2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar banada dua edin doktora gidicem randevum var kalp için rüyamda stres yaptım herhalde kese içi bomboştu öyle gördüm ağladım çok telaşlıyım bugün nedense içimde değişik bi his var rüya etkiledi sanırım
Canını sıkma canım, inşallah güzel haberlerle dönersin 🤗

Hayırlısı olsun kuzum dualarımız seninle öyle düşünme rüyalar tersine çıkarmış çok heyecan yapma ben çok heyecanlandım tansiyonum çıkmış randevudan önce 1 saat yatırıp dinlendirdiler beni 😁
Kızlar banada dua edin doktora gidicem randevum var kalp için rüyamda stres yaptım herhalde kese içi bomboştu öyle gördüm ağladım çok telaşlıyım bugün nedense içimde değişik bi his var rüya etkiledi sanırım

Rüya etkilemiştir canm bu hormonlar rüyalarımızı bile yönetiyor. İçini ferah tut Allahın dediği olur 💜 güzel haberlerini bekliyoruz canm 🌺

Etkilenmeniz çok normal, bu hormonlarla okuduğumuz herşey bilinçaltına, ordan da rüyalarımıza, endişelerimize dönüşüyor. O yüzden ben de keseyi görür görmez içinde bebek var mı diye sormuştum. Stresiniz kontrolden sonra gecicek, güzel haberlerle döneceksiniz inşallah🙏

Benim her gittiğimde doktor vajinal bakıyor. Yarın kalp atışı için gidiyoruz 3.kontrol olacak hamile kaldığımdan beri vajinal baktığı. Karından yanlış sonuç verebiliyormuş bu haftalarda . Bi de hala benden hiç kan almadı ya bu doktor 🤭 bakalım ne zaman isteyecek 😬
Galıba kalp atışını duyunca kan değerlerine bakmak istiyorlar.

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım içini ferah tut allahin izniyle bebislerimiz bizimle.Guzel düşünelim güzel olsun 🤲 bende şimdi kontrole geldim bekliyorum aynı heyecanı yaşıyoruz bugun 😊

Etkilenmeniz çok normal, bu hormonlarla okuduğumuz herşey bilinçaltına, ordan da rüyalarımıza, endişelerimize dönüşüyor. O yüzden ben de keseyi görür görmez içinde bebek var mı diye sormuştum. Stresiniz kontrolden sonra gecicek, güzel haberlerle döneceksiniz inşallah🙏
Öyle canım herşeyi bilmekte iyi değil bu süreçte zaten erken öğreniyoruz iyice telaşa strese düşüyoruz.. amin inşallah canım sağolasın🥰

Hayırlısı olsun kuzum dualarımız seninle öyle düşünme rüyalar tersine çıkarmış çok heyecan yapma ben çok heyecanlandım tansiyonum çıkmış randevudan önce 1 saat yatırıp dinlendirdiler beni 😁
Ya kıyamam ahahha benimde elim ayağım buz kesiyor oraya gidince 😁

X