Hemen basladi miValla tutmuş birinde ama hangisi işte sorun orda. 15 inde tuttuğunu düşünmüyorum tabi. Belirtilerim o günden önce başlamıştı
Hedefe odaklanilmisHahah ben biliyorum14 Kasım. Nokta atışı yapmisiz
Keseyi Beta kacta gördünüz hayırlı olsunMeraba biz keseyi gördük karından ultrasonla 2 hafta sonra bebeği ve kalp atışını duyacağız inşaşllah
Pazardan bugune cok guzel artmis. 8 diyince 8 gunde bu kadar artti sandimPazar günkü değerim 92.68 bugün 281,30 iyimi beta hgc degerlerimde ekte 8 günde hemen demir ve demirbaglamalarim azalmis
Evet 2 günde değişti 8 günde olan demir değerlerim falan dustuPazardan bugune cok guzel artmis. 8 diyince 8 gunde bu kadar artti sandim
Bende dün verdim 1300 çıkmış yarın gidecem ama karnım kasıklarım ağrıyor leke de oluyor arada çok az olsa da normal diyen de var düşük ihtimali diyen de yatın ne diyecek bakalımCanım benimde adet tarihi 27 Ekim. Doktorum çarşamba yada Perşembe gel keseye bakalım dedi. Dün kan verdim 1850 çıktı perşembe ye randevu aldım sende kan tahlilinde sonra randevu al istersen
Benim yarın 5000 civarı muhtemelen karından görür mü acaba alttan mı bakarBana eğer düzenli artarsa 3 aralıkta 4000i bulur hcg en erken o zaman görünür ultrasonda o tarihten önce gözükmez dedi. Onun dışında benim de bilgim yok
Dr da son adet tarihini sorup ona göre bakacak hamilelik dönemi boyunca tabi çocuk kilo vs olarak daha önden gidebilir dönem dönem ama hep 2 kasımı baz alacaklarVay be!ben doktora soracağım. 2 kasımdan hesaplamak mantıksız geliyor bana. 1 haftadan fazla zaman oynuyor çünkü
Seviyorsan cennet hurması çok güzel oluyor ben çok seviyorum üstüne biraz tahin ve ceviz ya da üzerine fındık Cennet hurması Bebeğin gelişimi açısından oldukça önemli olan fosfor ve kalsiyuma sahiptir. Karoten ve A vitamini bebeğin kalp kaslarını ve görme yeteneğini güçlendirir. Bebeğin bağışıklığını kuvvetlendirir.Ben su ve süt çok tüketiyorum sanırım süt kabız yapıyor arkadaşlar eşimde meyve aldı muz fln yemeyim mi bugün çok zor geçti bana hem kabizdim.hem modemin tam nokta gibi ortası ağrıdı saatlerce yeni geçti diyebilirim
Bal kabağı kayısı yemeye çalış bu dönem ilk aylar kabız oluyor genelde günde iki kayısı yemeye çalışBen su ve süt çok tüketiyorum sanırım süt kabız yapıyor arkadaşlar eşimde meyve aldı muz fln yemeyim mi bugün çok zor geçti bana hem kabizdim.hem modemin tam nokta gibi ortası ağrıdı saatlerce yeni geçti diyebilirim
Onu giyim bı daha ne fayda sağlar onu da bilemedim süt iyi gelir dediler süt muz fena etti beniSeviyorsan cennet hurması çok güzel oluyor ben çok seviyorum üstüne biraz tahin ve ceviz ya da üzerine fındık Cennet hurması Bebeğin gelişimi açısından oldukça önemli olan fosfor ve kalsiyuma sahiptir. Karoten ve A vitamini bebeğin kalp kaslarını ve görme yeteneğini güçlendirir. Bebeğin bağışıklığını kuvvetlendirir.
Alalım yarın sizde de kabızlık sıkıntısı oluyor muBal kabağı kayısı yemeye çalış bu dönem ilk aylar kabız oluyor genelde günde iki kayısı yemeye çalış
Ben çok seviyorum onu yedim yiyelim günde 2 kere wc gidiyorum hamile olmadığımı öğrenmeden önce kabizdim birde 1 tane avokado bal ve ceviz koyup yiyorum onlari yedigimden beri rahatımOnu giyim bı daha ne fayda sağlar onu da bilemedim süt iyi gelir dediler süt muz fena etti beni
Yaş 29 benimde söylemeyi unutmuşumherkesi eklemiş miyim? bilgilerde eksik yanlış olan var mı?
Kuru kayısı ve kefir çok iyi geliuor canim kabız aBen su ve süt çok tüketiyorum sanırım süt kabız yapıyor arkadaşlar eşimde meyve aldı muz fln yemeyim mi bugün çok zor geçti bana hem kabizdim.hem modemin tam nokta gibi ortası ağrıdı saatlerce yeni geçti diyebilirim
Avakado sevmem de günde değil de iki günde bir tane tüketeyimBen çok seviyorum onu yedim yiyelim günde 2 kere wc gidiyorum hamile olmadığımı öğrenmeden önce kabizdim birde 1 tane avokado bal ve ceviz koyup yiyorum onlari yedigimden beri rahatım
Dün 8894 çıktı betam son adet tarihim 28 ekimdiKeseyi Beta kacta gördünüz hayırlı olsun
Tamam canım yarın temin edeyim onlara basliyimKuru kayısı ve kefir çok iyi geliuor canim kabız a
Evet erken başladı bayaHemen basladi mi