Gerekicektir mutlaka. Hayirli olsun. Birlikte buyurlerHerkese merhaba oldukça şaşkın ve sinirliyim mutsuuzmda allah affetsin.8 aylık kızım var kan sulandırıcı igne ve coraspin ile 2 duusk bos gebelik) sonra oldu kızım. BuGUN BetA 880 CiKtİ.KaN SuLaNdİrİci KUllAnMaM gEreKİCeKMi YiNe KaFAmDA dElİ SORUlAr
bugün gördük çok şükür kalp atışını da biliyorsun burda dinletmiyorlar .rahatladım bugün herşey yolunda darısı bekleyen herkese inşallahAramızda 3 gün var benimde görünmedi yolk kesesi falan daha küçükler annesi iyidir
Kullanın hemen sakın aksatmayın enfeksiyon gebelikte çok tehlikeli oluyor bebek için. Korkmayın doktorunuz sizin için en iyi tedaviyi bilirPeki vajinal kasıntı yaşayan var mi aranızda insan bir şey sürmeye ya da bi müdahalede bulunmaya korkuyor, Dr fitil ve krem önerdi ama ben kullanmaya korkuyorum var mi boyle bir durum yaşayan ?
SağolunGerekicektir mutlaka. Hayirli olsun. Birlikte buyurler
Evet 2.gebeligimde de onu düşünüyorum bir aksilik olmazsa 3 sene geçti aradan:)Bende gebe degilim ama bende şuan burcu hanima gidiyorm bende cok memnunum
Ay kuşum çok sevindimbugün gördük çok şükür kalp atışını da biliyorsun burda dinletmiyorlar .rahatladım bugün herşey yolunda darısı bekleyen herkese inşallah
sen nasılsın canım şimdi okudum o kadar mesaj birikmiş ki bitmedi. bebiş de iyimi. benim telefon bozuldu yenisini aldım bugün instagram yoktu hemen bakıyorumAy kuşum çok sevindimİnstadan yazdım sana
Yaa insallah çok olmaaazDoktorlar hep fayda zarar ilişkisine bakar ilaç konusunda antibiyotik fitil falanda vereceği zamanlar olacak. Ve gebelikte İnan çok yaygın mantar kim bilir kaç kere daha olacak
Tabi yine sen nasıl istersen bişey diyemiyorum bu konuda
Hayırlı olsun beklenen bir bebis sanırımbugün gördük çok şükür kalp atışını da biliyorsun burda dinletmiyorlar .rahatladım bugün herşey yolunda darısı bekleyen herkese inşallah
Bi an once. Cok erken baslatan doktorlar var cunkuSağolunben nasıl buyutucem ya.peki ne zaman gitmem lazım en gec başlamak için
Ben de biraz korkmaya başladım doktor önerdiğine göre bir zararı olmaz insallah kullanayım karar verdim teşekkür ederimKullanın hemen sakın aksatmayın enfeksiyon gebelikte çok tehlikeli oluyor bebek için. Korkmayın doktorunuz sizin için en iyi tedaviyi bilir
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :) darısı bizlere insalllaaahhhhh:)bugün gördük çok şükür kalp atışını da biliyorsun burda dinletmiyorlar .rahatladım bugün herşey yolunda darısı bekleyen herkese inşallah
Hoşgeldin canım. Bebeğin hayırlı olsun. Sat neydi?Merhabalar. Dün hamile olduğumu öğrendim. Sağlıkla ilerlerse buradayım inşallah.
Bende 3 gün önce kötüydüm sağlık ocağına gittim hiç bişey vermedi dinlen ve bol C vitamini tüket diyip yolladı.Kızlar ben fena şifayı kaptım sizce acile gitsem mi öksürmekten helak oldum hamileyim. Diye birşey yapamazlar ki dimi ama bilemedim yine de gitsem mi acaba
Öyle yapayım bari. BendeBende 3 gün önce kötüydüm sağlık ocağına gittim hiç bişey vermedi dinlen ve bol C vitamini tüket diyip yolladı.
Hoş bulduk.Hoşgeldin canım. Bebeğin hayırlı olsun. Sat neydi?