Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dün akşam dip sos yapıp yarım paketi gömdüm valla canım Allah affetsin 😅 Ama yedikten sonra nasıl rahatladım anlatamam
Afiyet olsun, yedikten sonra akıldan çıkıp gidiyor zaten inan ki benim de çok istemişti, en son kendimi tutamayıp biraz yemiştim o günden beri de hiç canım çekmedi ☺️ eskiden daha çok severdim aburcubur yemeyi 😂 şimdi canım çok nadir istiyor sonra geçiyor.

Klasik calisan anne haftasonusuu, 2 yaşındaki kızımla cildirmaca, bı de bebek gelince nasıl olacaz hayal edemiyorum 😂 sen nasılsın
Ay iki minikle ilgilenmek.. 🥹🌸 dünyanın en güzel aynı zamanda en yorucu şeyi oluyor sanırım. Ama ablası olacağı için çok şanslı bence 🫶🏻
Ben de evi temizlemeye çalışıyorum inşallah bitecek ..🥲

Dediğiniz gibi olabilir bende öyle bir şey yok ama bende bağırsakların yukarı çıkmasına bağladım.
Olabilir takip etmek lazım devam ederse danışmak gerek her ihtimale karşı
Nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor ☺️🫶🏻
Valla bulantılar bitti o açıdan güzel ama hala sık sık tuvalete gitmeye devam. Oğluşumla hafta sonu gezmecesi 😍😍
Klasik calisan anne haftasonusuu, 2 yaşındaki kızımla cildirmaca, bı de bebek gelince nasıl olacaz hayal edemiyorum 😂 sen nasılsın
Ayy aynı valla oğlum sabah 7 de kalktı 1 dk oturmadı yerine 😂😂 artık yeni yeni oyunlar türetip şarkılar söylüyoruz

Valla bulantılar bitti o açıdan güzel ama hala sık sık tuvalete gitmeye devam. Oğluşumla hafta sonu gezmecesi 😍😍

Ayy aynı valla oğlum sabah 7 de kalktı 1 dk oturmadı yerine 😂😂 artık yeni yeni oyunlar türetip şarkılar söylüyoruz
Çok sevindim, inşallah bir daha olmadan devam eder 😍 en güzelini yapmışsınız 🌸🌸

Evet teşekkür ederim 🙏🏼

Arkadaşlar ölçüme göre 13. Haftam bitti ikilş taramada devletteki doktorum erkek tahmin etti özele gittim iki doktora ikisi de kız dediler benim gibi olan var mı gördüğüm kadarıyla cinsiyetçi belli olanların net bir şekilde söylenmiş inanın üç doktorda çok netti o kadar belirsizlik içindeyim ki bu haftaya kadar zaten zor sabrettim

X