• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    116
Sorum özellikle daha önce anne olanlar için beşik kenar korumasına ihtiyaç oluyor mu gerekli mi? Kardeşlerim ahşap beşik hediye almışlar muhtemelen 8-9 aya kadar kullanılabilir küçük bir beşik sizce kenar koruması lazim mı yoksa küçükken kullanacağı için sorun olmaz mı? Görsel de ekliyorum
Eğer görseldeki gibi ahşap beşik alacaksanız evet bence gerekli kafasını mutlaka çarpar ama park yatak için gereksiz bir şey zaten kafasının çarpacağı sert bir malzeme yok.

Kızlar doktor kontrolünde tansiyonunuza bakılıyor mu acaba? Ben baş ağrılarımdan dolayı sağlık ocağında ölçtürdüm yüksek çıktı tansiyonum, bugün de detaylı ultrasonum var ona girmeden tekrar ölçtürüp doktora bilgi vermek istiyorum da hastanenin hangi kısmında tansiyon ölçüyorlar bilginiz var mı
Eskişehir şehir hastanesinde tüm kadın doğum doktorlarının kapısında tansiyon ölçtürmeden muayeneye girmeyin yazıyor gebe takip odasına gidiyoruz 10 dk dinlemiş şekilde ölçüyorlar tartılıp kilomuzu söylüyoruz boyumuzu da yazıyorlar devlet hastanesiyken muayenehanedeki hemşire ölçüyordu artık odalarda hemşire yok

Eki Görüntüle 3508114 Selam biz de ayrıntılıdan çıktık suyum arttığı için diyette idim normale dönmüş ama şekermiş gibi diyet devam… 21 cm 360 gram çıktı. Parmaklarına kadar sayılabildi. Suyun artması damak yarıklığından da olabildiği için onu merak ediyordum damak vs bir sorun yok. Tek tarafta direnç vardı o hale devam ediyor corasprin devam. Bugün güzel haberler aldık çok şükür. 6. Haftalarda neredeyse sonlandıracaklardı buraya kadar geldi savaşçı kızım
Aiyyy ne güzel böyle görmek maşallah suphanallah 🧿🧿Allah kucağınıza almayı da nasip etsin 🙏

Yarısını öyle böyle bitirdik he. Kötü günler bitti sırada daha kötü günler var:KK66: şaka şaka ama ben sonraki dönemde hep uyku sıkıntısı çekiyorum mide yanması ile birlikte umarım bu sefer olmaz
Gerçekten tam ortaya kadar geldik hamilelik iznimi alacağım zamanı düşünüp heyecanlanıyorum 😅😅 Son aya kadar çalışmayı düşünüyorum umarım çalışacak enerjiyi bulurum 🥳

Kızlar Kasım ayındayız ya her yerde indirim var. Kendinize nasıl hakim olabiliyorsunuz ya kıyafet almamak için 😄 hamile değilken giyilecek şeyler bakıyorum hep de.

Yarısını öyle böyle bitirdik he. Kötü günler bitti sırada daha kötü günler var:KK66: şaka şaka ama ben sonraki dönemde hep uyku sıkıntısı çekiyorum mide yanması ile birlikte umarım bu sefer olmaz
Gule gule mide bulantisi halsizlik bas agrisi koku hassasiyeti hoşgeldin bel agrisi uykusuzluk hizla alinan kilolar ve paytak yürüme 😂

Kızlarrrr nasılsınız bakalım??🌸

Mart annelerinede sordum burayada sorayım aynı şeyleri😂♥️

20+3 üz biz bugun. İnanılmaz kalça ağrım var oturduğum yerden kalkmak zulüm gibi. Bu haftalarda böyle kalça ağrısı neden olur bilmiyorum ileride ne yapacağım🙃 sol kalçam ağrıyor ne alaka dkdkdkd
Hareketlerini çok daha güçlü hissettiğim haftadayım bu beni çok mutlu ediyor kızlar 🥰🥰 cumartesi detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım gideceğim doktor bebeğin yüzünün bir sürü fotoğrafını çekip mail olarak atıyormuş aşırı heyecanlıyım ☺️☺️♥️ sizlerin ne zaman detaylılar??

Mide bulantılarım hafiflemişti 2 gündür yine şiddetli ve kızlar böyle anlatamadığım bir mide acısı yaşıyorum yanma desen değil ağrı desen değil bildiğiniz acı var içim zonkluyor çok değişik bir şey. 😕 he birde hapşırırken öksürürken ve kusarken işeme yeteneği yüklendi bana 😂😂😂😂 her hapşırığa bir don 😂😂😂😂😂 sizde öyle olan var mı 😂😂

20+3 üz biz bugun. İnanılmaz kalça ağrım var oturduğum yerden kalkmak zulüm gibi. Bu haftalarda böyle kalça ağrısı neden olur bilmiyorum ileride ne yapacağım🙃 sol kalçam ağrıyor ne alaka dkdkdkd
Hareketlerini çok daha güçlü hissettiğim haftadayım bu beni çok mutlu ediyor kızlar 🥰🥰 cumartesi detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım gideceğim doktor bebeğin yüzünün bir sürü fotoğrafını çekip mail olarak atıyormuş aşırı heyecanlıyım ☺️☺️♥️ sizlerin ne zaman detaylılar??

