2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Selamun aleyküm hanımlar 🌸 durum güncellemesi yapayım bende 😀 sat a göre 6+2 yim bugün bebeği gördük kalp atışını alttan muayene ile dinledik elhamdülillah şimdilik herşey yolundaymış.Rabbim buradaki herkesin bekleyişlerini hayırla sonuclandirsin Bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalim 🤲💖
Maşallah çok güzel bir duygu olmalı ben duymadım henüz randevum haftaya Perşembe inşallah bekleyen herkes duyar 🤲 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba kizlar bulantisi başlayan varmi aramizda ? Benim başlayacak sanki yemek konusunu duydugumda bile bi tiksinme gelmeye basladi . Midem sürekli calkalaniyor sanki 😑

Benim agriyo canim dedigin gbi ayakta fazla kalirsam yol yurursem falan belim agriyor . Uzaninca geciyor ama
Normal demekki yatmaktan sıkıldım valla bel ve göğüs ağrısı dışında bişey hissetmiyorum çok çok hafif bulantı geliyor kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha erken diye sanırım ,😄

Normal demekki yatmaktan sıkıldım valla bel ve göğüs ağrısı dışında bişey hissetmiyorum çok çok hafif bulantı geliyor kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha erken diye sanırım ,😄
Evet normal canim bende senin gibiyim sıkıldım yatmaktan 😂 birde midem bulanir gbi oluyor cevredekilerin surekli süt ic diyip durmasi iyice bulandiriyo midemi .

Güzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuz 🤲🤲🥰 Rabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime🤲
Çok sevindim canım gözün aydın 😊😊☺ biz daha haftaya duyacağiz inşallah 6 haftalık olmusuz ama daha anca keseyi gorduk bebegi bile goremedik 🙂

Selamun aleyküm hanımlar 🌸 durum güncellemesi yapayım bende 😀 sat a göre 6+2 yim bugün bebeği gördük kalp atışını alttan muayene ile dinledik elhamdülillah şimdilik herşey yolundaymış.Rabbim buradaki herkesin bekleyişlerini hayırla sonuclandirsin Bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalim 🤲💖
Tebrikler kızlar gözünüz aydın🥰🙏
Güzel teyzelerimiz biz çok şükür pıtı pıtımızıda duyduk bugün tam 6 haftalık olmuşuz 🤲🤲🥰 Rabbim hepinize nasip etsin inşallah çok değişik bir his can gelmiş bebeğime🤲

Bende sürekli uyumaya başladım herhalde midem bulanacak diye korkudan yatıyorum hep enerji sıfır 😂 ye iç yat modunda geçiyor hayatım şu günlerde. Midem çalkalansada iştahım yerinde bence kurt gibi acıkıyorum 😄 henüz bir kusma olmadı ama midem böyle bazen çok sıkıyor beni leblebi tuzlu çubuk zencefil çayı geçiştiriyorum kokularda rahatsız ediyor. Umarım böyle kalır ilerlemez 🙏

Evet normal canim bende senin gibiyim sıkıldım yatmaktan 😂 birde midem bulanir gbi oluyor cevredekilerin surekli süt ic diyip durmasi iyice bulandiriyo midemi .
Evet b nde sabahları bı bardak içiyorum o ara biraz oluyor bulantı hafiften geçiyor böyle kolay geçsin inşallah hamileligimiz 🐣🤗

Çok sevindim canım maşallah🥰❤ kaç hafta kaç günlüktü bebeğin haftaya cumartesi de ben gidicem gittiğimde 6+5 olacak şimdi gitmemek için zor tutuyorum kendimi 🤗

Hadi gözün aydın canım sen dün benden etkilendin herhalde bi de normal olarak kaygı da çekiyorsun tabi çok şükür duymuşsun sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah 😍🤲🤲
Bende bugun serum taktirirken kan verdim dün 313tü bugün 527 cikti çok şükür🤲

Maşallah gözün aydın 🌼 sat ve ultrason uyumlu mu gidiyor

X