2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de daha hiç doktora gitmedim ne kadar geç o kadar iyi düşüncesindeyim. Sağlıklı olsun da geç duyayım kalp atışını hiç önemli değil
ooo maşallah ne sabırlısınız. ben randevu doktor bulamadığımdan gitmedim. yurtdışında 8 haftadan önce kabul etmiyolar. Türkiye'de olsam her gün giderdim

Ben de daha hiç doktora gitmedim ne kadar geç o kadar iyi düşüncesindeyim. Sağlıklı olsun da geç duyayım kalp atışını hiç önemli değil
Bende aynı fikirdeyim erken gidince sürekli birsey söyleyip kafa karistiriyorlar gittiğine göre kalp atışı kese hepsini görmek isterim 6+2 de gideceğim daha ne kan verdim ne doktora gittim ilk defa olacak tabi sabretmek biraz zor ama acele etmekte istemiyorum

Çizelge nerede ben göremiyorum onu

İkiz olsa 4 kat artış olmaz mı resmen 6 buçuk kat artmış dış gebelik falan değil demi
Yok canim degildir. Onun cok yogun agrisi falan oluyo die biliorum bi de. Ikizde de 4 kat artcak die bisi yok. Ama icin rahat etmiosa gittigin kadin dogumcuya bi msj at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…