2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Hahaha carsamba gidince suprizi yasicaz bakalım nasıl olacak geçmek bilmez simdi

Janna biz iğne ile hamile kalanlarda geç döllenme gibi bir şey söz konusu değil sanki? O nedenle sat değişebiliyor mu? Tam anlamadım kuzu orayı bi açıklar mısın?

Janna biz iğne ile hamile kalanlarda geç döllenme gibi bir şey söz konusu değil sanki? O nedenle sat değişebiliyor mu? Tam anlamadım kuzu orayı bi açıklar mısın?
Şöyle söyleyeyim benim iğnem adet döngümün 13.gününde vurulmadı. 20.günde vuruldu dolayısıyla çatlatma 21.gün olmuş oldu. Normalde sata göre hesaplamalarda baz alınan yumurtlama günü 14.gündür. Bende 14.günde yumurtlama olmadıgını bende doktorda biliyordu. Dolayısıyla geç döllenme kabul ediliyor tıbben. Ama aslında geç yumurtlama. Tıp genel olarak bazı 14.gün olarak almış.. normalde sata göre 10+4 olmam lazım ama ben 9+4 üm suan. Bu tamamiyle yumurtladığım günle alakalı.

Hahaha bende yaa doğsun emmeyi bıraksın hemen geri başlicam bazen aglayasım geliyor inan çok zor valla. Bağımlıları sımdı cok daha iyi anlıyorum su içip kabak çekirdeği çitlemekten Bi hal oldum

Sen 6+5 i satına göre mi hesapladın canım? Eğer öyleyse kalp atısı duymazsın ama kese görürsün büyük ihtimal.
Evet canim sata göre hesapladım ama yumurtlamaya göre de çarşamba günü 5+5 olacak kısmet bakalim

Evet canim sata göre hesapladım ama yumurtlamaya göre de çarşamba günü 5+5 olacak kısmet bakalim
Canm Bi uygulamada okudum nekadar doğru bilmiyorum kalp atısı 35.günden itibaren alınıyormuş.. Gttğn Dr un cıhazı da yeniye cok rahat alınır kalp atısı dye dusunyormm.

Canm Bi uygulamada okudum nekadar doğru bilmiyorum kalp atısı 35.günden itibaren alınıyormuş.. Gttğn Dr un cıhazı da yeniye cok rahat alınır kalp atısı dye dusunyormm.
Oğlumda ilk gittiğim doktor da randevu buldum canim 5.haftamin sonunda duyulmuştu kalp atisi bunda nasıl olur bilmiyorum

Canım doktor algılıyor ama insan algılayamıyor o gün. Ben 5+6 da mı ne gitmistim doktor duyuyo musun dedi ben anlamıyorum dedim. Tamam simdi anlayamamıs olabilirsin haftaya gel netleşir demisti

Hhaklısın havalarda kötü eşimde çalışıyor izin gününü beklemekde fayda olcak gibi görünüyor duyulmama ihtimalide var tabi.
Özel hastanede bilgin olsun muaneye tarihinden itibaren 10 gün içinde gidersen ekstra ücret alınmıyormus kontrol muaneyesi olarak ücretsiz oluyormuş ama her özel hastane ayni mi bilmiyorum

Anladım cnm . Bir hasteneye görün bakalım bebek görünmese de keseyi görürsünüz.

Özel hastanede bilgin olsun muaneye tarihinden itibaren 10 gün içinde gidersen ekstra ücret alınmıyormus kontrol muaneyesi olarak ücretsiz oluyormuş ama her özel hastane ayni mi bilmiyorum
Evet bu her hastanede aynı, 10 günlük kontrol süresi var ve ücret talep edilmez.

Normal doğumda çok ağrı ve acı oluyormu

Şimdi anladım canım, çatlama tarihi baz alınıyor aslında.
Benim son adet tarihim 15 Aralık, çatlatma iğnesi 27 Aralıkta yani 12. Gün yapıldı. 14 günden daha erken mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…