yok burda kan testiyle takip etmiyorlar. direkt özele kese görmeye , kalbini dinlemeye gidiyorsun. Hatta devlet hastanesine kalsa 12. haftanda kalbini dinlemeye çağırıyorlarBenm de yokkismetse test ne zaman
İnşallah tesekkurlerGeçmiş olsun. Bu hamileliğin sonuna kadar hep yatmanız gerektiğine anlamına gelmiyor. Biraz dinlenince geçebilir de. M,sal benim 9. haftam gibi bir kanamam oldu plesenta yer değiştirirken. sonrasında tamamen düzelmişti. 10 gün kadar yattım , hamileliğimin geri kalanında hep ayaktaydım 37. haftaya kadar çalıştım. doktorun söylediğini uygulayıp iyi olun. sonrası tamamen geçecektir inşallah.
Direk doguma cagircaklar nerdeyseyok burda kan testiyle takip etmiyorlar. direkt özele kese görmeye , kalbini dinlemeye gidiyorsun. Hatta devlet hastanesine kalsa 12. haftanda kalbini dinlemeye çağırıyorlarKan alıp değerlerine de bakmıyorlar. Folik asit kullanıyorsun o kadar. Ancak esktrem acil bir durum olursa hastanenin aciline gidebiliyorsun elbette. Ama kısacası her şeyi doağl akışına bakıyolar inciğine cinciğine takılmıyorlar.
Onceki 2700lerdeydi dimi kac gunde oldu ki18.002 olmuş değer cuma hastaneye gidicem
Cuma günü 2741 di dün verdiğin kanda 18002 çıktı 4 günOnceki 2700lerdeydi dimi kac gunde oldu ki
Deger aslinda normal 6. Hafta 56 bine kadar dio. tamamen hurafe ama benm aklima cogul gebelik geliyo ikiz ucuzCuma günü 2741 di dün verdiğin kanda 18002 çıktı 4 gün
Aman nolurDeger aslinda normal 6. Hafta 56 bine kadar dio. tamamen hurafe ama benm aklima cogul gebelik geliyo ikiz ucuz
AhahahAman noluryani şuan hiç hazir.degilim zaten ikinci çocuğa Allah a ters bişey bişey söylerim diye korkuyorum Allahım.hayirki etsin.
hakikaten öyle. bir sorun yoksa 12 haftalıkken kalsibini dinliyorlar ve beklenen doğum tarihinden bir hafta öncesine randevu veriyorlar. benim gebelik şekerim olduğu için riskli görülen takımdaydım benim işler farklı yürüdü gerçi.Direk doguma cagircaklar nerdeyse
Gayet guzel artmis benceKızlar benim tüp bebek 2 embriyo koyuldu takvime göre şuan 5+0 dayım ilk testimi 4+4 ken verdim 845 ikinci testimi dün 4+6 iken verdim 2391 çok mu artmış yoksa baktığımda burda normal gebelik olanlarında gayet yüksek çıkmış normal sanırım değerlerim
9 ayda 2 kez mi? Cinsiyet falan ogrenmeden mi oluyo dogumhakikaten öyle. bir sorun yoksa 12 haftalıkken kalsibini dinliyorlar ve beklenen doğum tarihinden bir hafta öncesine randevu veriyorlar. benim gebelik şekerim olduğu için riskli görülen takımdaydım benim işler farklı yürüdü gerçi.
Acile beta hcg icin geldim deyince yapmiyolar geneldeMerhaba kızlar benim de sat 29 Ekim ama ne evde test yaptım ne de kan verdim biraz daha beklemek istiyorum daha öncesinde kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum açıkçası. Haftaya pazartesi test vermeyi düşünüyorum ama siz ilk testleri nerede vermistiniz direk acile mı gitsem acaba? Tüm anne adaylarını tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Asmde sonuçlar geç çıkıyor ya o zaman cuma günü mü versem acabaAcile beta hcg icin geldim deyince yapmiyolar geneldeben asm de vericem
Bizim asmde bana bi site adi vermislerdi. Sabah 10 da kan verip oglen 3 te sonucu goruyodum ama her yerde var mi bilemiorum tabi. Baska bi acile gidip ayni taktigi bi denesene belki yine tutarAsmde sonuçlar geç çıkıyor ya o zaman cuma günü mü versem acabaİlk kimyasal gebeligimde acile gidip son bir haftadır sürekli başım dönüyor deyince bakmislardi kanıma biraz kandirmistim
İlk biraz korktum ama yüksek değerli arkadaşları görünce biraz rahatladı içimGayet guzel artmis bence
Yuksek olmasi iyi bana kalirsa. Onceki gebeligimde benmki coook cok dusuktu topikte baktm herkesinki tavan benmki yanindan bile gecmiyo oyle anladim sagliksiz oldugunuİlk biraz korktum ama yüksek değerli arkadaşları görünce biraz rahatladı içim
Test vereyim hemen buraya da yazacağım inşallah değerim yüksek çıkar da Ağustos ayı annesi olurumBizim asmde bana bi site adi vermislerdi. Sabah 10 da kan verip oglen 3 te sonucu goruyodum ama her yerde var mi bilemiorum tabi. Baska bi acile gidip ayni taktigi bi denesene belki yine tutar