2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de beklesem mi diye düşünüyorum doktora gitmek için. Bel ve kasık ağrısı var bende. O da daha çok yeni olduğundan. Çizelgeyi siz mi dolduruyorsunuz? Beni de eklerseniz sevinirim. Yaş 33, Muğla, Sat:10 Kasım 3.çocuk

Merhaba beni de ekler misiniz? Yaş 26 sat 17.11.2021 ilk çocuk kayseri

Ben yazsam tam bunlari yazardim tamamen ayni sadece sag kasikta batma var bakalim ne olacak

Günaydın vala bende de bir değişiklik yok şükür ara ara kasık batması o da iş yerinde çok oturmaktan sanırım benimde 16 sında doktorum nöbetçi o güne kadar bekleyeceğiz mecburen

Merhabalar herkese haayırlı olsun şimdiden saglıkla kucaklarımıza alalım ınsallah benıde ekleyebılırmısınız sat 15 kasım 26 yas ilk cocuk istanbul reglıme 4 gun var 9 hun varken pozitifi gördum dun bes gun varken doktra gıttim betam bakıldı haftaya kontrlm var keseyı bı ıhtımal görebılırız dedi

ooo çok erken görmüşsünüz tebrikler

Günaydın vala bende de bir değişiklik yok şükür ara ara kasık batması o da iş yerinde çok oturmaktan sanırım benimde 16 sında doktorum nöbetçi o güne kadar bekleyeceğiz mecburen
sen de daha hiç görmedin mi benim gibi. ben hiç doktora gitmedim daha. aynı gün satı olanlar kalp atışını duydu hayırlısıyla

sen de daha hiç görmedin mi benim gibi. ben hiç doktora gitmedim daha. aynı gün satı olanlar kalp atışını duydu hayırlısıyla
Merhaba ben de bugün gittim ama kalp atışı duyulmadı daha erken dedi kişiye göre değişiyor sanırım 5 haftalık dedi kesede de sorun yok ama insan rahat edemiyoriki kere betam bakıldı 163 ile öğrendim 5300 olmuştu haftabaşı sizce aksilik olur mu?

yok yaaa. daha erken. 8. haftadan sonra kalp atışı duyuluyor genelde. 6'da duyulması şans. Zaten geç döllenmeyse kese 5 haftalıksa, en azından 2 hafta daha beklemek lazım kalp atışını duymak için.

Kendimden örnek verecek olursam ilk gebeliğimde 6+2'de gittim, kese 5+6 çıktı. Kalbini de 8 haftalıkken duydum ama 7+2 dediler. Yani 5gün geriden geliyordu. Geç döllenme demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…