Mide bulantılarım hafiflemişti 2 gündür yine şiddetli ve kızlar böyle anlatamadığım bir mide acısı yaşıyorum yanma desen değil ağrı desen değil bildiğiniz acı var içim zonkluyor çok değişik bir şey. 😕 he birde hapşırırken öksürürken ve kusarken işeme yeteneği yüklendi bana 😂😂😂😂 her hapşırığa bir don 😂😂😂😂😂 sizde öyle olan var mı 😂😂
Ayyy masallah saglikla gelsin 😍 bende 20+2 deyim kalça degilde bacaklarim kosmus gibi agriyor. Bebek bütün kalsiyumu çekiyor o yuzden bence butun bu kemik agrilari diye düşünüyorum.
Ben bebegimin yüzünü gördüm gercekten tarifsiz bir duygu. 💕😍 sehir hastanesinde yeniden detayli ultrasona girecegim persembe gunu
Mide bulantisina gelince benimde bu aralar aldigim kokulardan midem bulaniyor. Ve yanmalar yaşıyorum. Her hamilelik farkli oldugu icin organlar sıkışıyor o yuzden aciyor olabilir diye tahmin ediyorum sizinde
Bence hepimiz ufak ufak altimiza kaciriyoruz cok gülüyorum kendime 🤣🤣

Ayyy masallah saglikla gelsin 😍 bende 20+2 deyim kalça degilde bacaklarim kosmus gibi agriyor. Bebek bütün kalsiyumu çekiyor o yuzden bence butun bu kemik agrilari diye düşünüyorum.
Ben bebegimin yüzünü gördüm gercekten tarifsiz bir duygu. 💕😍 sehir hastanesinde yeniden detayli ultrasona girecegim persembe gunu
Mide bulantisina gelince benimde bu aralar aldigim kokulardan midem bulaniyor. Ve yanmalar yaşıyorum. Her hamilelik farkli oldugu icin organlar sıkışıyor o yuzden aciyor olabilir diye tahmin ediyorum sizinde
Bence hepimiz ufak ufak altimiza kaciriyoruz cok gülüyorum kendime 🤣🤣
Hahahaha 😂 işeyen anneler grubu yapalım topiğin adını kdkfkf

Biz de bugün 18+4 olduk. İyi diyelim iyi olalım 🥰😅 mide bulantısı bir gün hiç yok bir gün var tam olarak geçmiş değil prilamsız yaşayamam gibi🥴
Kalça ağrısı ve özellikle sol kalça ağrısı bende de var, ben geçen gün biraz ev işi yapmama yoruyorum bunu. Yerden bir şey almak zulüm geliyor. Mide yanmaları da zorluyor beni bayağı gaviscon şurup kullanıyorum çok çok yemeği kaçırdıysam.
Henüz çiş kaçırma bende yok ama ilk gebeliğimde bir hasta olmuştum öksürmekten ciğerim çıkıyordu o derece. Bir gün öksürük kriziyle bıraktım hepsini 😄 ama gecenin 4'ü ben bebeğin suyu geldi diye panikledim acile gittik bir şey yokmuş çok şükür ki 😅😅 detaylı ultrasonunuz da iyi sonuçlar duyarsınız inşallah 🥰 bizim daha var ama ilk gebeliğimde gittiğimde elden resimleri videoları CD ile vermişti doktorum.

Biz de bugün 18+4 olduk. İyi diyelim iyi olalım 🥰😅 mide bulantısı bir gün hiç yok bir gün var tam olarak geçmiş değil prilamsız yaşayamam gibi🥴
Kalça ağrısı ve özellikle sol kalça ağrısı bende de var, ben geçen gün biraz ev işi yapmama yoruyorum bunu. Yerden bir şey almak zulüm geliyor. Mide yanmaları da zorluyor beni bayağı gaviscon şurup kullanıyorum çok çok yemeği kaçırdıysam.
Henüz çiş kaçırma bende yok ama ilk gebeliğimde bir hasta olmuştum öksürmekten ciğerim çıkıyordu o derece. Bir gün öksürük kriziyle bıraktım hepsini 😄 ama gecenin 4'ü ben bebeğin suyu geldi diye panikledim acile gittik bir şey yokmuş çok şükür ki 😅😅 detaylı ultrasonunuz da iyi sonuçlar duyarsınız inşallah 🥰 bizim daha var ama ilk gebeliğimde gittiğimde elden resimleri videoları CD ile vermişti doktorum.
Hahahh gece 4 te işeyip suyum geldi diye acile gitmek seni en iyi ben anladım arkadaşım şuan çünkü bende bazen oha bu çiş olamaz su mu dediğim oluyor 😂😂

Bende prilamsız yaşayamam gibi geliyor ama doktorum artık vermek istemiyor verirken mırım kırım yapıyor napayım ama mide bulantımı bastırıyor gibi hissediyorum içmemeyi deniyorum ama içmediğim günler mahvoluyorum.

Hahahh gece 4 te işeyip suyum geldi diye acile gitmek seni en iyi ben anladım arkadaşım şuan çünkü bende bazen oha bu çiş olamaz su mu dediğim oluyor 😂😂

Bende prilamsız yaşayamam gibi geliyor ama doktorum artık vermek istemiyor verirken mırım kırım yapıyor napayım ama mide bulantımı bastırıyor gibi hissediyorum içmemeyi deniyorum ama içmediğim günler mahvoluyorum.
Evet ya doktordan trip yiyorum ben de prilam kullandığım için 'daha hala kullanıyor musun onu?' diyor da yani kullanmaya gerek yok artık diyorum, ertesi gün pişman oluyorum 😅
neyse şimdi hasta olursam ve en azından öksürme krizine gireceğimi anlarsam, önceden bütün mesaneyi boşaltırım 🤦🏻‍♀️

Back
X