Normalde 6-8 hafta arası oluyor yazıyor nette sonra azalıyor bitiyor hattaYa bu kasık ağrıları nezaman geçiyor benim hep çok şiddetli olmayan kasık ağrım var
Ben daha 5. Haftadayım 3 hafta daha sürecek o zaman neyse sağlıklı olsunlarda ama kasık ağrısı girince insan korkuyorNormalde 6-8 hafta arası oluyor yazıyor nette sonra azalıyor bitiyor hatta
Benimde aynı işte arada bir geliyor çok az nette normal yazıyor ama bugün aile hekimine sordum karın kasık ağrım da var dedim git mutlaka bi bakılsın dedi progesteron fln verir belki sende git ne olur ne olmazKızlar 3 gündür çok az bir gün boyunca nohut büyüklüğünde olacak şekilde lekelenme geliyor. Çok çok açık kahverengi. Normal mi bu? 27 si bat tarihimdi. Endişelendiriyor beni.
Kişiden kişiye değişiyor işte bi süre ağrır sonra düzelir ayaklarını sıcak tutunca azalıyor birazBen daha 5. Haftadayım 3 hafta daha sürecek o zaman neyse sağlıklı olsunlarda ama kasık ağrısı girince insan korkuyor
Evet benim de karnımda ağrı oluyor ara ara. Bende yarın sorayım doktora en iyisi. Strese sokuyor bu durum beniBenimde aynı işte arada bir geliyor çok az nette normal yazıyor ama bugün aile hekimine sordum karın kasık ağrım da var dedim git mutlaka bi bakılsın dedi progesteron fln verir belki sende git ne olur ne olmaz
muz arada yiyorum seversen blendırda söyledim ya içine muzuda koy avakado muz bal süt fındık ceviz tam atom gibi dene bence ekstra başka meyvelerde yiyebilirsin ara öğünlerde tüketebilirsin bunlarda faydalı diyorlarHaa eşime muz kabız etti avakado al dedim gitmiş hem muz hem avakado almış "muz seviyorsun önce muz ye sonra avakado ye diyo
Sağol canım hepsini denicemmuz arada yiyorum seversen blendırda söyledim ya içine muzuda koy avakado muz bal süt fındık ceviz tam atom gibi dene bence ekstra başka meyvelerde yiyebilirsin ara öğünlerde tüketebilirsin bunlarda faydalı diyorlar
kivi: Solunum yolları hastalıklarına etkisi oldukça bilinir.Demir yönünden oldukça zengindir.
elma: Vücut için olukça önemli bir detoks kaynağıdır.Bebeğin bağışıklık sisteminin güçlendirir. Bebeğin doğumdan sonraki yaşamında astım, hırıltı, egzama gibi hastalıklara yakalanma riskini azaltır.
armut: çerdiği folik asit anneler için oldukça idealdir. Bebeklerin sinir sistemi gelişimi için folik asit oldukça önemlidir. İçerdiği lif sayesinde sindirim sistemini düzene sokar. Anne ve bebeğin kalp fonksiyonlarını düzenler.
portakal:Kandaki demirin emilimini sağlar.İçerdiği yüksek folat sayesinde bebeğin omur ilik ve beyin gelişimini korur. Ortaya çıkabilecek riskleri azaltır. Potasyum sayesinde hamilelik boyunca yüksek kan basıncı riskini düşürür.
muz:Folat, C vitamini, B6, potasyum ve magnezyum yönünden oldukça zengindir.B6 vitamini bulantı ve kusmalarını kontrol eder.Magnezyum vücudun sıvı dengesini sağlamaya yardımcı olur.Potasyum anne sağlığı açısından oldukça önemli bir rol alır. İnme ve diğer hamilelik komplikasyonlarının oluşma riski potasyum sayesinde minimum seviyeye iner.
nar:Kalsiyum, folat, demir, protein içerir.Özellikle karın ağrılarını azaltarak anneyi rahatlatır.Demir eksikliğinin en doğal tedavi yöntemidir.Sahip olduğu K vitamini sayesinde anne ve bebeğin kemik gelişiminde ve sağlığının korunmasında görev alır.Nar suyu plasentayı koruyarak plasentada oluşabilecek riskleri azaltır.
