Hıı anladım kuzum ondan işe yaramadı demekki.. Amin canım hepimiz sağlıcakla atlatalım bu dönemlerimizi inşallahMaşallah canım inşallah çok güzel ilerler hamileligin. İşte gaviscon gaz sancisina değil de daha çok bisey yiyip dokunduğunda yanma olduğunda vs. İyi geliyor. İnşallah kullanacak zorlanacak bi durumumuz olmaz
Gerekebilir de gerekmeyebilir de ..Yani bitirmemi gerekiyor
Ben koyuyorum aksine bana fayda etti bi zararı olduğunu düşünmüyorum çok sıcakta değil tabiki ılık olacak şekilde gazıma çok iyi geldi.Canm ayagından Baska bir yere koyma asla sıcak su torbasını
Bizim kızın sınfta 2 kişi corona imiş. Öğretmende pozitif çıktı . Sınıf karantinada .Evet öyle diyor herkes.
Ben pandemi başladığı zamandan beri , sosyalleşmeyi kestim, kimseyle görüşmedim. Eşim evden çalışıyor. Oğlum okula başlamadı henüz. Gerekmedikçe dışarı çıkmıyoruz. Sadece yazın açık havada görüştüm bir kaç kez. Aslında baya bir izole hayat yaşıyoruz diyebilirim kendi imkanlarımızca.
Ama bu da hiç sağlıklı değil, dışarı çıktığımızda bir acayip oluyoruz. Yabani gibi hissediyorum bazen.
Tüm bunlara rağmen aşı olduk. Çünkü nerden geleceği belli değil. Çocuk parkta oynuyor biz peşinde , fıs fıs kolonyave dediğiniz gibi etraf kaynıyor.
Bende bu sefer tam tarihleri kayıt ettim ondan biliyorum . Bir şey olmaz herhalde. Bu normal aşı gibi değilmiş çünkü.Ay bizde olduk eşimle 5 ocakta hamileymişim bende :/ 16 ocakta öğrendim hamile olduğumu 6+2 de :/
Limonlu soda ve tavuk suyu çorba iyi geldi bana (terbiyeli bol limonlu yapıyorum)..Kızzzlaaarr bulantıyı geçtim artık mide yanmasından uyuyamıyorum prilam gece midem sindirmiyo çıkarıyorum var mı benim gibi olan napıyosunuz nolur yazın yanmaya dayanamıyorum
Amiin insallah canım gaz sancısı için kendini sıcak tut ayakları özellikle ve sıcağa yakın ılık su biraz yüzüstü yat hemen faydası olur aklında bulunsun❤❤Hıı anladım kuzum ondan işe yaramadı demekki.. Amin canım hepimiz sağlıcakla atlatalım bu dönemlerimizi inşallah
Sağol canım evet sıcak gerçekten iyi geliyor ılık su içmeyide denicemAmiin insallah canım gaz sancısı için kendini sıcak tut ayakları özellikle ve sıcağa yakın ılık su biraz yüzüstü yat hemen faydası olur aklında bulunsun❤❤
Yoğurtta iyi geliyo aslında soğuk yoğurt canım. Bide genelde hamilelikte böyle mide sorunu yaşayanlar gaviscon ile rahatliyo olmadı alırsın. Allah şifa versin inşallah. Çünkü zor gerçekten bana doğumdan daha zor geliyor hamilelik. Ilk ayları ayrı zor son ayları ayrı zor. Ama biteceğini bilmek çok güzel. Biticek inşallah. 2. Hamileligim zordu biraz sıcaklara denk gelmişti hareket sıkıntısı olmuştu. Ama bebek doğdu ve herşey bitti. Ertesi gün evin içinde öyle bi koşuyorum ki. Hem ağlıyorum hem koşuyorum. Koşmak hızlı yürümek eğilip kalkmak me güzel bi nimetmis diye :) ay çok uzattım. Allah yardım etsin inşallah hepimize gelip geciyo çok şükür. Sonra evinizi hayatta hiç duymadığınız o güzel koku sarıyor bebek kokusu....Kızzzlaaarr bulantıyı geçtim artık mide yanmasından uyuyamıyorum prilam gece midem sindirmiyo çıkarıyorum var mı benim gibi olan napıyosunuz nolur yazın yanmaya dayanamıyorum
Ben sağlık ocağında kan testlerini yaptırdım sadece hiç hatırlamıyorum keseyi görmek için ayrıca mı gidiliyordu , artık ikisine bir giderim 6artı4 Te falan gitsem görülür heralde geçen pazartesi kan testi yaptırdığımda 1500 H C g çıkmıştıGerekebilir de gerekmeyebilir de ..
Doktor söylemedi mi şu tarihte gel diye ? İlk kontrolde kesenin durumuna göre onlar şu tarihte duyulur diye bilgi veriyorlar
Ben daha doktor kontrolüne gitmedim.Kendim öyle düşündüm 6 haftalikken gideyim hem bebeği hemde kalp atışını birlikte duyarım diye Genelde 6 dan önce küçük olduğu için kalp atışı duyulmayabiliyor o yüzden git gel yapmak istemedim bu soğuklardaCuma mı gelin dedi size doktorunuz geçen hafta pzt gittim 1 hafta sonra gel dedi kalp atışı için ama bakalım kararsız kaldım bende 31 ocakdada şehir hastanesinde randevum var dışarıda çok soğum beklesemmi acaba bilemedim
Sende koyma kuzum heleki gebeyken. Ayagına koy ordanda fayda ederBen koyuyorum aksine bana fayda etti bi zararı olduğunu düşünmüyorum çok sıcakta değil tabiki ılık olacak şekilde gazıma çok iyi geldi.
Yaaa daha önce baktırdınmı peki canmGünaydın kızlar HCG için sağlık ocağına gittim ,kan arabaları hava şartlarından ötürü gelemiyormuskardan adam olarak geri döndüm
Hayır ben kaset testi dün yaptım böyle çıktı,ilk kanı bugün verecektimYaaa daha önce baktırdınmı peki canm
Maşallah ben burdayım diyorHayır ben kaset testi dün yaptım böyle çıktı,ilk kanı bugün verecektim
Hayattaki şansımHayır ben kaset testi dün yaptım böyle çıktı,ilk kanı bugün verecektim
Hava kötü,arabamız bozulduHayattaki şansımdirek kadın doğuma gidip rica etseydin canim yada kimi yerde acilde de yapıyorlar
Ben üzülmemek adına biraz geç yaptımMaşallah ben burdayım diyor