2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Geçen gecede ben öyleydim canım dün gördükte kalbi şükür rahatladım bu gece uyumuşum mis gibi. Düşünüp yatıyoruz ondan oluyor bence

Merhaba kızlar bişey soracağım.özür dileyerek yumurtlama akıntısı gibi akıntı geliyor. Normal mi acaba. Bide çamaşırı da son bir haftadır sanki su sızmış gibi ıslaklık oluyor.çok az ama. Sizde de varmı yada sebebi nedir

Bilmiyorum canım ben daha yeni 5 haftalık oldum ben de normal günlük akıntı tarzında var, yumurtlama akıntısı gibi değil de.

Hamilelikten kaynaklı bir durum akıntı artması normal dedi doktorum benim

Özellikle sabahları oluyor bende su gibi, normal, bu konuda aile hekimim açıklama yapmıştı ve günlük ped kullanma, çamaşırı sık sık değiştirebilirsin demişti.

merhaba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum. Adetim 3 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı. uyulamaya göre 4+4 gebeyim sat 27 aralıktı. aralık başında bir kimyasal gebeliğim olduğu için kan testini haftaya yaptırmayı düşünüyorum. rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Kimyasal olunca en geç adetten 1 hafta sonra mi belli oluyor,nasıl oluyor

Kimyasal olunca en geç adetten 1 hafta sonra mi belli oluyor,nasıl oluyor
benim adetimin geciktiği 6 günde aşırı bir ağrım vardı ama bebek rahime tutunuyordur normal derken 7. günü öğlen saatlerinde kanamam başladı. doktora gittim kan testi yaptı hcg 300 lerden 30 a düşmüştü adet kanaması şeklinde olduydu. bende bir hafta içinde oldu ama kişiden kişiye değişen birşey mi bilmiyorum.

Kızlar merhaba
Kilolu bir gebeyim 90 kiloyla hamile kaldım eylüle kadar öncülük edip kilo kontrollu bir diyet Pini açmak isteyen varsa ilk sıraya beni yazabilir ne dersiniz var mısınız ??

Selamun aleyküm hanımlar durum güncellemesi yapayım bende sat a göre 6+2 yim bugün bebeği gördük kalp atışını alttan muayene ile dinledik elhamdülillah şimdilik herşey yolundaymış.Rabbim buradaki herkesin bekleyişlerini hayırla sonuclandirsin Bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalim

Eklentiler

• 20220128_154900.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…