2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canını sıkma canım, inşallah güzel haberlerle dönersin

Hayırlısı olsun kuzum dualarımız seninle öyle düşünme rüyalar tersine çıkarmış çok heyecan yapma ben çok heyecanlandım tansiyonum çıkmış randevudan önce 1 saat yatırıp dinlendirdiler beni

Rüya etkilemiştir canm bu hormonlar rüyalarımızı bile yönetiyor. İçini ferah tut Allahın dediği olur güzel haberlerini bekliyoruz canm

Etkilenmeniz çok normal, bu hormonlarla okuduğumuz herşey bilinçaltına, ordan da rüyalarımıza, endişelerimize dönüşüyor. O yüzden ben de keseyi görür görmez içinde bebek var mı diye sormuştum. Stresiniz kontrolden sonra gecicek, güzel haberlerle döneceksiniz inşallah

Galıba kalp atışını duyunca kan değerlerine bakmak istiyorlar.

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım içini ferah tut allahin izniyle bebislerimiz bizimle.Guzel düşünelim güzel olsun bende şimdi kontrole geldim bekliyorum aynı heyecanı yaşıyoruz bugun

Öyle canım herşeyi bilmekte iyi değil bu süreçte zaten erken öğreniyoruz iyice telaşa strese düşüyoruz.. amin inşallah canım sağolasın

Ya kıyamam ahahha benimde elim ayağım buz kesiyor oraya gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…