2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Mastit olan var mı aramızda? Yani benim sol meme mastit oldu sanırım bütün gece üşüdüm titredim kol altımdan başlayan dayanılmaz bir ağrı var sıcak uygulama falan yapıp sağım yaptım ama başka ne yapabilirim
Kızarıklık oldu mu ben oldum memem de kızarıklık oldu antibiyotik kullandım çok terleme yapar

Kolik bebek ne kadar zormuş kızlar 😔😔resmen dövüyorlar sanki o kadar avazı çıktığı kadar bağırıp agliyor ki bebeğim. Boğazı tahriş oldu hırıltılı nefes alıyor artık ağlamaktan. Çok çaresiz hissediyorum kriz anlarında asla ne meme ,ne mama ,ne kucak hiçbir sey onu sakinlestirmiyor
Kimyon çayı demle 2 çay kaşığı ver birde kovaya sıcak su doldur boğazına kadar suya sok bebeği iyi geliyor sanciya bide sıcak su torbası ve karnına gaz masajı yap Şub simplex veriyorum bide biogaia damla

Kızlar aranızda ikinci kez dogum yapmış olan var mı sezeryandan sonra? Ne kadar beklediniz acaba? Kızımın kardeşi olsun aralarında çok yas fark olsun istemiyorum, yardımcı olursanız çok mutlu olurum ♡

Kimyon çayı demle 2 çay kaşığı ver birde kovaya sıcak su doldur boğazına kadar suya sok bebeği iyi geliyor sanciya bide sıcak su torbası ve karnına gaz masajı yap Şub simplex veriyorum bide biogaia damla
Sıcak suya nasıl koyuyorsunuz kaç derece yani benim dirseğimin iç kısmına göre ayarlıyorum suyu ama oğlumun da sıcağa alerjisi var galiba banyo yaptırırken ağlıyor kızarıyor teni vücudu bu sefer soğutunca da üşüyüp hasta olacak korkusuyla aceleyle yıkıyorum

Sıcak suya nasıl koyuyorsunuz kaç derece yani benim dirseğimin iç kısmına göre ayarlıyorum suyu ama oğlumun da sıcağa alerjisi var galiba banyo yaptırırken ağlıyor kızarıyor teni vücudu bu sefer soğutunca da üşüyüp hasta olacak korkusuyla aceleyle yıkıyorum
Kovayı ılıktan biraz sıcak suyla doldurup boynuna kadar sokuyoruz eşimle birlikte hemen her akşam. Ben tutuyorum ayaklarını sıkıştırıp aynı elle poposuna da masaj yapıyorum suyla, öbür elimle de kafasını tutuyorum youtube’ta videoları olması lazım

Kovayı ılıktan biraz sıcak suyla doldurup boynuna kadar sokuyoruz eşimle birlikte hemen her akşam. Ben tutuyorum ayaklarını sıkıştırıp aynı elle poposuna da masaj yapıyorum suyla, öbür elimle de kafasını tutuyorum youtube’ta videoları olması lazım
Bizim suyla sorunumux var galiba çünkü ben banyosunu file ile yaptırmıyorum üşümesin diye küveti dolduruyorum içine sokuyorum işte ama ağlıyor su buz gibi olunca bi ağlamıyor o da imkansız yani hasta olur çözemedim bu işi

Bizim suyla sorunumux var galiba çünkü ben banyosunu file ile yaptırmıyorum üşümesin diye küveti dolduruyorum içine sokuyorum işte ama ağlıyor su buz gibi olunca bi ağlamıyor o da imkansız yani hasta olur çözemedim bu işi
Ben de hiç file kullanmadım, banyo yaptırırken bebeği ters tutmayı deneyin suyu sevmemesi imkansız sudan çıktı çünkü :) karnı kolunuza gelecek şekilde kolunuza yatırın, küvete çok su koymaya gerek yok ayakları suya değsin yeter. Öbür elle de kovadan su dökün üstüne. Kova banyosunu da deneyin mutlaka sıkışık olacağı için mutlaka sevecektir

Ben banyosunu kucağımda yaptırdım. Ben girdim oğlumu da kucağıma aldım. Çok sevdi suyu. Korunaklı hissederse sever. File havada durduğu için güven vermiyor bebeklere

Kızlar 43. Günüm bugün kanamam bitti dedim dün yine kahverengi akıntı oldu aranızda uzun süren oldu mu acaba ne kadar sürecek bu durum bilgisi olan var mı

Hanımlar dalak ciğer yiyebiliyoruz mu yenidoğan emzirme döneminde kanlarım 8lerdeymiş sıvı yemeyle takviye yapayım ilaçlar hemen yükseltmiyo

X