2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?

Kizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?
Ben kaşık biberon kullanmıştım onu kullanabilirsiniz meme reddi yapmıyor

Ben de hiç file kullanmadım, banyo yaptırırken bebeği ters tutmayı deneyin suyu sevmemesi imkansız sudan çıktı çünkü :) karnı kolunuza gelecek şekilde kolunuza yatırın, küvete çok su koymaya gerek yok ayakları suya değsin yeter. Öbür elle de kovadan su dökün üstüne. Kova banyosunu da deneyin mutlaka sıkışık olacağı için mutlaka sevecektir
Deneyeceğim benimde şansıma hep banyo sorunu yaşıyorum 😢 ikisini de deneyeceğim ama teşekkür ederim 🌸💖

Ben banyosunu kucağımda yaptırdım. Ben girdim oğlumu da kucağıma aldım. Çok sevdi suyu. Korunaklı hissederse sever. File havada durduğu için güven vermiyor bebeklere
Ya ben bu işi bilmiyorum ya benim çocuklar sıcağı sevmiyor. Kızım buz gibi havuza girer ama banyo olunca ılık su bile olsa sıcak diyip feryat figan ağlar şimdi oğlumda öyle kırkımız çıkacak bi kaç güne su döktükçe ağlıyor

Sıcak suya nasıl koyuyorsunuz kaç derece yani benim dirseğimin iç kısmına göre ayarlıyorum suyu ama oğlumun da sıcağa alerjisi var galiba banyo yaptırırken ağlıyor kızarıyor teni vücudu bu sefer soğutunca da üşüyüp hasta olacak korkusuyla aceleyle yıkıyorum
Derece ölçmedim elime döküyorum kendime nasıl sicakliksa öyle yapıyorum belki çok sıcak yapıyorsunuz odayı önce isiticiyla iyice isitiyorum hoşuna gidiyor

Ayy canım bebekle uğraşmaktan zor bakınıyorum buralara bebeğim 1 ayı geçti koşturmaca şeklinde ilerliyoruz 😊 nasılsın sen bebiş nasıl iyi misiniz? 😊
İdare ediyoruz kolik durumu dışında sorun yok çok şükür kalça ultrason cektircez yarın kara kara 2ay aşısını nasıl yaptircaz onu düşünüyorum 3tane birden

Ben kullandım meme reddi olmak la olmamak arasında gidip geliyoruZ bence de şırınga ile ver

X