Meyve yerken dikkat etmeniz gerekenler;
- Meyvelerinizin kimyasal ilaçlardan uzak yetiştirmiş ve organik olmasına özen gösterin.
- Meyvelerinizi bol suyla iyice yıkayın.
- Önceden kesilmiş meyvelerden uzak durun. Meyvelerinizi yemeden hemen önce kesmeye özen gösterin.
- Meyvelerinizi çiğ yiyecekler, etler ve arta kalan yemeklerden ayrı bir bölümde saklayın.
- Eğer meyvelerin suyunu içmeyi tercih ediyorsanız meyvelerin taze sıkılmış olmasına özen gösterin.
- Meyveleri uzun süre suyun içinde bekletmekten kaçının.
- Her zaman mevsim meyvelerini tüketmeye çalışın.
1 ayi gitti bileYani yattığım sürece sıkıntı yok az biraz fazla otursam ya da ayakta dursam sürekli kasıklarım ağrıyor3. Ayda baya çokmuş
Bisey yoktur cunku bisey olsa kanama oyle olmuyo fazla lekelenme ile baslayip cok yogun kanama oluyo ama doktorlar yine de progestan falan veriyo bi kontrole.git icin rahat etsin en azindanKızlar 3 gündür çok az bir gün boyunca nohut büyüklüğünde olacak şekilde lekelenme geliyor. Çok çok açık kahverengi. Normal mi bu? 27 si bat tarihimdi. Endişelendiriyor beni.
Ben de sendenimAy bende çok fena ishalim kabız olanda mı varmış..
Hayirli haberlerle gel insallahgünaydınlar aile hekimine sonuçları gösterdim ordayken bir farklı bir ağrı oldu doktora gittinmi dedi yok erken diye gitmedim dedim bir git görün dedi randevu aldım 11 gibi gidecem aralık ortası gitmeyi düşünüyordum minnağım ağrı yaptı bugün gidecem dua edin inşallah bir şey yoktur
Size de maşallah sizinki de bayağı artmış görünüyor :)Benimde pazar günü 92 idi bugün 231 oldu sat 3 Ekim bat 27 ekimdi
Kan geldi baya bekliyom şimdi icerde hasta var çok korkuyomHayirli haberlerle gel insallah
Korkunu anliyorum. Ama sakin kalmaya calis lutfen. Bakalim doktor ne diyecek haber ver lutfenKan geldi baya bekliyom şimdi icerde hasta var çok korkuyom
Iyi haberlerini bekliyoruz.günaydınlar aile hekimine sonuçları gösterdim ordayken bir farklı bir ağrı oldu doktora gittinmi dedi yok erken diye gitmedim dedim bir git görün dedi randevu aldım 11 gibi gidecem aralık ortası gitmeyi düşünüyordum minnağım ağrı yaptı bugün gidecem dua edin inşallah bir şey yoktur
Listedeki şehir bilgisi aynı sehirde olanlar yardımlasır belki diye düşünülerek koyuldu. İstiyorsanız kaldırabilirim. Ama yas ve sat bilgisi kalsin. Hatta sizler de bu bilgileri paylaşır mısınız?
merhaba benim yaşım yok 30 yaşındayım ve adanada yaşıyorum :)herkesi eklemiş miyim? bilgilerde eksik yanlış olan var mı?
Merhaba seninle aynı gündeyizSizleri de ekledim kızlar. Diğer bilgileri dilediğiniz zaman paylaşabilirsiniz. (maksat sorularımızı soralım, paylaşım yapalım)
Doğum Tarihi Son Adet Başlangıcı Şehir