- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.101
Kızlar sol göğsüm çok acıyor Dışardan görünen yara filan yok ama bugün bebeği hep sağdan emzirdim. Sol taraf aşırı hassas çünkü, çok sızlıyor. Ne yapsam iyi gelir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıcak duş +masaj +emzirme ya da sağma sonra soğuk kompresKızlar sol göğsüm çok acıyor Dışardan görünen yara filan yok ama bugün bebeği hep sağdan emzirdim. Sol taraf aşırı hassas çünkü, çok sızlıyor. Ne yapsam iyi gelir?
Tamamdır bunları da deneyeceğim teşekkür ederimKucakta emziriyoruz ya, yatarak, ters tutuş, koltuk altı gibi pozisyonlar var öyle emzirmek lazımmış. Bebek hep aynı şekilde emdiği için diğer kanalları boşaltamıyormuş sanırım. Benim sertlik başlamıştı. Koltuk altı pozisyonunda emzirdim uzun süre. Azaldı baya
Sakal bıyık alerjisi dediler bana babası öpmeyi bırakınca geçtiBenim bebeğimde de var. Hemşireye sormuştum normal demişti . Yüzünce sivilceler de çıkıyor.
Aaaa buna çok şaşırdım. Ben eşime söyleyim öpmesin. Bizimki de çıkıyor , geçiyor. Belki de dediğiniz gibidirSakal bıyık alerjisi dediler bana babası öpmeyi bırakınca geçti
Normal eğer huzursuzluğu yoksa ve kakası normal kıvamdaysa, benim kızım da öyle düzeni 2-3-4 günde bir gibiBizim oğluş kakasını düzenli yapmıyo ilk 3 gün düzenli yaptı sonra 2 günde bir yaptı şimdi 4 gün oldu yapmadı normal mi acaba sadece geceleri bir kez 30ml mama veriyorum. ilk oğlum hergün yapardı bu yapmayınca tedirgin oluyorum gaz cok cıkarıyo altan keyfi yerinde öyle kızarıp bozarıp ıkınmıyo çiş çok yapıyo
Yaptı cok sukur sarı kıvamlıNormal eğer huzursuzluğu yoksa ve kakası normal kıvamdaysa, benim kızım da öyle düzeni 2-3-4 günde bir gibi
Benimkide böyleydi bı çok kez yeşil ve basınçlı kolik dediler banagittiğimiz doktor üzerinde böyle süt kesikleri ve mukusumsu yapılar olunca alerjiden şüphelendi. Biraz yediklerime dikkat edeceğim bir kaç hafta, bebeğinin kakası benimki gibi süt kesikli olan var mı kızlar? hep kaka resmi attım kusura bakmayın ben de daha sekiz gün oluyor doğum yapalı bilmediğim bir şey olduğu için evhamlanıyorum size soruyorum.
Açıkçası ben doktordan daha çok erken, normal olabilir gibi bir iç rahatlatıcı açıklama beklerken alerji olabilir açıklamasıyla eve döndüm moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3500833
Bence eller serbest al benim ki fişe takiyosun daralıyor insan hem ev işleri bekliyor bazen çocuk durmuyor en iyisi vallaBen de pompa alacağım ama karar veremedim ki. Yoksa mastit olucam. Tam boşaltamıyor bebek. Kalan sertleşiyor gibi
Kızarıklık oldu mu ben oldum memem de kızarıklık oldu antibiyotik kullandım çok terleme yaparMastit olan var mı aramızda? Yani benim sol meme mastit oldu sanırım bütün gece üşüdüm titredim kol altımdan başlayan dayanılmaz bir ağrı var sıcak uygulama falan yapıp sağım yaptım ama başka ne yapabilirim
Kimyon çayı demle 2 çay kaşığı ver birde kovaya sıcak su doldur boğazına kadar suya sok bebeği iyi geliyor sanciya bide sıcak su torbası ve karnına gaz masajı yap Şub simplex veriyorum bide biogaia damlaKolik bebek ne kadar zormuş kızlar resmen dövüyorlar sanki o kadar avazı çıktığı kadar bağırıp agliyor ki bebeğim. Boğazı tahriş oldu hırıltılı nefes alıyor artık ağlamaktan. Çok çaresiz hissediyorum kriz anlarında asla ne meme ,ne mama ,ne kucak hiçbir sey onu sakinlestirmiyor
Kaçıncı günü başladı ve günde kaç kez? Benim hardal sarısı rengiBenimkide böyleydi bı çok kez yeşil ve basınçlı kolik dediler bana
Sıcak suya nasıl koyuyorsunuz kaç derece yani benim dirseğimin iç kısmına göre ayarlıyorum suyu ama oğlumun da sıcağa alerjisi var galiba banyo yaptırırken ağlıyor kızarıyor teni vücudu bu sefer soğutunca da üşüyüp hasta olacak korkusuyla aceleyle yıkıyorumKimyon çayı demle 2 çay kaşığı ver birde kovaya sıcak su doldur boğazına kadar suya sok bebeği iyi geliyor sanciya bide sıcak su torbası ve karnına gaz masajı yap Şub simplex veriyorum bide biogaia damla
Kızarıklık olmadı ama geceleri soğuk soğuk terliyorum hatta annem korkmuş uykunda çok terliyorsun falan dedi uyanıncaKızarıklık oldu mu ben oldum memem de kızarıklık oldu antibiyotik kullandım çok terleme yapar
Ben de bugün fark ettim su içinde kalmışım. Bende de kızarıklık yok ama lohusalıktan mı terledin acaba diye düşündümKızarıklık olmadı ama geceleri soğuk soğuk terliyorum hatta annem korkmuş uykunda çok terliyorsun falan dedi uyanınca
Kovayı ılıktan biraz sıcak suyla doldurup boynuna kadar sokuyoruz eşimle birlikte hemen her akşam. Ben tutuyorum ayaklarını sıkıştırıp aynı elle poposuna da masaj yapıyorum suyla, öbür elimle de kafasını tutuyorum youtube’ta videoları olması lazımSıcak suya nasıl koyuyorsunuz kaç derece yani benim dirseğimin iç kısmına göre ayarlıyorum suyu ama oğlumun da sıcağa alerjisi var galiba banyo yaptırırken ağlıyor kızarıyor teni vücudu bu sefer soğutunca da üşüyüp hasta olacak korkusuyla aceleyle yıkıyorum
Bizim suyla sorunumux var galiba çünkü ben banyosunu file ile yaptırmıyorum üşümesin diye küveti dolduruyorum içine sokuyorum işte ama ağlıyor su buz gibi olunca bi ağlamıyor o da imkansız yani hasta olur çözemedim bu işiKovayı ılıktan biraz sıcak suyla doldurup boynuna kadar sokuyoruz eşimle birlikte hemen her akşam. Ben tutuyorum ayaklarını sıkıştırıp aynı elle poposuna da masaj yapıyorum suyla, öbür elimle de kafasını tutuyorum youtube’ta videoları olması lazım