Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bisey sormak istiyorum
Evde kalp atisi dinlemek icin cihaz almak sizce mantikli mi
Pihti durumum ve kaybimdan dolayi tuttu yine benim pimpirikli haller 😀

Yaa ilk hamileliğimde aynı şeyi düşünmedik değil eşimle 😂😂😂 zırt pırt doktora gididuk o yüzden ama fazlaca ultrason baktırmak da iyi değil diye okumuştum sanki bi yerde. Evde olursa sık sık kullanılır o 😂

Ben de almayi dusundum ama bazi makineler calsimiyomus duzgun bazilari da calissa bile biz yeri bulamiyomusuz. O zaman kalp atisi gelmiyo diye iyice anksiyete krizine girerim diye almamaya karar verdim.. en azindan simdilik😅

İlk gebeligimde kullanmıştım 35. Haftada ilk bebeğini kaybeden bı arkadasim ikincisinde almıştı. Ondan almıştım bende. Kendim almadım ama , sorunlu durumu olanlar için bence iç rahatlatır. Jel yada yağ sürüp minik baş kismini karnında bebeğin kalbinin olduğu yere getirmek gerekiyordu. Nst ye benzer mantığı, bebeğin kalp atış hızını da gösteriyordu. Ultrason kadar zarar verecek bişey olduğunu da sanmıyorum ama

Kızlar folik asit kullanmaya devam ediyor musunuz bazıları 3.aydan sonra bırakın diyor benim doktorum bir şey demedi
Biz 17 haftalık olcagiz yarın tam 3 ay bile olmamışti bıraktık. Sonra elenetal 2 başladı adını doğru yazdım mi bilmiyorum 😂 bide corasprin kullanıyorum ben rahimde bebeği besleyen damarda çentik görünüyor ileride gelişim geriliği olmasın diye başlattı doktor

X