2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hanımlar merhaba, maalesef ki mastit teşhisi kondu 3 gündür inanılmaz ağrılarım var. Doktor antibiyotik başladı. Bol su tüketmemi söyledi, ben normalde günde 2 lt su içsem bile göğüslerim akardı şimdi 3 lt içiyorum fakat sütüm az geliyor, antibiyotik sütü azaltır mı bilginiz var mı
antibiyotik değil canım mastit azaltıyor sütü. ama geçici bir durum. ben tek mememde yaşamıştım, o memede süt neredeyse yarıya indi bir iki ay boyunca ama sonra yine normale döndü.

Kızlar ya ben bikaç gündür kurdugum alarmları duymuyorum daha dogrusu uyanıp alarmları kapatıyorun geri yatıyorum ama hatırlamıyorum galiba yorgunluktan artık uykuların ağırlaştı yattıgım gibi uyuyorum çok üzgünüm 😔

Aralık 16 işe dönüş görünüyor… buna dertlendim şuan.
Bakacak kimsen var mı bebişe canım bide baya erken daha aslında ama çalışacak durumunda kalınca yapacak birşey yok. Ben çıkışımı verdim işsizlik alıcam bi süreçalışmayı düşünmüyorum kaynanamla annem emekli ama hala çalışıyor zaten daha bekar çocukları var birer tane benimde işime gelir kendim bakıcam bebegime dedim desteklediler

Bakacak kimsen var mı bebişe canım bide baya erken daha aslında ama çalışacak durumunda kalınca yapacak birşey yok. Ben çıkışımı verdim işsizlik alıcam bi süreçalışmayı düşünmüyorum kaynanamla annem emekli ama hala çalışıyor zaten daha bekar çocukları var birer tane benimde işime gelir kendim bakıcam bebegime dedim desteklediler
Valla kuşum eşim asgari ücretle evden çalışıyor o ve annem dönüşümlü bakacak ben de cuma günleri gitmeyip 3 gün bebomla olacağım. aralıkta ben de başlayamam gibi. Yıllık izindir rapordur şubata öteleyip en azından ek gıdaya kadar bebeğimle kalmak istiyorum.

Kızlar ya ben bikaç gündür kurdugum alarmları duymuyorum daha dogrusu uyanıp alarmları kapatıyorun geri yatıyorum ama hatırlamıyorum galiba yorgunluktan artık uykuların ağırlaştı yattıgım gibi uyuyorum çok üzgünüm 😔
Kız sen neyin alarmını kuruyorsun 2 aylık bebeğinle. 😂

Sen hala niye alarm kuruyosun canım gerek yok ki kendi ne zaman uyanırsa artık kendini yorma öyle bebişler büyüdü

kızlar 26 eylülde doğum yaptım doğum sonrası 8 hafta iznim tam ne zaman bitiyor hesaplamaya çalışıyorum hafta ortası olunca nasıl oluyor

Ya doktorumun asistanı yeni dikişliyken kot giymiyoruz bi süre demişti de ondan sorayım size de dedim hani kot sert ya dikişlere baskı yapar mı acaba diye☺️ bide benim alt karnım sarktı kaldı sezeryandan sonra ya baya sallanıyor böyle simit şeklnde dikkatte ediyorum hamile kaldıgım kiloya ulaştım aslında ama bilmiyorum kalır mı öyle fazlalık
O ilk günler için demiştir bence dediğin gibi benim göbekte sarkık duruyor dikiş altta kalıyor pantolon değmiyor bile 😂😂

Gazı vardır aynısı benim de başıma geldi bende sağıp veriyorum bir iki hafta aynısını yaptı zorla besledim ilave şurupla biraz düzeldi yada beslenme saatlerini uzatabilirsin biz o şekilde başa çıktık
Çok teşekkür ederim cevap için. Beslenme süresini açmak istiyorum ama az içiyor. Yani 2 saatte 60-65 içiyor mesela gece 4-5 saat sonra da 60-65 içiyor 70-75 çok zor içiyor tek seferde. Ben de bu sefer 3 saatte beslersem gün içinde aldığı miktar azalacak. Valla napcamı şaşırdım. Zorla besleniyor çocuk.

