Ben kendim ağda yaptım sır ağda makinasında ısıtarak çok şükür bişey olmadı dikkatli ol yine de kendini yakmadan yaptırkızlar kuaförde bikini bölgesine ağda yaptırmanın sakıncası var mı 4-5. haftada?
Aynen öyle canm benım. Rabbim güzel haberler aldrsn hepimizeNasipte varsa işte her şekilde senin oluyor o hesap canim
Canını sıkma canım, inşallah güzel haberlerle dönersinKızlar banada dua edin doktora gidicem randevum var kalp için rüyamda stres yaptım herhalde kese içi bomboştu öyle gördüm ağladım çok telaşlıyım bugün nedense içimde değişik bi his var rüya etkiledi sanırım
Kızlar banada dua edin doktora gidicem randevum var kalp için rüyamda stres yaptım herhalde kese içi bomboştu öyle gördüm ağladım çok telaşlıyım bugün nedense içimde değişik bi his var rüya etkiledi sanırım
Rüya etkilemiştir canm bu hormonlar rüyalarımızı bile yönetiyor. İçini ferah tut Allahın dediği olurKızlar banada dua edin doktora gidicem randevum var kalp için rüyamda stres yaptım herhalde kese içi bomboştu öyle gördüm ağladım çok telaşlıyım bugün nedense içimde değişik bi his var rüya etkiledi sanırım
Amiin amiin insallahAynen öyle canm benım. Rabbim güzel haberler aldrsn hepimize
Etkilenmeniz çok normal, bu hormonlarla okuduğumuz herşey bilinçaltına, ordan da rüyalarımıza, endişelerimize dönüşüyor. O yüzden ben de keseyi görür görmez içinde bebek var mı diye sormuştum. Stresiniz kontrolden sonra gecicek, güzel haberlerle döneceksiniz inşallahKızlar banada dua edin doktora gidicem randevum var kalp için rüyamda stres yaptım herhalde kese içi bomboştu öyle gördüm ağladım çok telaşlıyım bugün nedense içimde değişik bi his var rüya etkiledi sanırım
Hayır canım dinletmedi. Hareketini gösterdi hareket ediyor kalbi bak diye bende gördüm.Size bebeğin kalbini dinlettiler mi?
Galıba kalp atışını duyunca kan değerlerine bakmak istiyorlar.Benim her gittiğimde doktor vajinal bakıyor. Yarın kalp atışı için gidiyoruz 3.kontrol olacak hamile kaldığımdan beri vajinal baktığı. Karından yanlış sonuç verebiliyormuş bu haftalarda . Bi de hala benden hiç kan almadı ya bu doktorbakalım ne zaman isteyecek
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım içini ferah tut allahin izniyle bebislerimiz bizimle.Guzel düşünelim güzel olsunKızlar banada dua edin doktora gidicem randevum var kalp için rüyamda stres yaptım herhalde kese içi bomboştu öyle gördüm ağladım çok telaşlıyım bugün nedense içimde değişik bi his var rüya etkiledi sanırım
Amin canım benim güzel haberlerle gel inşallahhHadi bakalım hayırlısı olsun canım içini ferah tut allahin izniyle bebislerimiz bizimle.Guzel düşünelim güzel olsunbende şimdi kontrole geldim bekliyorum aynı heyecanı yaşıyoruz bugun
Cok üzgünüm canım Rabbım en hayirli zaman da sağlıklı gebelik nasip etsinmaviss_34 canim beni silebilirsin. Detay verip sizi de etkilemek istemiyorum. Rabbim hepinize hayirli haberler duymayi nasip etsin
Ben de cok üzgünümCok üzgünüm canım Rabbım en hayirli zaman da sağlıklı gebelik nasip etsin
Öyle canım herşeyi bilmekte iyi değil bu süreçte zaten erken öğreniyoruz iyice telaşa strese düşüyoruz.. amin inşallah canım sağolasınEtkilenmeniz çok normal, bu hormonlarla okuduğumuz herşey bilinçaltına, ordan da rüyalarımıza, endişelerimize dönüşüyor. O yüzden ben de keseyi görür görmez içinde bebek var mı diye sormuştum. Stresiniz kontrolden sonra gecicek, güzel haberlerle döneceksiniz inşallah
Malesef öyle çok hassasız canım amiin sağolasınRüya etkilemiştir canm bu hormonlar rüyalarımızı bile yönetiyor. İçini ferah tut Allahın dediği olurgüzel haberlerini bekliyoruz canm
Bende öyleydim kaybimda,acılarım sanki paylaştıkça çoğaliyor gibi..Sizi çok iyi anlıyorum,rabbim inşallah en kısa sürede gönlünüze göre verirBen de cok üzgünümicimi dokup rahatlayan biri de degilim.
Bana dua edin cabuk toparlanayim
Ya kıyamam ahahha benimde elim ayağım buz kesiyor oraya gidinceHayırlısı olsun kuzum dualarımız seninle öyle düşünme rüyalar tersine çıkarmış çok heyecan yapma ben çok heyecanlandım tansiyonum çıkmış randevudan önce 1 saat yatırıp dinlendirdiler beni
İnşallah canımmmCanını sıkma canım, inşallah güzel haberlerle dönersin