- 3 Kasım 2021
- 262
- 251
- 33
Teşekkürler Evet haftasiyla uyumluymuşMaşallah gözün aydın sat ve ultrason uyumlu mu gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler Evet haftasiyla uyumluymuşMaşallah gözün aydın sat ve ultrason uyumlu mu gidiyor
Bende duydum miniğimin kalp atışınıÇok teşekkür ederim canım sen ne yaptın
Çok severim bende ama tuz maden suyu limon karısına ödem yapablrz ılerleyen zamanlardaMaden suyunu sade içmeye alışık değilim de çörçil gibi içsek zarar olur mu tuz ve limonla karıştırıp yani
Sevdiğimiz şeylerin hepsi yasak analık katlanıcazÇok severim bende ama tuz maden suyu limon karısına ödem yapablrz ılerleyen zamanlarda
Hadi gözünaydı çok sevindim canım senin minnak ne kadarlıkmışBende duydum miniğimin kalp atışını
Sağol canım benim 6+2 sata göre haftasıyla uyumluymuş çok şükürHadi gözünaydı çok sevindim canım senin minnak ne kadarlıkmış
Soda limonKızlar mide bulantısına ne iyi gelir çok kötüyüm ya sabah bişeyim yok akşama doğru pik yapıyor bulantılar ve kusma
Benden kan aldılar ama dediler ki eğer bi sorun olursa 2 gün sonra, sonuç çıkınca seni ararız, eğer bi sorun çıkmazsa aramayız dediler. Çok şükür aramadilar ama kanda neye baktılar niye bana söylemiyorlar onu da ayrıca bilmiyorum, çok saçmaGalıba kalp atışını duyunca kan değerlerine bakmak istiyorlar.
Bana da demediler ben kurbanlık koyun gibi ne derlerse onu yapıyorum zatenBenden kan aldılar ama dediler ki eğer bi sorun olursa 2 gün sonra, sonuç çıkınca seni ararız, eğer bi sorun çıkmazsa aramayız dediler. Çok şükür aramadilar ama kanda neye baktılar niye bana söylemiyorlar onu da ayrıca bilmiyorum, çok saçma
Hahahah bende öyle olucam galiba belki 2 hafta sonra kalp atışını dinletirler sana, bana 1 ay sonraya verdi ta randevuyu neyse sağlıklı olsun da varsın ben geç duyayım.Bana da demediler ben kurbanlık koyun gibi ne derlerse onu yapıyorum zaten
Biyolojimiz çok değişik. Büyük ihtimal ondandırBende de nokta nokta beyaz krem gibi yapışkan akıntı oluyor ıslaklıktan çok yapışkan gibi hafif bi kokusu var gibi ama ağır değil. Gebelikten midir ki
Tabı ki ya onlarında kendince var bi bildiği bebeğe nasıl bi enerji gidiyo ki kalp atışı dışarı vuruyo. Ben ona hiç takilmadim. O zaaten görüyo kalp atışını bi sorun olsa söyler bana. Banada ikinci randevu erken geldi. Normalde erken olmasına sevinirdim ama burda alttan baktıkları için. Bi bahane uydurup iptal mi etsem acaba diye de düşünmüyo değilim.Hahahah bende öyle olucam galiba belki 2 hafta sonra kalp atışını dinletirler sana, bana 1 ay sonraya verdi ta randevuyu neyse sağlıklı olsun da varsın ben geç duyayım.
Iyi bari ya tesekkurler canim bilgi icinBen soğuk iciyorum valla önce ısıtiyordum sonra nerde okudum.bilmiyorum çok fazla ısıtmadan iciyorlarmis bende soğuk içmeye basladim
Maşallah canım bulantın kusma varmı sende ben bismillah başı çektim az önce bu nedir ya gerçekten böyle giderse yandımSağol canım benim 6+2 sata göre haftasıyla uyumluymuş çok şükür
Bende bugun bulantisi olan varmi diye sormustum canim bende de hafiften basladi midem calkalaniyor sürekli 6+1 deyim. Cubuk kraker yedim de biraz daha iyiyim simdi onun disinda hic bsy yiyemiyorum kokuyor gbi geliyo hepMaşallah canım bulantın kusma varmı sende ben bismillah başı çektim az önce bu nedir ya gerçekten böyle giderse yandım
Aynı bende öyle sabah tabi yine midem bi huzursuz ağrılı ama bişeyler yiyorum gece olunca yanma bulantı başlıyo prilam bana biraz iyi gelmişti bulantıda ama midem artık onu da sindirmiyo mide asidi için suya ingiliz karbonatı döküp içenler vardı bi dene istersen
Görünür keseyi 4+3te ultrasonla gördük biz sıkışık gidiyorum ben doktorum öyle çağırıyor kalbide 5+6da yine ultrasonda gördükKızlar selamlar, keseyi ne zaman gördünuz muhtelene karından görünmez çünkü kızımdada öyle oldu maalesef şişmanım vajinaldan gorunurmu haftaya tam 5+0 da gidecez Allah izin verirse
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için zahmet verdim inşallah tez vakitte geçer kurtulursunuz benimde Perşembe günü Allah tan bir sıkıntı çıkmazsa gidicemCanım tiroit ilacı verdi doktorum yüksek dedi sormuştun Doktora gidene kadar sakin ol bende 1 hafta yüksek şekilde bekledim çünkü şükür hiç bişey olmamış için rahat olsun.
Yaa maşallah 10.haftada kusma olmaması.Selam canım, mide bulantılari tiksinme ve mide hassasiyeti iştahsızlık falan bende de var. Bende kusma olmuyor ama sürekli bir bulantı var öğürme oluyor arada. Prilam ben kullanmadım bu akşam baslicam işe yarar umarim. Yalnız kilo vermişim doktor dün serum verdi enerji vermesi adına onu kullanıyorum. Sende de kilo kaybı oldu mu ?