2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimkide öyle çekiyor bırakıyor resmen kavga ediyor süt yok sanıyorum ama var
Bizde de sanırım uykusu çok olunca yapıyor onu oylr düşünüyorum artık çünkü gün içinde bi kere yapıyor bunu çok abartı şekilde uykusu olup memedrn süt geldiği için sinirleniyor emzik alınca daha rahat emme refleksi istiyor sanıyorum artık bilemiyorum bende

KIZLAR BEBİŞLERİ NASIL UYUTUYORSUNUZ? Benimki gece uyuyor beyaz gürültü ve emzikle. artık akşam saatlerinde uyuması için dün gece ayağımda salladım. Beyaz gürültü ve emzik koydum uyudu 10 dakika içinde. Sizler neler deniyorsunuz
Valla değişiyor. Normalde rutinimiz vardı ama bugün kundak, emzik, sallama, Los ışık, beyaz gürültü eşliğinde uyuttum. Tüm tuşlara basıyorum

bebekte bağırsaklarda sıkıntı ya da yenidoğan yoğunbakım geçmişi varsa rota aşısını tavsiye etmiyorlar canım. aşıyla birlikte verilen virüs fazla yan etki yapıyor sanırım. bebeğim çok minnak 🥲 bir de bu aşılar konusunda bizim tarihler biraz kafa karıştırıyor. mesela rota aşısı ilk doz için ilk 15 hafta diyorlar ama bebeğim 33. haftada doğdu. şu an doğum tarihine bakılırsa 3 buçuk ayı geçti (16. hafta) ama gelişimsel olarak 2 ayı yeni doldurdu. 2 aylık aşılarda da aya değil de kiloya bakıldı mesela. zorunlu aşılar haricinde biraz kendini toparlasın istiyorum. menenjiti de 6 aydan sonra yaptırmayı düşünüyorum
Bizde yoğumbakımda kaldık canım.40 gün hemen hemen.Neden rota tavsiye edilmiyor acaba

8. Hafta atağını yaşayıp sağlıklı atlatan var mı? Ben delirecek gibiyim gazı yok karnı tok hasta değil ama hem uyumuyor hem kucağımdan indirdiğim an ortalığı yıkıyor
Biz başladık sanırım bugün 64 günlüğüz ama aynı dediğin şeyleri yaşıyoruz canım ve çok zorluyor gerçekten kollarım koptu altına alırken yatırdığımda bile bas bas bağırıyor

İdrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum tam olarak. Tam azalıyor derken yine artıyor😔Doğumda başlamıştı. Yaşayan varsa neler yaptınız/yapıyorsunuz 😪

Hanımlar merhaba, maalesef ki mastit teşhisi kondu 3 gündür inanılmaz ağrılarım var. Doktor antibiyotik başladı. Bol su tüketmemi söyledi, ben normalde günde 2 lt su içsem bile göğüslerim akardı şimdi 3 lt içiyorum fakat sütüm az geliyor, antibiyotik sütü azaltır mı bilginiz var mı

Biz başladık sanırım bugün 64 günlüğüz ama aynı dediğin şeyleri yaşıyoruz canım ve çok zorluyor gerçekten kollarım koptu altına alırken yatırdığımda bile bas bas bağırıyor
Düb gün boyu hiç uyumadı akşam da güç bela banyo yaptırıp uyuttuk niye böyle yapıyor bu çocuk hiç anlamıyorum

Hanımlar merhaba, maalesef ki mastit teşhisi kondu 3 gündür inanılmaz ağrılarım var. Doktor antibiyotik başladı. Bol su tüketmemi söyledi, ben normalde günde 2 lt su içsem bile göğüslerim akardı şimdi 3 lt içiyorum fakat sütüm az geliyor, antibiyotik sütü azaltır mı bilginiz var mı
Tıkandığı için az akıyor. Antibiyotik açacak o tıkanıklıkları. Aynı durumdayım. Çok geçmiş olsun. Bebeği 2 yönden de emzirmeye çalışın. Çabuk geçsin 🙏

Aynısı berbat bir uyku düzeni ve üstüne hastalık
Geçmiş olsun uyku düzeninin olmaması çok kötü ya en azındna gündüz uyuyunca yemek falan yapıyordum evi topluyordum şimdi onları da yapamıyorum kanguru falan da almamıştım ne kadar kullanabileceğim sanki diye düşünüp o yüzden çok daha zorlanıyorum

Geçmiş olsun uyku düzeninin olmaması çok kötü ya en azındna gündüz uyuyunca yemek falan yapıyordum evi topluyordum şimdi onları da yapamıyorum kanguru falan da almamıştım ne kadar kullanabileceğim sanki diye düşünüp o yüzden çok daha zorlanıyorum
Tabi canım evi bok götürüyor gündüz uyumadığı için hoş şu aralar gecemizde pek parlak değil

X