- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 34
Tesekkur ederimBende öyleydim kaybimda,acılarım sanki paylaştıkça çoğaliyor gibi..Sizi çok iyi anlıyorum,rabbim inşallah en kısa sürede gönlünüze göre verir
Geçen gecede ben öyleydim canım dün gördükte kalbi şükür rahatladım bu gece uyumuşum mis gibi. Düşünüp yatıyoruz ondan oluyor benceKızlar banada dua edin doktora gidicem randevum var kalp için rüyamda stres yaptım herhalde kese içi bomboştu öyle gördüm ağladım çok telaşlıyım bugün nedense içimde değişik bi his var rüya etkiledi sanırım
Teşekkür ederim aynen söylüycem hamile olduğumu cok baskı uygulamaması için rahmeBen kendim ağda yaptım sır ağda makinasında ısıtarak çok şükür bişey olmadı dikkatli ol yine de kendini yakmadan yaptır
Canım bizim için şer görünen şeyde ne hayırlar gizli biz bilemiyoruz.Hepsi Allah'tan.Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin.Ben de cok üzgünümicimi dokup rahatlayan biri de degilim.
Bana dua edin cabuk toparlanayim
Bilmiyorum canım ben daha yeni 5 haftalık oldum ben de normal günlük akıntı tarzında var, yumurtlama akıntısı gibi değil de.Merhaba kızlar bişey soracağım.özür dileyerek yumurtlama akıntısı gibi akıntı geliyor. Normal mi acaba. Bide çamaşırı da son bir haftadır sanki su sızmış gibi ıslaklık oluyor.çok az ama. Sizde de varmı yada sebebi nedir
Hamilelikten kaynaklı bir durum akıntı artması normal dedi doktorum benimMerhaba kızlar bişey soracağım.özür dileyerek yumurtlama akıntısı gibi akıntı geliyor. Normal mi acaba. Bide çamaşırı da son bir haftadır sanki su sızmış gibi ıslaklık oluyor.çok az ama. Sizde de varmı yada sebebi nedir
Özellikle sabahları oluyor bende su gibi, normal, bu konuda aile hekimim açıklama yapmıştı ve günlük ped kullanma, çamaşırı sık sık değiştirebilirsin demişti.Merhaba kızlar bişey soracağım.özür dileyerek yumurtlama akıntısı gibi akıntı geliyor. Normal mi acaba. Bide çamaşırı da son bir haftadır sanki su sızmış gibi ıslaklık oluyor.çok az ama. Sizde de varmı yada sebebi nedir
Oyle teselli oluyoruz, cok şükür. Rabbim hayırlısını nasip etsinCanım bizim için şer görünen şeyde ne hayırlar gizli biz bilemiyoruz.Hepsi Allah'tan.Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin.
Allah öyle bir anda verir ki mutluluğu bugünü hiç hatırlamazsınız bile. Rabbim hayırlısını gönlünüzden geçeni size yeniden en güzel zamanda nasip etsinBen de cok üzgünümicimi dokup rahatlayan biri de degilim.
Bana dua edin cabuk toparlanayim
allah nasip ederse benim ekim başı ama bende eylül sonu olacak gibi hissediyorum =)Eylül sonu olanlar Ekim anneleri olacak gibi bir his var içimde :)
Kimyasal olunca en geç adetten 1 hafta sonra mi belli oluyor,nasıl oluyormerhaba kızlar bende aranıza yeni katılıyorum. Adetim 3 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı. uyulamaya göre 4+4 gebeyim sat 27 aralıktı. aralık başında bir kimyasal gebeliğim olduğu için kan testini haftaya yaptırmayı düşünüyorum. rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
benim adetimin geciktiği 6 günde aşırı bir ağrım vardı ama bebek rahime tutunuyordur normal derken 7. günü öğlen saatlerinde kanamam başladı. doktora gittim kan testi yaptı hcg 300 lerden 30 a düşmüştü adet kanaması şeklinde olduydu. bende bir hafta içinde oldu ama kişiden kişiye değişen birşey mi bilmiyorum.Kimyasal olunca en geç adetten 1 hafta sonra mi belli oluyor,nasıl oluyor
Rica ederim canim insan buraya yazip icini biraz olsun rahatlatmak istiyor . Yaşayanlar basina gelenler tecrubeliler mutlaka oluyor çunku ☺Çok teşekkür ederim sizler cevap yazmasaydınız dünden beri kendi kendimi yerdim herhalde içim rahatladı
Allah razi olsunAllah öyle bir anda verir ki mutluluğu bugünü hiç hatırlamazsınız bile. Rabbim hayırlısını gönlünüzden geçeni size yeniden en güzel zamanda nasip etsin