2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaa çok sevindim cnm görüyordum seni devamlı formda sağlıkla büyüsün bebeklerimiz

Merhaba, beni de eklermisiniz yaşım 37 SAT 9 kasım 2. Çocuk istanbul teşekkürler

Kızlar bu benim inşallah ilk gebeliğim olacak ve normal doğumdan korkuyorum, sezeryan istediğimizde sezeryan yapıyorlar dimi özelde. Yani tamamen kendi tercihimiz uygulanıyor?

Kızlar bu benim inşallah ilk gebeliğim olacak ve normal doğumdan korkuyorum, sezeryan istediğimizde sezeryan yapıyorlar dimi özelde. Yani tamamen kendi tercihimiz uygulanıyor?
Yaparlar muhtemelen. Ben de cok korkuodum ama doktorum hersey yolunda giderken sezaryene almam epidural takar devam ederiz dedi. Dedigi gibi de oldu

Evet yaparlar işlerine gelir hatta ben normal niyetli bekledim mesai bitimi dr sezaryan olsan iyi olur gece doğum başlarsa ekibi toplamak uzun sürer diye ikna etti ikna olasım vardı o ayrı ama yaparlar tabi

5 saat suni sancı çektim kordon dolandı ve spinal sezaryenle doğum yaptım. Tercih etme şansım olsa vajinal doğumu seçerim.
Özelde isteğe bağlı sezaryen yapıyolar ama sakın bunları düşünme beklemediğin şekilde ilerliyor doğum sürpriz ve kolaylığını Allah veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…