Yatarak sanci cekmek kabus nasi yattinDeğişiyor işte ilkim öyle oldu ikincide 12 saat sancı çektim ama hep ebelerin yüzünden ilkinde ben gezdim bol yürüdüm hastanede hemen açılma oldu ikincide hiç kaldirmadilar soluna dön Uzan dediler hep ondan o kadar geç sürdü yoksa oda kolay olurdu eminim ..
MaşallahIlk dogumumda topikte bi arkadas vardi. O da vajinismus. Hatta yanlis hatirlamiosam iliskiyle diil vajina girisine bosalmayla hamile kalmisti. Grubun en kolay en hizli doguraniydi. Dogumun baslamasiyla bitmesi 3 saat. Hem de epidural vs almamisti
Hic endiselenme canim benm beta dun 13 kusur bin cikti ben de hic hamile hissetmiorum.Kızlar bende baktıracağım yarın beta. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bir kere kimyasal yaşamıştım. Onda da sonradan böyle hissediyordum. Doktora henüz gitmedim zaten. En son geçtiğimiz Pazar günü 21,28 ile öğrenmiştim hamile olduğumu. Umarım sonucum yüksek çıkar yarın
Benim göründü 1200lerde nasıl oldu bende anlamadımAnladım teşekkürler. Bakalım nolucakTabii Üstten gözükmesi için 6000lerde olması lazım hcg’nın.
Bakalim zaman neyi gosterir. Ama ilk dogumda hic bisi bilmediginden hic bisi anlamiosun bi bakiosun cocuk kucaginda. Sen kendini sezaryen diye sartlama. 8 ay sonra hangisine sicaksan onu yapatsinMaşallahileri derecede vajinismus hastası değilim artık çok şükür ama yeni yenip hamile kaldım. Vallah bravo arkadaşa. Allahın işi işte :)
Daha erken sen kötü hikayelere kulaklarını tıka gerisi bebeğin seçimi oluyor inşallah kolayca geçer hem bu süreç hemde doğumunBenim bir de vajinismus geçmişim var ondanvajinal ultrasonu bile yaptıramadım geçen gün.
Kızımın günü geçmişti nst ye bağlıydı m hep taşikardi vardı yani kalp atışı çok fazlaydi kakasinida yapmıştı karnıma ve suyunu kendileri mille keseyi yirttilar alttan ayy ikinci kabus gibiydi ama feda olsun cennet kuşuma yine olsa denizimi yine dogururdum o acıları çekerdim.. cennetteki meleğim o benimYatarak sanci cekmek kabus nasi yattin
İlk değerim 42.71 çıktı. 4 gün sonra da 283.78 çıktı:) henüz 4 haftalık galibaMaşallah ne kadar güzel artışın olmuşikinci değerin mi ? Kaçıncı haftadasin ? 5+ ?
Kese boyütu kacti kac olmus olctu mu?. Benmde benzer durum var ilk etapta beta dusuk basladi sonra (43) sonra iki kat artis oldu. Sadece 10. Gun ile 12. Gun arasinda artis cok az oldu. Kimyasal mi acaba diye dusunduk sonradan duzenli artti. 2 embriyo transfer edilmişti bana. Gecen hafta cuma keseyi gorduk crs günü de kesenin boyu duzenli artmisti. Ancak 6 hafta olmasi gerekirken 5 hafta keseye göre dedi. Haftayada kalp atisi icin cagirdi. Ama bende sizij gibi stresliyim. Acabalar kafami kurcalıyorBenim durumum şu bir hafta önce doktor zaten keseyi görmüştü 1 hafta sonra kesenin yeteri kadar büyümedigini söyledi.isterse geç tutunma olsun isterse erken aslında bu önemli değil sonuçta 1 haftada az büyümüş.hiç görmemiş olsaydı ozaman geç yada erken tutunmadan bahsedilebilirdi. 6 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum Bülent trasin yazdığı istisnai durumlar. Mesela herkes gebeliğin devamı için %60 lik bir artisin yeterli olduğunu söylüyorlar ama öyle artan bir gebeliğin devamı gelmiyor malesef yada çok az bir kısmı devam ediyor bunun gibi.biraz uzun yazdım kusura bakmayın.hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.
