- 3 Ağustos 2012
- 360
- 327
Ben de aynı günMerhaba seninle aynı gündeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı günMerhaba seninle aynı gündeyiz
☺ Merhaba. Ekliyim mi sizi devlet? Evet aynı gündemimiz. Her şey yolunda giderse 2. sezaryen olduğu için muhtemelen Temmuzun 20si gibi sezaryen olacaktır gerci benim. Ama kalbim AğustostaMerhaba seninle aynı gündeyiz
Selam, teşekkür ederim. Ben cok iyiyim. Bel agrisi meme ucu hassasiyeti var. Ama bunun haricinde bir şeyim yok. Hic hamile gibi hissetmiyorum Sen nasilsin?Selam kızlar umarım iyisinizdir.
buradan bişey paylaşmadan günlük gelişimi takip edebiliyor muyuz biyerden?
Mirune nasılsın canım bu arada?
Bu his bir tek bende var sanıyordum, aynen bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Neden acabaSelam, teşekkür ederim. Ben cok iyiyim. Bel agrisi meme ucu hassasiyeti var. Ama bunun haricinde bir şeyim yok. Hic hamile gibi hissetmiyorum Sen nasilsin?
Bende aynı elimde laboratuvar sonucu olmasa uyduruyorum diyeceğim kendime artık bir tek göğüslerim acıyor o kadar.Bu his bir tek bende var sanıyordum, aynen bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Neden acaba
Benim kasık ağrım da çok fazla, hatta göğüslerim yeni yeni acımaya başladı İnşallah sağlıklı ilerliyodur her şey :)Bende aynı elimde laboratuvar sonucu olmasa uyduruyorum diyeceğim kendime artık bir tek göğüslerim acıyor o kadar.
Doktor 10 gün rapor verdi sürekli uzan dedi şuan ultrason da bir şey yok yarın kan verecem cumartesi sonra pazartesi salı kontrol kanamaları takip edecem devam ediyormu durumu diyeIyi haberlerini bekliyoruz.
Kese kalp atisi falan bisey demedi mi? Bazi anneler hep kanamali gecirebiliyo gebeligini. Benm annemin en kucuk kardesimde 9 ay her adet doneminde kanamasi olurdu mesela. Bolca dinlen hic endiselenmeDoktor 10 gün rapor verdi sürekli uzan dedi şuan ultrason da bir şey yok yarın kan verecem cumartesi sonra pazartesi salı kontrol kanamaları takip edecem devam ediyormu durumu diye
Yok dün teste 281 en az 2000 lerde olacak kese o zaman görürüz dedi oda 1 hafta sonra dedi kalp atışı daha sonra işte sürekli oturuyom ama dolmuşla gelip gitmek bile sorun oluyormuş çok ağır hareket et dedi bazı kadınlar var ağır taşır dikkat etmez hiçbir şey olmaz bazıları var yatması gerekir kişiden kişiye değişir dediKese kalp atisi falan bisey demedi mi? Bazi anneler hep kanamali gecirebiliyo gebeligini. Benm annemin en kucuk kardesimde 9 ay her adet doneminde kanamasi olurdu mesela. Bolca dinlen hic endiselenme
Allah kolaylık versin canım. Dinlen bol bol o zaman. Uzan, keyif yap, kitap okuYok dün teste 281 en az 2000 lerde olacak kese o zaman görürüz dedi oda 1 hafta sonra dedi kalp atışı daha sonra işte sürekli oturuyom ama dolmuşla gelip gitmek bile sorun oluyormuş çok ağır hareket et dedi bazı kadınlar var ağır taşır dikkat etmez hiçbir şey olmaz bazıları var yatması gerekir kişiden kişiye değişir dedi
Evet ekleyin lutfen☺ Merhaba. Ekliyim mi sizi devlet? Evet aynı gündemimiz. Her şey yolunda giderse 2. sezaryen olduğu için muhtemelen Temmuzun 20si gibi sezaryen olacaktır gerci benim. Ama kalbim Ağustosta
Normal bence de. Verdigin laboratuardan verilen saatten herseyden farkedebiliyo sonuc. Onemli olan artmasiKızlar merhaba. 25 kasim da ilk tahlil sonucum 258 çıktı, 27 kasimda 514 çıktı. Doktorum bir daha gerek görmedi kan tahliline ama sen istersen yaptirabilirsin demişti. Ben de dayanamadim bugün verdim sonucu şimdi öğrendim 3000 küsürlerde. Benim hesabima gore 29 kasimda 1000lerde bugun de 2000lerde olmasi gerekiyordu. 3000lerde çıkması normal mi? Doktorumla konuşamadim sadece laborant bayana sorabildim o da normal olduğunu söyledi ama sizlere danismak istedim
Geçmiş olsun. Bu hamileliğin sonuna kadar hep yatmanız gerektiğine anlamına gelmiyor. Biraz dinlenince geçebilir de. M,sal benim 9. haftam gibi bir kanamam oldu plesenta yer değiştirirken. sonrasında tamamen düzelmişti. 10 gün kadar yattım , hamileliğimin geri kalanında hep ayaktaydım 37. haftaya kadar çalıştım. doktorun söylediğini uygulayıp iyi olun. sonrası tamamen geçecektir inşallah.Doktor 10 gün rapor verdi sürekli uzan dedi şuan ultrason da bir şey yok yarın kan verecem cumartesi sonra pazartesi salı kontrol kanamaları takip edecem devam ediyormu durumu diye
büyük konuşmamak lazım. biz yine dedilimizi ısıralım. ben en son böyle dediğimin ertesi gün her kokuya öğrüyordum. felaket aylar geçirdim. daha erken diye bir şey yok sanırım. hiç olmasın istiyorum ama düşük ihtimalBu his bir tek bende var sanıyordum, aynen bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Neden acaba
Kesinlikle normal bence. önemli olan artması. çok şükür ki artmış ne güzel. bakın bana benim hiç testim bile yokNormal bence de. Verdigin laboratuardan verilen saatten herseyden farkedebiliyo sonuc. Onemli olan artmasi
Benm de yok kismetse test ne zamanKesinlikle normal bence. önemli olan artması. çok şükür ki artmış ne güzel. bakın bana benim hiç testim bile yok
Teşekkür ederim saat olarak 1-2 saat daha geç vermiş oldum ama aynı laboratuvardi. Cuma gününe randevu aldım İnşallah doktor da güzel şeyler söyler ❤Normal bence de. Verdigin laboratuardan verilen saatten herseyden farkedebiliyo sonuc. Onemli olan artmasi
Uzanacam dinlenecem burdan sizin gelişmeleri takip ederim daha çok işte olunca ara ara bakıyordumAllah kolaylık versin canım. Dinlen bol bol o zaman. Uzan, keyif yap, kitap oku