- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.141
Kizlar annemler surekli bu bebek neden terlemiyor diyip duruyor bebegim 1 aylik sizinkilerde durum nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terlememesi daha iyi değil mi demek ki ortam sıcaklığına uygun giydiriyosunuzKizlar annemler surekli bu bebek neden terlemiyor diyip duruyor bebegim 1 aylik sizinkilerde durum nedir
Teşekkür ederim canim denerimZeytinyağını ısıtıp soğuyunca sürüyorum ben
Kızlar selam, yavrusu benim gibi hırıltılı ses çıkaran var mı? Uyku vaktinde bir de kendi kendine ses çıkarıyor kedi gibi.
Ben kaşık biberon kullanmıştım onu kullanabilirsiniz meme reddi yapmıyorKizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?
Kaşık biberon dediğiniz şey nedir acaba?Ben kaşık biberon kullanmıştım onu kullanabilirsiniz meme reddi yapmıyor
Şimdi baktım internetten ilk defa gördüm böyle bir şeyi , bebek için alışverişe gideceğim görürsem alayım. Çok teşekkür ederimBen kaşık biberon kullanmıştım onu kullanabilirsiniz meme reddi yapmıyor
Benim bebeğim çok terliyor emzirirken ama onun dışında teri pek yok. Çok çok derin uyursa o zaman terliyor bir de saçları falanTerlememesi daha iyi değil mi demek ki ortam sıcaklığına uygun giydiriyosunuz
Aynen benimki de emerken terliyor saç diplerinden birazB
Benim bebeğim çok terliyor emzirirken ama onun dışında teri pek yok. Çok çok derin uyursa o zaman terliyor bir de saçları falan
Ne kadar sure kullanmistiniz mama destegi? Kasik biberon da kullandik ama sanki disari cok dokuluyor bir de enjektor gibi az az degil de cok dokuluyor gibi geldi.Ben kaşık biberon kullanmıştım onu kullanabilirsiniz meme reddi yapmıyor
Deneyeceğim benimde şansıma hep banyo sorunu yaşıyorum ikisini de deneyeceğim ama teşekkür ederimBen de hiç file kullanmadım, banyo yaptırırken bebeği ters tutmayı deneyin suyu sevmemesi imkansız sudan çıktı çünkü :) karnı kolunuza gelecek şekilde kolunuza yatırın, küvete çok su koymaya gerek yok ayakları suya değsin yeter. Öbür elle de kovadan su dökün üstüne. Kova banyosunu da deneyin mutlaka sıkışık olacağı için mutlaka sevecektir
Ya ben bu işi bilmiyorum ya benim çocuklar sıcağı sevmiyor. Kızım buz gibi havuza girer ama banyo olunca ılık su bile olsa sıcak diyip feryat figan ağlar şimdi oğlumda öyle kırkımız çıkacak bi kaç güne su döktükçe ağlıyorBen banyosunu kucağımda yaptırdım. Ben girdim oğlumu da kucağıma aldım. Çok sevdi suyu. Korunaklı hissederse sever. File havada durduğu için güven vermiyor bebeklere
Çok kaka yapıyordu ilk zamnlar hep boyleydiKaçıncı günü başladı ve günde kaç kez? Benim hardal sarısı rengi
Derece ölçmedim elime döküyorum kendime nasıl sicakliksa öyle yapıyorum belki çok sıcak yapıyorsunuz odayı önce isiticiyla iyice isitiyorum hoşuna gidiyorSıcak suya nasıl koyuyorsunuz kaç derece yani benim dirseğimin iç kısmına göre ayarlıyorum suyu ama oğlumun da sıcağa alerjisi var galiba banyo yaptırırken ağlıyor kızarıyor teni vücudu bu sefer soğutunca da üşüyüp hasta olacak korkusuyla aceleyle yıkıyorum
Mastit olunca normal terleme değil yatak döşek saçlar sırılsıklam oluyor ay ne kötüydü yaBen de bugün fark ettim su içinde kalmışım. Bende de kızarıklık yok ama lohusalıktan mı terledin acaba diye düşündüm
İdare ediyoruz kolik durumu dışında sorun yok çok şükür kalça ultrason cektircez yarın kara kara 2ay aşısını nasıl yaptircaz onu düşünüyorum 3tane birdenAyy canım bebekle uğraşmaktan zor bakınıyorum buralara bebeğim 1 ayı geçti koşturmaca şeklinde ilerliyoruz nasılsın sen bebiş nasıl iyi misiniz?
Ben kullandım meme reddi olmak la olmamak arasında gidip geliyoruZ bence de şırınga ile verKizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?