2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dün verdim 1300 çıkmış yarın gidecem ama karnım kasıklarım ağrıyor leke de oluyor arada çok az olsa da normal diyen de var düşük ihtimali diyen de yatın ne diyecek bakalım 🤔

Benim yarın 5000 civarı muhtemelen karından görür mü acaba alttan mı bakar

Dr da son adet tarihini sorup ona göre bakacak hamilelik dönemi boyunca tabi çocuk kilo vs olarak daha önden gidebilir dönem dönem ama hep 2 kasımı baz alacaklar
Alırlarsa çocuk 1 haftadan fazla büyük görünecek 😄

Avakado sevmem de günde değil de iki günde bir tane tüketeyim
Bende sevmiyorum da yumuşayınca 2 türlü yiyebildim sende dene hangisini seversen biri limon sarımsak diğeri bal ceviz ya da blendirda bir avokado süt biraz bal ceviz fındık karıştırıp atom gibi yapabilirsiniz

Bende dün verdim 1300 çıkmış yarın gidecem ama karnım kasıklarım ağrıyor leke de oluyor arada çok az olsa da normal diyen de var düşük ihtimali diyen de yatın ne diyecek bakalım 🤔

Benim yarın 5000 civarı muhtemelen karından görür mü acaba alttan mı bakar

Dr da son adet tarihini sorup ona göre bakacak hamilelik dönemi boyunca tabi çocuk kilo vs olarak daha önden gidebilir dönem dönem ama hep 2 kasımı baz alacaklar
Karından görünür yüksek ihtimalle canım

Sistem hep bu ama hamile kalinan gun degil sat baz aliniyo. Gec dollenmede falan da. Bebek ilerde de olsa geride de olsa 40 haftayi ona gore hesapliyorlar🤪
Bazı ultrasonlarda doktor söylüyormuş kaç haftalık olduğunu. Bakalım yarın ne diyecek çok heyecan yaptım 🤩

Maşallah, değeriniz ne kadar güzel, darısı bizlere 🤲
Sat tarihimiz aynı aslında benim beta değerim en son pazar gecesi bakıldı 84tu. Erken mi kalmışsınız acaba ondan mı yuksek değer?
Benimde pazar günü 92 idi bugün 231 oldu sat 3 Ekim bat 27 ekimdi

Bazı ultrasonlarda doktor söylüyormuş kaç haftalık olduğunu. Bakalım yarın ne diyecek çok heyecan yaptım 🤩
Iste gelisime gore soyluyo onu. Oglum 32. Haftaya kadar 3 hafta onden gitti mesela ama sonra gelisimi yavasladi 40+1 de 2700 dogdu ultrasonda 38 haftalik gorunuyodu

Herkesin en fazla sıkıntıları Bunla kalsın inşallah 🙏 benim de göz kararmam oluyor bi de hafif kaşık ağrısı cumartesi için sabırsızım ❤️Hepinize iyi akşamlar

Haa eşime muz kabız etti avakado al dedim gitmiş hem muz hem avakado almış "muz seviyorsun önce muz ye sonra avakado ye diyo 😅😅😅

Ya bu kasık ağrıları nezaman geçiyor benim hep çok şiddetli olmayan kasık ağrım var 🤭
Benm oglumda ve ikinci gebeligimde cok siddetli olurdu. Smdi ne kasik agrim var ne baska bisey. Goguslerde hassasiyet sadece. O kasik agrilari da 3 ayliga kadar devam edebiliyo sonra geciyo 2. Trimester cok eglencez😁

Iste gelisime gore soyluyo onu. Oglum 32. Haftaya kadar 3 hafta onden gitti mesela ama sonra gelisimi yavasladi 40+1 de 2700 dogdu ultrasonda 38 haftalik gorunuyodu
Bakalım artık nasıl olacak göreceğim 😇 sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. 🙏🏻

Benm oglumda ve ikinci gebeligimde cok siddetli olurdu. Smdi ne kasik agrim var ne baska bisey. Goguslerde hassasiyet sadece. O kasik agrilari da 3 ayliga kadar devam edebiliyo sonra geciyo 2. Trimester cok eglencez😁
Yani yattığım sürece sıkıntı yok az biraz fazla otursam ya da ayakta dursam sürekli kasıklarım ağrıyor 🙈 3. Ayda baya çokmuş 🙈☺️

Kızlar 3 gündür çok az bir gün boyunca nohut büyüklüğünde olacak şekilde lekelenme geliyor. Çok çok açık kahverengi. Normal mi bu? 27 si bat tarihimdi. Endişelendiriyor beni.

X