Kiyamam cennette bulusun insallahKızımın günü geçmişti nst ye bağlıydı m hep taşikardi vardı yani kalp atışı çok fazlaydi kakasinida yapmıştı karnıma ve suyunu kendileri mille keseyi yirttilar alttan ayy ikinci kabus gibiydi ama feda olsun cennet kuşuma yine olsa denizimi yine dogururdum o acıları çekerdim.. cennetteki meleğim o benim
Aynem canım daha çok değişir düşüncelerim muhtemelen. İlk aylarda bu kadar endişelenmek normal herhalde :)Bakalim zaman neyi gosterir. Ama ilk dogumda hic bisi bilmediginden hic bisi anlamiosun bi bakiosun cocuk kucaginda. Sen kendini sezaryen diye sartlama. 8 ay sonra hangisine sicaksan onu yapatsin
Amin canım inşallah çok sağolKiyamam cennette bulusun insallah
Yaaaa Allah dirayet versin ne güzel bi annesinKızımın günü geçmişti nst ye bağlıydı m hep taşikardi vardı yani kalp atışı çok fazlaydi kakasinida yapmıştı karnıma ve suyunu kendileri mille keseyi yirttilar alttan ayy ikinci kabus gibiydi ama feda olsun cennet kuşuma yine olsa denizimi yine dogururdum o acıları çekerdim.. cennetteki meleğim o benim
Butun surec boyunca boyle endiseli olcaksinAynem canım daha çok değişir düşüncelerim muhtemelen. İlk aylarda bu kadar endişelenmek normal herhalde :)
Bu arada "Gökçe" benim soyadım kendi adım sedefOğlumun ismi Görkem kızım olursa Gökçe istiyorumbayılıyorum bu isme. hoşgeldin canı
Maşallah çok güzelİlk değerim 42.71 çıktı. 4 gün sonra da 283.78 çıktı:) henüz 4 haftalık galiba
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.. aynen öyle yeterki acılarını yaşamayalım herşey olur .. ben hamile olduğumu bilmiyorum daha günüm geçmemiş yani kaynanam geldi bizde kaldı gece rüya görmüş benim bebeğim 6 aylık di vefat ettiğinde .. rüyasında deniz yerde oturuyormus eşimin kucağında da bir çocuk varmış onu seviyormuş eşim denizimde babasına bakmış uzun uzun el kol yapmış kiskanmis o çocuğu sonra beni al demiş gözleriyle uzun uzun bakıp .. eşim eğilip öpmüş bol bol sarılmış .. ondan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim işteYaaaa Allah dirayet versin ne güzel bi annesin
Seni çok iyi anlıyorum benimde aynıydı keseyi kendileri patlattı biliyorum onu
Herşey geçiyor her acı bitiyor sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler yeter ki
Yaa hani olur ya bazen bi insana kocaman sarılmak istersin şuan öyle gerçektenAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim.. aynen öyle yeterki acılarını yaşamayalım herşey olur .. ben hamile olduğumu bilmiyorum daha günüm geçmemiş yani kaynanam geldi bizde kaldı gece rüya görmüş benim bebeğim 6 aylık di vefat ettiğinde .. rüyasında deniz yerde oturuyormus eşimin kucağında da bir çocuk varmış onu seviyormuş eşim denizimde babasına bakmış uzun uzun el kol yapmış kiskanmis o çocuğu sonra beni al demiş gözleriyle uzun uzun bakıp .. eşim eğilip öpmüş bol bol sarılmış .. ondan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim işteama 100 tane de doğursam melegimin yerini tutmaz ki Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah zorr
Elbette tutmaz yaninda veya kalbinde hicbiri birbirinin yerini tutmaz. Ama yeni bi bebek gundemi degistirir. Kendi gitmis olabilir. Ama benim bakis acima gore sana tesellisini gondermis. Allah dogmus dogacak hayattaki yavrularina uzun saglikli mutlu omurler versin hepsinin hayrini gor insallahAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim.. aynen öyle yeterki acılarını yaşamayalım herşey olur .. ben hamile olduğumu bilmiyorum daha günüm geçmemiş yani kaynanam geldi bizde kaldı gece rüya görmüş benim bebeğim 6 aylık di vefat ettiğinde .. rüyasında deniz yerde oturuyormus eşimin kucağında da bir çocuk varmış onu seviyormuş eşim denizimde babasına bakmış uzun uzun el kol yapmış kiskanmis o çocuğu sonra beni al demiş gözleriyle uzun uzun bakıp .. eşim eğilip öpmüş bol bol sarılmış .. ondan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim işteama 100 tane de doğursam melegimin yerini tutmaz ki Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah zorr