Zamanlama güzel :) Bizim 2 yıl oluyor Şubatta. Corona ile geçti tüm göç sürecimiz resmen ve hala da devam ediyor.Bende almanya da yim yeni geldik daha geleli 2 ay oldu. Hamile hamilelik varmış. Daha gitmedim ne zaman giderim onu da bilmiyorum. Kimse de bilmiyo henüz gebeligimi. Haftaya birilerine söyleyip hastane için yardımcı olmalarını rica edicem. Burda sistem nasıl Bilmiyorum inşallah sağlıkla dünyaya gelirler bebislerimiz
Olablr kuzumCanım doktor algılıyor ama insan algılayamıyor o gün. Ben 5+6 da mı ne gitmistim doktor duyuyo musun dedi ben anlamıyorum dedim. Tamam simdi anlayamamıs olabilirsin haftaya gel netleşir demisti
Alınır inşallah canmOğlumda ilk gittiğim doktor da randevu buldum canim 5.haftamin sonunda duyulmuştu kalp atisi bunda nasıl olur bilmiyorum
Benim kese 2.5 cm iken bebek yoktu. Sonraki hafta bebegi gorduk cok sukur. Insallah Rabbim gonlunuze gore versin. Guzel haberlerle gelin..Mesajlarınızı okudum. Bir hafta daha bekleyelim sonra dopplerle bakar oraya kan akışı varsa biraz daha bekleriz dedi. En son ihtimale kadar bekliycem merak etme dedi. Ama kesede ne yolk var ne de bebek. 1,5cm yakın. Ve başından beri de hep kanamalı sıkıntılı bi süreç geçirdim. Hala da kanama devam ediyor.
Bekleyelim dedi ama ben ümidimi kaybettim.
Yakın zaman önce annemi de kaybetmiştim. Zaten çok az olan ümidim tamamen bitti.
Sizi üzmek istemiyorum o yüzden gitmek istedim.
Çok mutlu olun çok mutlu bi hamilelik geçirin çok sağlıklı bebekler dünyaya getirin inşallah.
Rabbim sizi sevindirsin.
Gelişme olursa haberdar ederim sizleri. Hakkınızı helal edin.
Günaydın kızlar ben de kontrolden geldim . 6+0 gözüktü kalp atışı duyamadık henüz cumartesi tekrar çağırdı o yüzden . Yolk kesesi çok güzel oluşmuş dedi dibinde de minicik 0.17cm bir bebiş gözüktü. Doktor normal her şey dedi ona inanmak istiyorum. Geç transfer oldu benim geç tutundu herhalde çünkü SAT 4 Aralık ama 6 haftalık olmuşuz henüz. 10 gün önce sistemde gözüken son adet 10 aralıkti şimdi bu durumda 3 gün daha geri 13 Aralık gibi sayılacak
Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alirsinizBenim kese 4 haftalık gibi belli belirsiz gözüktü emin değiliz kese olduğundan hesabıma göre 6 haftalık olmalıydı lan verdim yarın sonuçlar çıkacak
Merhabalar Medical park Ümmügülsüm Kuyucuya gidiyorum. Siz hangi doktordasınız?Merhaba, ben Gebzedeyim. Gebze'de doktorum var ona gidiyorum. Siz hangi doktoru diyorsunuz acaba merak ettim.
Amin canım sagolHakkınızda en hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alirsiniz
Bende catlatma ignesiyle kaldımJanna biz iğne ile hamile kalanlarda geç döllenme gibi bir şey söz konusu değil sanki? O nedenle sat değişebiliyor mu? Tam anlamadım kuzu orayı bi açıklar mısın?
Bende aynı durumdayım napicam bilmiyorumHahaha bende yaa doğsun emmeyi bıraksın hemen geri başlicam bazen aglayasım geliyor inançok zor valla. Bağımlıları sımdı cok daha iyi anlıyorum su içip kabak çekirdeği çitlemekten Bi hal oldum
İğneyi ne zaman olmuştun?Bende catlatma ignesiyle kaldım
Sat 25 Aralık iğneyi 7 aralıkta oldum. 8i akşamında da catladigini hissettim ağrı ve akintidanİğneyi ne zaman olmuştun?
MerhabaMerhabalar ben de Eskisehir'deyim. Dilek hanimin methini cok duydum ama Gebze deki doktorumu da birakamiyorum. Ücretleri nasil acaba? Bir de paket var mi hastanede dogum paketi?
Başın sagolsun öncelikle, mekani cennet olsun insallahMesajlarınızı okudum. Bir hafta daha bekleyelim sonra dopplerle bakar oraya kan akışı varsa biraz daha bekleriz dedi. En son ihtimale kadar bekliycem merak etme dedi. Ama kesede ne yolk var ne de bebek. 1,5cm yakın. Ve başından beri de hep kanamalı sıkıntılı bi süreç geçirdim. Hala da kanama devam ediyor.
Bekleyelim dedi ama ben ümidimi kaybettim.
Yakın zaman önce annemi de kaybetmiştim. Zaten çok az olan ümidim tamamen bitti.
Sizi üzmek istemiyorum o yüzden gitmek istedim.
Çok mutlu olun çok mutlu bi hamilelik geçirin çok sağlıklı bebekler dünyaya getirin inşallah.
Rabbim sizi sevindirsin.
Gelişme olursa haberdar ederim sizleri. Hakkınızı helal edin.
Dogum fiyatları o kadar olmuş muMerhabaDilek hanım çok güleryüzlü cana yakın bir doktor çok içim ısındı benim. Muayene ücreti 280 tl. Doğum paketi yok maalesef normal doğum 7250tl sezaryen doğum 8300 tl
Olmuş ya ağrısız doğum 9300tlDogum fiyatları o kadar olmuş mu
Bir kac kisiden daha duydum ismini, cok da titiz ve detayli bilgi veren bir doktormus. Eger Eskişehir'de doktora gorunmem gerekirse düşünebilirim, tesekkurlerMerhabaDilek hanım çok güleryüzlü cana yakın bir doktor çok içim ısındı benim. Muayene ücreti 280 tl. Doğum paketi yok maalesef normal doğum 7250tl sezaryen doğum 8300 tl
Masallahh maşallah ikizlere ekstra fiyat yok değil miOlmuş ya ağrısız doğum 9300tl
Onu bilmiyorum olmasın o kadar daMasallahh maşallah ikizlere ekstra fiyat yok değil mi
Kiz ikizin mi olacak Allah mi soylettiMasallahh maşallah ikizlere ekstra fiyat yok değil mi
Hahaha olmaz herhalde yaOnu bilmiyorum olmasın o kadar da