Alırlarsa çocuk 1 haftadan fazla büyük görünecekBende dün verdim 1300 çıkmış yarın gidecem ama karnım kasıklarım ağrıyor leke de oluyor arada çok az olsa da normal diyen de var düşük ihtimali diyen de yatın ne diyecek bakalım
Benim yarın 5000 civarı muhtemelen karından görür mü acaba alttan mı bakar
Dr da son adet tarihini sorup ona göre bakacak hamilelik dönemi boyunca tabi çocuk kilo vs olarak daha önden gidebilir dönem dönem ama hep 2 kasımı baz alacaklar
Maşallah, değeriniz ne kadar güzel, darısı bizlereDün 8894 çıktı betam son adet tarihim 28 ekimdi
çıkmıştır mutalaka ama sisteme düşmedi daha aile hekimliğinde gidemedim internetten bakıyorum idrarda yanma da vardı onu da vermiştim o şimdi düştü enfeksiyon cikmis ama bhcg düşmedi dahaCanım çıktı mı sonuç
Bende sevmiyorum da yumuşayınca 2 türlü yiyebildim sende dene hangisini seversen biri limon sarımsak diğeri bal ceviz ya da blendirda bir avokado süt biraz bal ceviz fındık karıştırıp atom gibi yapabilirsinizAvakado sevmem de günde değil de iki günde bir tane tüketeyim
Karından görünür yüksek ihtimalle canımBende dün verdim 1300 çıkmış yarın gidecem ama karnım kasıklarım ağrıyor leke de oluyor arada çok az olsa da normal diyen de var düşük ihtimali diyen de yatın ne diyecek bakalım
Benim yarın 5000 civarı muhtemelen karından görür mü acaba alttan mı bakar
Dr da son adet tarihini sorup ona göre bakacak hamilelik dönemi boyunca tabi çocuk kilo vs olarak daha önden gidebilir dönem dönem ama hep 2 kasımı baz alacaklar
Hiç bilmiyorum ki ultrasonda 4+2 çıktıMaşallah, değeriniz ne kadar güzel, darısı bizlere
Sat tarihimiz aynı aslında benim beta değerim en son pazar gecesi bakıldı 84tu. Erken mi kalmışsınız acaba ondan mı yuksek değer?
Sistem hep bu ama hamile kalinan gun degil sat baz aliniyo. Gec dollenmede falan da. Bebek ilerde de olsa geride de olsa 40 haftayi ona gore hesapliyorlarAlırlarsa çocuk 1 haftadan fazla büyük görünecek
Bazı ultrasonlarda doktor söylüyormuş kaç haftalık olduğunu. Bakalım yarın ne diyecek çok heyecan yaptımSistem hep bu ama hamile kalinan gun degil sat baz aliniyo. Gec dollenmede falan da. Bebek ilerde de olsa geride de olsa 40 haftayi ona gore hesapliyorlar
Benimde pazar günü 92 idi bugün 231 oldu sat 3 Ekim bat 27 ekimdiMaşallah, değeriniz ne kadar güzel, darısı bizlere
Sat tarihimiz aynı aslında benim beta değerim en son pazar gecesi bakıldı 84tu. Erken mi kalmışsınız acaba ondan mı yuksek değer?
Iste gelisime gore soyluyo onu. Oglum 32. Haftaya kadar 3 hafta onden gitti mesela ama sonra gelisimi yavasladi 40+1 de 2700 dogdu ultrasonda 38 haftalik gorunuyoduBazı ultrasonlarda doktor söylüyormuş kaç haftalık olduğunu. Bakalım yarın ne diyecek çok heyecan yaptım
Benim ilk gebelikte vardı bunda olmaz inşallah diyorum enerjik geçer inşallahAranızda mide bulantıları başlayan var mı ? Bende hiç bulantı falan yok
Benm oglumda ve ikinci gebeligimde cok siddetli olurdu. Smdi ne kasik agrim var ne baska bisey. Goguslerde hassasiyet sadece. O kasik agrilari da 3 ayliga kadar devam edebiliyo sonra geciyo 2. Trimester cok eglencezYa bu kasık ağrıları nezaman geçiyor benim hep çok şiddetli olmayan kasık ağrım var
Bakalım artık nasıl olacak göreceğimIste gelisime gore soyluyo onu. Oglum 32. Haftaya kadar 3 hafta onden gitti mesela ama sonra gelisimi yavasladi 40+1 de 2700 dogdu ultrasonda 38 haftalik gorunuyodu
Yani yattığım sürece sıkıntı yok az biraz fazla otursam ya da ayakta dursam sürekli kasıklarım ağrıyorBenm oglumda ve ikinci gebeligimde cok siddetli olurdu. Smdi ne kasik agrim var ne baska bisey. Goguslerde hassasiyet sadece. O kasik agrilari da 3 ayliga kadar devam edebiliyo sonra geciyo 2. Trimester cok eglencez
Alalım yarın sizde de kabızlık sıkıntısı oluyor
İnşallah görünür bakalımKarından görünür yüksek ihtimalle canım
Ay bende çok fena ishalim kabız olanda mı varmış..Alalım yarın sizde de kabızlık sıkıntısı oluyor mu