2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Maşallah çok güzel bir duygu olmalı ben duymadım henüz randevum haftaya Perşembe inşallah bekleyen herkes duyar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba kizlar bulantisi başlayan varmi aramizda ? Benim başlayacak sanki yemek konusunu duydugumda bile bi tiksinme gelmeye basladi . Midem sürekli calkalaniyor sanki

Benim agriyo canim dedigin gbi ayakta fazla kalirsam yol yurursem falan belim agriyor . Uzaninca geciyor ama
Normal demekki yatmaktan sıkıldım valla bel ve göğüs ağrısı dışında bişey hissetmiyorum çok çok hafif bulantı geliyor kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha erken diye sanırım ,

Normal demekki yatmaktan sıkıldım valla bel ve göğüs ağrısı dışında bişey hissetmiyorum çok çok hafif bulantı geliyor kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha erken diye sanırım ,
Evet normal canim bende senin gibiyim sıkıldım yatmaktan birde midem bulanir gbi oluyor cevredekilerin surekli süt ic diyip durmasi iyice bulandiriyo midemi .

Güzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuz Rabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime
Çok sevindim canım gözün aydın ☺ biz daha haftaya duyacağiz inşallah 6 haftalık olmusuz ama daha anca keseyi gorduk bebegi bile goremedik

Tebrikler kızlar gözünüz aydın
Güzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuz Rabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime

Bende sürekli uyumaya başladım herhalde midem bulanacak diye korkudan yatıyorum hep enerji sıfır ye iç yat modunda geçiyor hayatım şu günlerde. Midem çalkalansada iştahım yerinde bence kurt gibi acıkıyorum henüz bir kusma olmadı ama midem böyle bazen çok sıkıyor beni leblebi tuzlu çubuk zencefil çayı geçiştiriyorum kokularda rahatsız ediyor. Umarım böyle kalır ilerlemez

Evet normal canim bende senin gibiyim sıkıldım yatmaktan birde midem bulanir gbi oluyor cevredekilerin surekli süt ic diyip durmasi iyice bulandiriyo midemi .
Evet b nde sabahları bı bardak içiyorum o ara biraz oluyor bulantı hafiften geçiyor böyle kolay geçsin inşallah hamileligimiz

Çok sevindim canım maşallah❤ kaç hafta kaç günlüktü bebeğin haftaya cumartesi de ben gidicem gittiğimde 6+5 olacak şimdi gitmemek için zor tutuyorum kendimi

Hadi gözün aydın canım sen dün benden etkilendin herhalde bi de normal olarak kaygı da çekiyorsun tabi çok şükür duymuşsun sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah
Bende bugun serum taktirirken kan verdim dün 313tü bugün 527 cikti çok şükür

Maşallah gözün aydın sat ve ultrason uyumlu mu gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…