Ayyy gözünaydın çok sevindimKızlar hepinize teşekkür ederim :) değerim 6 kat artmış:) 283.78 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy gözünaydın çok sevindimKızlar hepinize teşekkür ederim :) değerim 6 kat artmış:) 283.78 çıktı
Yanlışınız var. Bulent tiras ve bir cok dr yazisinda tup bebektede gec tutunmanin olduğunu normal sartlarda 5 gun gec tutunmada ise bu günün uzadığı yonunde belirtmisler.5.gun emriyosu 48 saat içinde tutunur.
Çok panikli birisi olduğum için sezeryan istiyorum travma yaşamayayım diye :) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Keşke normal doğuma sizin gibi cesaretim olsa5 saat suni sancı çektim kordon dolandı ve spinal sezaryenle doğum yaptım. Tercih etme şansım olsa vajinal doğumu seçerim.
Özelde isteğe bağlı sezaryen yapıyolar ama sakın bunları düşünme beklemediğin şekilde ilerliyor doğum sürpriz ve kolaylığını Allah veriyor
Ay canım sakin sezaryen yapma eğer normal yapabilirsen normal yap bir sıkıntı olmadığı sürece .. öyle düşündüğün kadar zor değil inanki ben çatala çıktım ilk çocukta dogruldum çocuk kayıp gelmiş bildiğim ebeyle durup birbirimize baktık şok olduk bir an o kadar korkutmuşlardi ki benide ama boş hepsi inankiKızlar bu benim inşallah ilk gebeliğim olacak ve normal doğumdan korkuyorum, sezeryan istediğimizde sezeryan yapıyorlar dimi özelde. Yani tamamen kendi tercihimiz uygulanıyor?
Ay bi an hayal ettim cok komikAy canım sakin sezaryen yapma eğer normal yapabilirsen normal yap bir sıkıntı olmadığı sürece .. öyle düşündüğün kadar zor değil inanki ben çatala çıktım ilk çocukta dogruldum çocuk kayıp gelmiş bildiğim ebeyle durup birbirimize baktık şok olduk bir an o kadar korkutmuşlardi ki benide ama boş hepsi inanki
Sana bişey söylim mi görümcem senden beterdi diyodu ki bana sezaryen bile demesinler uyutsunlar direk alsınlar habersiz.Çok panikli birisi olduğum için sezeryan istiyorum travma yaşamayayım diye :) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Keşke normal doğuma sizin gibi cesaretim olsa
Anladım teşekkürler. Bakalım nolucak Tabii Üstten gözükmesi için 6000lerde olması lazım hcg’nın.Eğet vajinal baktırırsan kesin gözükür ama ben onu yaptıramadım
Hayırlı olsun hoşgeldinBu arada ben Gökçe antepten aranıza katıldım Ağustos annesiyim bende sat 30 Ekim .. 6 hafta 2 günlük gebeyim
Hiç deme ya oda ilk doğum düşün yaniAy bi an hayal ettim cok komik
Hoşbulduk teşekkür ederimHayırlı olsun hoşgeldin
Ben de daha yüksek olmasına rağmen gözükmedi. Bol su içip gidin öyle gözükür kesin :) ben mesanem boş gitmiştim.Anladım teşekkürler. Bakalım nolucak Tabii Üstten gözükmesi için 6000lerde olması lazım hcg’nın.
Valla cok iyi olmus benmki de kolaydi ama bu kadar diil tabiHiç deme ya oda ilk doğum düşün yani
Maşallah ne kadar güzel artışın olmuş ikinci değerin mi ? Kaçıncı haftadasin ? 5+ ?Kızlar hepinize teşekkür ederim :) değerim 6 kat artmış:) 283.78 çıktı
Değişiyor işte ilkim öyle oldu ikincide 12 saat sancı çektim ama hep ebelerin yüzünden ilkinde ben gezdim bol yürüdüm hastanede hemen açılma oldu ikincide hiç kaldirmadilar soluna dön Uzan dediler hep ondan o kadar geç sürdü yoksa oda kolay olurdu eminim ..Valla cok iyi olmus benmki de kolaydi ama bu kadar diil tabi
Ilk dogumumda topikte bi arkadas vardi. O da vajinismus. Hatta yanlis hatirlamiosam iliskiyle diil vajina girisine bosalmayla hamile kalmisti. Grubun en kolay en hizli doguraniydi. Dogumun baslamasiyla bitmesi 3 saat. Hem de epidural vs almamistiBenim bir de vajinismus geçmişim var ondan vajinal ultrasonu bile yaptıramadım geçen gün.
Oğlumun ismi Görkem kızım olursa Gökçe istiyorum bayılıyorum bu isme. hoşgeldin canıBu arada ben Gökçe antepten aranıza katıldım Ağustos annesiyim bende sat 30 Ekim .. 6 hafta 2 günlük gebeyim
Benim durumum şu bir hafta önce doktor zaten keseyi görmüştü 1 hafta sonra kesenin yeteri kadar büyümedigini söyledi.isterse geç tutunma olsun isterse erken aslında bu önemli değil sonuçta 1 haftada az büyümüş.hiç görmemiş olsaydı ozaman geç yada erken tutunmadan bahsedilebilirdi. 6 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum Bülent trasin yazdığı istisnai durumlar. Mesela herkes gebeliğin devamı için %60 lik bir artisin yeterli olduğunu söylüyorlar ama öyle artan bir gebeliğin devamı gelmiyor malesef yada çok az bir kısmı devam ediyor bunun gibi.biraz uzun yazdım kusura bakmayın.hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.Yanlışınız var. Bulent tiras ve bir cok dr yazisinda tup bebektede gec tutunmanin olduğunu normal sartlarda 5 gun gec tutunmada ise bu günün uzadığı yonunde belirtmisler.