Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim de oldu ben dedim aha bi siyatik eksikti
Çok kötüydü ya siyatik ağrı demek. Resmen bıçak saplıyorlar gibi yerimden hopluyorum. Plasenta previadan ötürü her şeyi ona bağlıyorum korkuyorum da ama bu haftalarda siyatik ağrıların olduğunu da okudum. Panik yapıyorum yine de.🥺

Canım kızlar, lohusa pijama aldım iki tane, birini elbiseli seçtim emzirme sütyeni gibi askısı var doğum yapan arkadaşım önerdi. Terliği kendi numaramdan 2 numara büyük seçtim. Bir tanede pijamalı aldım. #reklamdeğildir
Çok ekstra bir durum olmazsa 2 tane yetiyo zaten elbiseli olan doğum sonrası iyi oluyo muayenede falan. Pijamalıyı da hastaneden çıkarken güzel oluyor
Bebek küvet seti hangisinden alıcaksınız kızlar, şu açılır kapanırlar nasıl acaba hem yer kaplamaz
Ben oğlumda katlanırlardan kullandım. Son katlanır yerini geçmediğiniz sürece dökülme olmuyo ama yandan falan tutunayım derseniz dökülür 😂 yer kapladığı için çok işime yaradı banyoda az yer kaplıyo. Şimdi arkadaşımda doğumdan sonra gelicek zaten 1 yaştan sonra kullanmamıştım ben havuzda oynayarak yıkanıyoruz 😂
Kızlar bir şey soracağım beni canım aşırı derece de cips istiyor 3 gündür nohut cipsi falan denedim ama normalinin yerini tutmuyor bir türlü gözümün önünden gitmiyor. Doktorumda yeme içmeme çok karışan biri değil cips konusunu da hiç konuşmadık ama tabi yararlı bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz . 1 kereden bir şey olur mu sizce gerçekten çok canım istiyor :KK43:
Valla oğlumda 3 gün acayip aşerdim rüyalarıma falan girdi o derece dedim alıp yicem minik paketlerden bi tane aldım yedim dra da söyledim abartmamışsın tekrar etme sıkıntı yok dedi 😂 şimdi de çok isteyince tarhana cipsi var evde onu yiyorum 😂😂
Kızlar bugün cinsiyeti öğrendik ilk sakladı kendini sıpa oğluş geliyor 👼🏻🤰🏻🥰🤩
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin 🙏
Kızlar bugün 5 kere falan belimin sağ kısmına anlık bıçak saplanır gibi bir ağrı saplanıyor ve saniyelik geçiyor. Öyle bir ağrı saplanıyor ki istemsizce ah diye tepki veriyorum. Bunu yaşayan var mı veya tecrübeli anneler bu haftalar böyle bir ağrı yaşadı mı? 17+1 deyim.
Bu aralar normal canım ben de 15. Haftadayım başladı benimde yavaştan
KIZLAR BABAANNEM SÖYLERMİŞ ERKEK SOLDA OLUR DIYE ABLAMIN 2 OĞLU SOLDAYDI KIZA HAMILE SAĞDA BENİMDE 3 OĞLAN 3ÜDE SOL ERKEK BEBEKLERİ OLUP SOLDA OLANLAR BEĞENSİN ERKEK OLUP SAĞDA OLANLAT ALINTILAYIP TEZİ ÇÜRÜTSÜN ÇOK MERAK EDİYORUM GERÇEKTEN DOĞRU MU? 🤭
İlk Oğlum hep sağdaydı hatta doğuma giderken bile sol bomboş karnım sağa doğru yamulmuştu 😂😂 2. De erkek bu solda ama sancıyı da solda hissediyorum

X