2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok zor ya gerçekten öyle alışmışım ki düzenli olmasına mahvoldum. Hiçbir şeyi vakitlice yapamıyorum. Uykusuz geziyorum
O uyuyunca ev ile ilgilwniyordum ama geç uyumaya baslayince gece yarilarina kadar ev işi ütü yemek vs yapıyorum sabah6 da kalk isbasi, çok yorucu

O uyuyunca ev ile ilgilwniyordum ama geç uyumaya baslayince gece yarilarina kadar ev işi ütü yemek vs yapıyorum sabah6 da kalk isbasi, çok yorucu
Allah sabır versin. Ben çalışmıyorum daha. Büyümesini bekliyorum biraz daha

Delirella CipisS Aynı durumdayız en erken 12 de uyuyor. Erken uyutma umuduyla gündüz uykusu yaptırmasam bu sefer yorgunluktan uyuyamıyor. Bir türlü düzene girmiyor yapamıyorum. Üstüne bir de bu aralar sabaha karşı uyanmaları başladı her gün 4-5 arası uyanıp yanıma geliyor ve tekrar 2 saat süren uyuma çalışmalarına başlıyoruz. Çok zor bende çok yoruldum. Kendime alan açamıyorum. O uyuduktan sonra sessiz sakin biraz oturayım bir şeyler yapayım diyorum bu sefer sabah uyanamıyorum. Herr gün böyle geçiyor çok yorucu ve çok stresli

Bir ara bizimde öyleydi gece 3 te uyanıyor sabah 5 e kadar uyumuyordu şimdi o düzeldi ama uykusu verbat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…