2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İki testi farklı yerde yaptırdıysan değişebiliyor değer referansları, birde başlarda böyle hızla yükselmesi normal bence, benim de değerim çok yüksek 5 haftaya göre ama erken yumurtlama benimki sanırım.

2 günde 6.5 kat artmış betam. Birşey deyin kizlar ne bu
Benim ilk sonucum dan iki gün sonra 4 buçuk kat arttı sonra iki gün sonra bir kere daha verdim orda normal iki buçuk kat artış olmuştu ilk artışlarda yoğun artış olması normal. Sürekli aynı oranda artış varsa o zaman ikiz ihtimali gündeme gelir hence

Teşekkürler rahatladım biraz. Pazartesi de baktircam gidicem doktora

Aynı yer ikisi de saatler bile tam 48 saat. Oluyormuş sanırım pazartesi günü yine gidicem. Siz ne zaman keseyi gordunuz

Hoş geldin. O kadar sevindim ki anlatamam. Sağlıklı huzurlu bir gebelik diliyorum. Nazar değmesin. Hemen ekliyorum. Son adet tarihin nedir peki?

Kızlar keseyi görmek için acele etmeyin. Beta hcgniz yükseliyor mu ona baktırın önemli olan o. Benim değerim çok yüksekken bile gözükmedi, sonra boş yere stres oluyor insan. 6 haftadan sonra gitmek en iyisi.

Kızlar keseyi görmek için acele etmeyin. Beta hcgniz yükseliyor mu ona baktırın önemli olan o. Benim değerim çok yüksekken bile gözükmedi, sonra boş yere stres oluyor insan. 6 haftadan sonra gitmek en iyisi.
Gerçektenmi? Böylede stresse giriyorum( bende 38-116-696 şeklinde artış oldu. En son salı baktırdım hcgye. Gelen salı gel dedi doktor, erkenmi sizce?

Vaginalmı baktılar size? Bana alttan bakılıcağını söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…