- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.101
Contractubex canım günde 2 sabah akşamAcaba hangi kremi verdi bende şehir hastanesinde doğum yaptım ama iz için bir krem vermediler iz kalsin da istemiyorum. Günde kaç kere kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Contractubex canım günde 2 sabah akşamAcaba hangi kremi verdi bende şehir hastanesinde doğum yaptım ama iz için bir krem vermediler iz kalsin da istemiyorum. Günde kaç kere kullanıyorsunuz
Çok teşekkür ederimContractubex canım günde 2 sabah akşam
Bir kaç kez fındık kırığı gibi ufak ufak parçalar görmüştüm ama bugün dikkat ettim sadece cıvıktı, belki yediklerimize göre değişiyodurİnşallah ya. Üzerinde süt kesiği var mı sizde de? Yoksa sadece cıvık mı
Bu gibi durumlarda parol içebilirsin en azından ağrıların hafifler şimdi nasılsın pekiBenimde açılır inşallah ilaç kullanmak istemiyorum
Bence el pompası yeterli oluyor çok uğraştırıcı değil zaten elin alıştığında daha da kolay oluyorBen de pompa alacağım ama karar veremedim ki. Yoksa mastit olucam. Tam boşaltamıyor bebek. Kalan sertleşiyor gibi
Ben 1 hafta sağdım şimdi sağmıyorum aslında yine sağıp buzluğa koymak istiyorum da bu ara düzensiz uyuduğu için korkup sağamıyorum. O 1 hafta sağdığımda da iki göğsümdem tam ölçmediö ama 50 ml geldi mesela diyelim 1 haftanın sonunda tek 1 göğsümden 200 ml sağmaya başlamıştım şuan mesela yine azaldı gibi o yüzden sağmak istiyorum zatenİki memeyi sağınca kaç ml süt çıkıyor acaba? Meme enfeksiyonu olduktan sonra antibiyotik kullandım sütümün azaldı malesef. Bebeğe yetmemesinden endişeleniyorum
Benim bebeğimde de var. Hemşireye sormuştum normal demişti . Yüzünce sivilceler de çıkıyor.Bebeğimin yüzünde böyle şeyler çıktı nedeni nedir doktora soran varmı? İlk doğduğunda yoktu 15 günlükken çıktı
Doktor madescar krem vermişti onu sürdüm ama çok düzenli değil 40’tan sonra kontrole gittim bi sorun yokmuşHanımlar dikişiniz alındıktan sonra arada kuru kalması mikrop kapmasın diye batikon sürüyomusunuz? birde vajinanızda ön kısmı ağrı şişlik varmı
Benim bebeğimde de var doktor yenidoğan döküntüsü normaldir kendi kendine geçer dediBebeğimin yüzünde böyle şeyler çıktı nedeni nedir doktora soran varmı? İlk doğduğunda yoktu 15 günlükken çıktı
Benim oğlumun burnunda da var bunlardan. Geçen sordum bebek hemşiresine normal dedi. Bebeklerde olabiliyormuş.Bebeğimin yüzünde böyle şeyler çıktı nedeni nedir doktora soran varmı? İlk doğduğunda yoktu 15 günlükken çıktı
Sıcak duş +masaj +emzirme ya da sağma sonra soğuk kompresKızlar sol göğsüm çok acıyor Dışardan görünen yara filan yok ama bugün bebeği hep sağdan emzirdim. Sol taraf aşırı hassas çünkü, çok sızlıyor. Ne yapsam iyi gelir?
Tamamdır bunları da deneyeceğim teşekkür ederimKucakta emziriyoruz ya, yatarak, ters tutuş, koltuk altı gibi pozisyonlar var öyle emzirmek lazımmış. Bebek hep aynı şekilde emdiği için diğer kanalları boşaltamıyormuş sanırım. Benim sertlik başlamıştı. Koltuk altı pozisyonunda emzirdim uzun süre. Azaldı baya
Sakal bıyık alerjisi dediler bana babası öpmeyi bırakınca geçtiBenim bebeğimde de var. Hemşireye sormuştum normal demişti . Yüzünce sivilceler de çıkıyor.
Aaaa buna çok şaşırdım. Ben eşime söyleyim öpmesin. Bizimki de çıkıyor , geçiyor. Belki de dediğiniz gibidirSakal bıyık alerjisi dediler bana babası öpmeyi bırakınca geçti
Normal eğer huzursuzluğu yoksa ve kakası normal kıvamdaysa, benim kızım da öyle düzeni 2-3-4 günde bir gibiBizim oğluş kakasını düzenli yapmıyo ilk 3 gün düzenli yaptı sonra 2 günde bir yaptı şimdi 4 gün oldu yapmadı normal mi acaba sadece geceleri bir kez 30ml mama veriyorum. ilk oğlum hergün yapardı bu yapmayınca tedirgin oluyorum gaz cok cıkarıyo altan keyfi yerinde öyle kızarıp bozarıp ıkınmıyo çiş çok yapıyo
Yaptı cok sukur sarı kıvamlıNormal eğer huzursuzluğu yoksa ve kakası normal kıvamdaysa, benim kızım da öyle düzeni 2-3-4 günde bir gibi
Benimkide böyleydi bı çok kez yeşil ve basınçlı kolik dediler banagittiğimiz doktor üzerinde böyle süt kesikleri ve mukusumsu yapılar olunca alerjiden şüphelendi. Biraz yediklerime dikkat edeceğim bir kaç hafta, bebeğinin kakası benimki gibi süt kesikli olan var mı kızlar? hep kaka resmi attım kusura bakmayın ben de daha sekiz gün oluyor doğum yapalı bilmediğim bir şey olduğu için evhamlanıyorum size soruyorum.
Açıkçası ben doktordan daha çok erken, normal olabilir gibi bir iç rahatlatıcı açıklama beklerken alerji olabilir açıklamasıyla eve döndüm moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3500833