Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebem 10 gün önden gidiyormuş yediklerine dikkat et dedi yürüyüş yap dedi doktorum sağlıksız da beslenmiyorum ama daha az yersem de acıkıyorum şekerden şüphelendi 14 aralığa şeker yüklemesi randevusu verdi benim gibi var mı böyle önden önden bebesi büyüyen 😅
Benim de başından beri ileride gidiyor. Hatta bir kez iki hafta ileride çıkmıştı. Doktor normal bir sorun yok demişti. Şekerle ilişkilendirildiğini ilk kez duydum. Hamileyken hızlı acıkmanız zaten normal değil mi?
Umarım bir sorun çıkmaz testinizde 🙏

Benim de başından beri ileride gidiyor. Hatta bir kez iki hafta ileride çıkmıştı. Doktor normal bir sorun yok demişti. Şekerle ilişkilendirildiğini ilk kez duydum. Hamileyken hızlı acıkmanız zaten normal değil mi?
Umarım bir sorun çıkmaz testinizde 🙏
Bebek kan şekeri düzeyinden etkilenir istenenden daha iri olabilir dedi. Teşekkür ederim sağ olun 🌸

Selam anneler 💙 şuan 18 haftalık hamileyim dün sabah sol tarafıma yatmış haldeydim ve yarı uyanık haldeyken birden bebeğim sağ tarafıma toplandı ve oradı sertleşti sırt üstü yattım biraz yarım saate düzeldi. Gün içnde ayaktayken farketmedim ama oturunca bi baktım yine sağ tarfa toplanmış karnım yamuk duruyordu. Sonra tekrar düzeldi birdaha olmadı. Bugün yarım saat önce oturur pozisyonda iken tekrar bebeğim sağ tarfa toplandı ve sağ tarafım sertleşti. Bunu yaşayan var mı normal bi durum mu sizce
Evet bir anda taş gibi sertleşiyor karnım, içimde bir şeyler yapıyor sonra yavaşça yumuşayıp düzeliyor.

Kasılma derken bebeğin kasılması mı, rahim kasılması mı? 😳 İnşallah ciddi bir şey değildir çok geçmiş olsun🙏🏻 Doktor ne şekilde açıkladı
Teşekkür ederim 🤍 rahimde kasılma vardı rahim ağzına doğru. Alttan muayene etti açılmaya sebebiyet verebiliyomuş bazen açılma yoktu şükür 1 hfta boyunc böyle devam ederse tekrar gel dedi.

Teşekkür ederim 🤍 rahimde kasılma vardı rahim ağzına doğru. Alttan muayene etti açılmaya sebebiyet verebiliyomuş bazen açılma yoktu şükür 1 hfta boyunc böyle devam ederse tekrar gel dedi.
Açılma yokmuş iyi ki, stres yapmayın inşallah daha olmaz💖

İlk hamileligimde esim geceleri bana saril bende hissetcem diyodu koca gece yapışık yatiyodu her harekette beni de uyandiriyodu güldüğü icin 😂 erkekler bu hamileligi cok eglenceli bisey saniyo bence 😂😂

Bebem 10 gün önden gidiyormuş yediklerine dikkat et dedi yürüyüş yap dedi doktorum sağlıksız da beslenmiyorum ama daha az yersem de acıkıyorum şekerden şüphelendi 14 aralığa şeker yüklemesi randevusu verdi benim gibi var mı böyle önden önden bebesi büyüyen 😅
Kacinci haftadasiniz acaba bebeginizin boyuyla kilosu nasil 😊

Benimde bebek önden gidiyor ayrıca karın çapı da haftasına göre büyükmüş şekerli şeyleri azalt dedi meyve yiyorum ilaçları içemediğim için meyve suyu içiyorum çaydaki şekeri ve beyaz ekmeği kestim kek börek vs azalttım 24 haftada şeker yüklemesi yapalım dedi inşallah çıkmaz bir şey

X