Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk sonucum dan iki gün sonra 4 buçuk kat arttı sonra iki gün sonra bir kere daha verdim orda normal iki buçuk kat artış olmuştu ilk artışlarda yoğun artış olması normal. Sürekli aynı oranda artış varsa o zaman ikiz ihtimali gündeme gelir hence2 günde 6.5 kat artmış betam. Birşey deyin kizlar ne bu
Teşekkürler pazartesi hastaneye gideyim artıkDaha cok erkenmis. Asm ye bi git. Ordaki hemsireler de bilir artisin neden cok oldugunu
Teşekkürler rahatladım biraz. Pazartesi de baktircam gidicem doktoraBenim ilk sonucum dan iki gün sonra 4 buçuk kat arttı sonra iki gün sonra bir kere daha verdim orda normal iki buçuk kat artış olmuştu ilk artışlarda yoğun artış olması normal. Sürekli aynı oranda artış varsa o zaman ikiz ihtimali gündeme gelir hence
Aynı yer ikisi de saatler bile tam 48 saat. Oluyormuş sanırım pazartesi günü yine gidicem. Siz ne zaman keseyi gordunuzİki testi farklı yerde yaptırdıysan değişebiliyor değer referansları, birde başlarda böyle hızla yükselmesi normal bence, benim de değerim çok yüksek 5 haftaya göre ama erken yumurtlama benimki sanırım.
Süper canım güzel artmış işte illa 2katı değil 5-6 katıda artabilir2 günde 6.5 kat artmış betam. Birşey deyin kizlar ne bu
İlkini kaybettim 12. Haftada... Oyuzden kaygimi azaltamiyorumSüper canım güzel artmış işte illa 2katı değil 5-6 katıda artabilir
Gec tutunma olmuyor mu?Canım tüp bebek geç döllenme olamaz.
Hoş geldin. O kadar sevindim ki anlatamam. Sağlıklı huzurlu bir gebelik diliyorum. Nazar değmesin. Hemen ekliyorum. Son adet tarihin nedir peki?
İnşallah güzel artmıştırKızlar 4 gün önce 42.71 çıkmıştı betam. Şimdi tekrar kan vermeye gidiyorum. Dua edin lütfen artmış olsun
Aynı yer ikisi de saatler bile tam 48 saat. Oluyormuş sanırım pazartesi günü yine gidicem. Siz ne zaman keseyi gordunuz
Son adet tarihim 11.11.2021 kuzummHoş geldin. O kadar sevindim ki anlatamam. Sağlıklı huzurlu bir gebelik diliyorum. Nazar değmesin. Hemen ekliyorum. Son adet tarihin nedir peki?
Gerçektenmi? Böylede stresse giriyorum( bende 38-116-696 şeklinde artış oldu. En son salı baktırdım hcgye. Gelen salı gel dedi doktor, erkenmi sizce?Kızlar keseyi görmek için acele etmeyin. Beta hcgniz yükseliyor mu ona baktırın önemli olan o. Benim değerim çok yüksekken bile gözükmedi, sonra boş yere stres oluyor insan. 6 haftadan sonra gitmek en iyisi.
Vaginalmı baktılar size? Bana alttan bakılıcağını söyledilerKızlar keseyi görmek için acele etmeyin. Beta hcgniz yükseliyor mu ona baktırın önemli olan o. Benim değerim çok yüksekken bile gözükmedi, sonra boş yere stres oluyor insan. 6 haftadan sonra gitmek en iyisi.
Canım bnmde 1993 çıktı 9 aralık ta 14 Aralık'ta tekrar gel dedi ozaman kese görünür müTeşekkür ederiimm Beta iki gün önce 2442 çıkmıştı. Kese 5.5 mm çok küçük şuan geç döllenme olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar gidicez inş