Merhaba kızlar bn 43 gün oldu doğum yapalı 38.gun kanamam bitti sandım dün kahverengi sarı karışımı akıntım oldu ne kadar sürer bu kadar uzun süren oldu mu bilgilendirirseniz sevinirim

Karnı tok keyfi yerinde olduğu halde bile bırakamıyorum beni göremeyip korkarsa diye bende yeni başladı bu durum öncesinde yoktu. Hele başkasının kucağında uyuya kalırsa aşırı üzülüyorum bence normal değil bu duygular ya
Kv nin yüzünden hep bunlar 😂😂 Çocukları elimizden almaya çalışır gibi davranıyorlar bizde böyle oluyoruz

Kız sen neyin alarmını kuruyorsun 2 aylık bebeğinle. 😂
Ya korkuyorum kusmuş mudur dönmüş müdür bişey olur diye reflü yatağından kendini aşağıya kaydırıyor park yatağı’nın en ucuna doğru kayıyor korkuyorum bir şey olacak diye ben de her saat başı kalkmak için alarm kuruyorum ama birkaç gündür uyanamıyorum bebeğin sesine kalkıyorum acıktığı zaman

Sen hala niye alarm kuruyosun canım gerek yok ki kendi ne zaman uyanırsa artık kendini yorma öyle bebişler büyüdü
Ya korkuyorum kusmuş mudur dönmüş müdür bişey olur diye reflü yatağından kendini aşağıya kaydırıyor park yatağı’nın en ucuna doğru kayıyor korkuyorum bir şey olacak diye ben de her saat başı kalkmak için alarm kuruyorum ama birkaç gündür uyanamıyorum bebeğin sesine kalkıyorum acıktığı zaman

Yavrum korkma allasen dön yat gitsin benimki de aynı artık seslerini duyurabilecekleri zamana geldiler inan çok tilki uykusundayız zaten. Ve sana bir şey diyeyim mi hepsi Allah’a emanet saat başı kurduğumuz alarmlardan bir saniye sonrasını bilemeyiz. Bol dua ve bol uyku devam et. Vücudun alarm veriyor bebeğinin el verdiği ölçüde dinlen 💖

Yavrum korkma allasen dön yat gitsin benimki de aynı artık seslerini duyurabilecekleri zamana geldiler inan çok tilki uykusundayız zaten. Ve sana bir şey diyeyim mi hepsi Allah’a emanet saat başı kurduğumuz alarmlardan bir saniye sonrasını bilemeyiz. Bol dua ve bol uyku devam et. Vücudun alarm veriyor bebeğinin el verdiği ölçüde dinlen 💖
Ah yavrum haklısın sonuna kadar🌸 ama işte hem bu alarm işi bende alışkanlık kaldı hemde içim rahat etmiyordu bide bikaç gündür alarmları kapattıgımı bile hatırlamayacak şekilde uykuya dalıyorum o da bana biraz vicdan yaptırttı sanırım içime kurt düşürttü bide dedim ya aşağıya kayıyor diye mecbur cırt curtlayacagım reflüye

Kızlar ya Bir sene oldu Biz de tık yok ilişki anlamında Hadi hamileyken korkuyordu anlıyordum onu sonra doğum yaptım kırkım çıktı 30 gün oldu hala bir istek yok prezervatif alması gerektiğini söylemiştim alamadım diye geçiştirdi iki kez Bugün tekrar sordum istek mi Yok hiç diye Saçmalama çok istiyorum diyor istesen alırdın dedim. Beni mi çekici bulmuyorsun artık diyorum. Bu ara çok borç içindeyiz onu söyledi adapte olamıyorum şu sıkıntılar yüzünden diyor. Hiç böyle biri değil ama artık başkası falan olduğunu düşüncem sinir olmaya başladim hiç mi istemez insan

Kızlar doğumdan sonra 40 ım çıkınca adet oldum ben hemen. Sonra ki ay olamadım baya gecikti şimdi de bir haftadir lekelenme şeklinde kanamam oluyor lavaboya gittiğimde sildiğimde peceteye geliyor bazen iç camasirimda bir iki damla kan oluyor. Benzer bir şey yaşayan var mı? 40 kontrolüne doktora da gidemedim ya bir sorun mu var acaba diye içime kurt düştü. Doğum sonrası adet olduktan sonra duzen nedir? Tecrübeli anneler bir aydınlatabilir mi🫠

Kuzum bu kadar deli etme kendini bi şey olmaz sana da yazık benim oğlan benim yanımda uyuyo valla kendini çok güzel koruyo artık bi bakıyorum solucan gibi kaya kaya gelmiş dibime😄 dönmeye başladılar bi de artık sen yatağının içinde yüzüne gelebilecek bi örtü vs bırakma yeter

Merhaba kızlar bn 43 gün oldu doğum yapalı 38.gun kanamam bitti sandım dün kahverengi sarı karışımı akıntım oldu ne kadar sürer bu kadar uzun süren oldu mu bilgilendirirseniz sevinirim
Ben de 47 deyim. Bugün yine geldi kahverengi akıntı

X