı canım sende yavaş yavaş her güzel şeyi yaşıyacaksın inşallah 🤲 Teşekkür ederim Allah razı olsın kuzum😘😊
İnşallah kuzum insallah seninde için ne rahatlamistir şimdi bende tekrar çarşamba gidicem kese görmeye inşallah sağ salim kucağımiza almak nasip olur 😍🤲

Canım yalnızım ya herhalde ondan da bi telaş oldu bir de görsen kolumu kaldıracak halim yoktu sıvı kaybından. Şükür arttı inşallah sağ salim kucağımıza almakta nasip olur 😍😍🤲
Amiin inşallah şimdi daha iyisindir umarım artınca psikolojide düzeliyor daha iyi hissediyor insan kendini ben öyle olmuştum 🥰

Sattan değerlendirmiyoruz canım biz benim yumurtlama 34. gün çok geç olmuştu çünkü yumurtlama zamanıyla uyumluymuş şükür doktor satı öyle kabul edicek 😊 Tam 6 haftalığız minnak daha🥰
Anladım canım bende sata göre 8 haftalıkken gitmeyi planlıyorum çünkü benimde çok büyük ihtimalle geç döllenme o yüzden bende 6-7 haftalık görürüm diye düşünüyorum, inşallah hayırlısıyla bize de nasip etsin Allah im🤲

İnşallah kuzum insallah seninde için ne rahatlamistir şimdi bende tekrar çarşamba gidicem kese görmeye inşallah sağ salim kucağımiza almak nasip olur 😍🤲
Fazlasıyla rahatladım kuzum kafam bomboş vallaha hepimize bu rahatlamalar nasip olsun🤲😁 Kucağımıza aldığımızda en rahatlaması o zaman olacak herhalde 🥰🤲

H a s s a H a s s a a Canım senle konuşmuştuk sanırım doktor ilaç vermedi hafif idrar yolu enfeksiyonun çıkmış ama o akıntılardan kaynaklı oluyor yanma yoksa idrar yaparken sıkıntı yok dedi verir sanıyordum gerek duymadı bol su içiyorum oda geçer inşallah

Merhaba kızlar bişey soracağım.özür dileyerek yumurtlama akıntısı gibi akıntı geliyor. Normal mi acaba. Bide çamaşırı da son bir haftadır sanki su sızmış gibi ıslaklık oluyor.çok az ama. Sizde de varmı yada sebebi nedir
Bende de nokta nokta beyaz krem gibi yapışkan akıntı oluyor ıslaklıktan çok yapışkan gibi hafif bi kokusu var gibi ama ağır değil. Gebelikten midir ki🙄🙄

Kızlar merhaba 🥰
Kilolu bir gebeyim 90 kiloyla hamile kaldım eylüle kadar öncülük edip kilo kontrollu bir diyet Pini açmak isteyen varsa ilk sıraya beni yazabilir 😁 ne dersiniz var mısınız ??
Kilolu gebeler hiç almıyor . Benim bir arkadaşımda 100 kg kadardı . 4. Bebeğinde 5 kg falan almıştı .

X