- 11 Ocak 2022
- 269
- 222
- 30
Kesinlikle katılıyorum. Tekrar teşekkür ederimRica ederim canim insan buraya yazip icini biraz olsun rahatlatmak istiyor . Yaşayanlar basina gelenler tecrubeliler mutlaka oluyor çunku ☺
Bende de var canmMerhaba kızlar bişey soracağım.özür dileyerek yumurtlama akıntısı gibi akıntı geliyor. Normal mi acaba. Bide çamaşırı da son bir haftadır sanki su sızmış gibi ıslaklık oluyor.çok az ama. Sizde de varmı yada sebebi nedir
Maşallah çok güzel bir duygu olmalı ben duymadım henüz randevum haftaya Perşembe inşallah bekleyen herkes duyarSelamun aleyküm hanımlardurum güncellemesi yapayım bende sat a göre 6+2 yim bugün bebeği gördük kalp atışını alttan muayene ile dinledik elhamdülillah şimdilik herşey yolundaymış.Rabbim buradaki herkesin bekleyişlerini hayırla sonuclandirsin Bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalim
AminnMaşallah çok güzel bir duygu olmalı ben duymadım henüz randevum haftaya Perşembe inşallah bekleyen herkes duyarsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim agriyo canim dedigin gbi ayakta fazla kalirsam yol yurursem falan belim agriyor . Uzaninca geciyor amaKizlar bel ağrınız oluyormu ya ayakta biraz kalayım felaket ağrıyor yatinca geçiyor
Normal demekki yatmaktan sıkıldım valla bel ve göğüs ağrısı dışında bişey hissetmiyorum çok çok hafif bulantı geliyor kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha erken diye sanırım ,Benim agriyo canim dedigin gbi ayakta fazla kalirsam yol yurursem falan belim agriyor . Uzaninca geciyor ama
Evet normal canim bende senin gibiyim sıkıldım yatmaktanNormal demekki yatmaktan sıkıldım valla bel ve göğüs ağrısı dışında bişey hissetmiyorum çok çok hafif bulantı geliyor kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha erken diye sanırım ,
Çok sevindim canım gözün aydınGüzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuzRabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime ❤
Tebrikler kızlar gözünüz aydınSelamun aleyküm hanımlardurum güncellemesi yapayım bende sat a göre 6+2 yim bugün bebeği gördük kalp atışını alttan muayene ile dinledik elhamdülillah şimdilik herşey yolundaymış.Rabbim buradaki herkesin bekleyişlerini hayırla sonuclandirsin Bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalim
Güzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuzRabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime ❤
Evet b nde sabahları bı bardak içiyorum o ara biraz oluyor bulantı hafiften geçiyor böyle kolay geçsin inşallah hamileligimizEvet normal canim bende senin gibiyim sıkıldım yatmaktanbirde midem bulanir gbi oluyor cevredekilerin surekli süt ic diyip durmasi iyice bulandiriyo midemi .
Benim de oluyor bel ağrımKizlar bel ağrınız oluyormu ya ayakta biraz kalayım felaket ağrıyor yatinca geçiyor
Masaallah canım çok sevindim senin adınaGüzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuzRabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime ❤
Sütü soğuk içsek sorun olurmu ki acaba ya . Cunku sıcak sütü içim almıyo önceden de hiç sevmezdim sicak süt içmeyi sahlep disinda.Evet b nde sabahları bı bardak içiyorum o ara biraz oluyor bulantı hafiften geçiyor böyle kolay geçsin inşallah hamileligimiz
Çok sevindim canım maşallahGüzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuzRabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime ❤
Maşallah canımGüzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuzRabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime ❤
Hadi gözün aydın canım sen dün benden etkilendin herhalde bi de normal olarak kaygı da çekiyorsun tabi çok şükür duymuşsun sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallahGüzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuzRabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime ❤
Maşallah gözün aydınSelamun aleyküm hanımlardurum güncellemesi yapayım bende sat a göre 6+2 yim bugün bebeği gördük kalp atışını alttan muayene ile dinledik elhamdülillah şimdilik herşey yolundaymış.Rabbim buradaki herkesin bekleyişlerini hayırla sonuclandirsin Bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalim