2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hoşgeldin ne güzel annesiyle aynı gün olucak.Benimde annemle öyle.Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım

Benim migrenim bugünde geçmedi kızlar.Artık çıldırma noktasına geldim.Hastaneye gidip serum taktırmamak için zor tutuyorum kendimi

Hoşgeldin ne güzel annesiyle aynı gün olucak.Benimde annemle öyle.Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım
Cok tesekkur ederim canim benim. Insallah allah razi olsun.

Benim migrenim bugünde geçmedi kızlar.Artık çıldırma noktasına geldim.Hastaneye gidip serum taktırmamak için zor tutuyorum kendimi
Bende de migren var, biliyorsunuzdur ama karanlık odada telefon, bilgisayar, tvden uzak yatmak çok iyi gelir. Bir de tetikleyen kahve, çay, çikolata gibi yiyeceklerden biraz uzak klmak lazım.

Hayırlısı olsun inşallah bu yavrunu sağlıkla kucağına alırsın

Mentollü krem gibi birşey var kullananlar genelde memnun bir dene istersen hem sadece dışarıdan sürüldüğü için hamilelikte sorun olacağını sanmam tabii yine de doktoruna danışman iyi olur

Selamlar benimde son adet tarihim 6 nisandi hala adet olmadim gecen hafta test yaptim negatif ama hic gecikmezdi boyle olasi bi gebelik hesabinda ocak 2021de dogum gorunuyor araniza katilirim insallah cok karmasik ruh halindeyim sikaga cikma yasagi kalkar kalkmaz kan vermeye gidicem bakalim

Benimki de söyleyince yapar belki ama ben kendi yapsın istiyorum maşallah o da elini sürmüyor

Sizin daha da zor Allah kolaylık versin
Saol canim... sen yine soylen her defasında bide korkut onu ilk 3 ay cok onemli dusuk riski falan var de . Is falan yammamam gerk de . Zaten belli bir sureden sonra onlar alisiyo ve kendileri evi kirli gordukce yaoular. Ben hamileljk boyunca hic elime supurgeyi almadim hep kocam yapti sag olsun balkon falan yikardi camairlara yardim ederdi. Yaptırın yani biraz nazlanin ise yariyo

Bnmdw oyle ama normaldir die biliyom canim sikinti etme kendine

Bende de migren var, biliyorsunuzdur ama karanlık odada telefon, bilgisayar, tvden uzak yatmak çok iyi gelir. Bir de tetikleyen kahve, çay, çikolata gibi yiyeceklerden biraz uzak klmak lazım.
Çay kahve çikolata tüketmem canım.Karanlık oda artık etki etmiyo canım ancak gidip hastanede serum takıyolar orda uyutuyolar biraz beni öyle geçiyo.İnşallah bian önce geçsin artık

Kızlar ben 4+4 de kesemi gördüm ama şimdi baktımda bi tarafı düzgün kesenin bi tarafı girintili çıkıntılı acaba neden böle doktor kötü bişey demedi gercikanama falan yok acaba şekli mi bozuk sizinkiler nasıl

kızlar günaydın dört gün önce bildiğin avuç ici kadar parça dusurdum ve 3 tane ped doldurana kadar kanamam oldu hala kahverengi camurumsu geliyor o gün doktorum hastahaneye yatırdı progesteron iğne ve hap kullanıyorum keseye baktı bozulma yoktu şimdi de sadece wc gidip geliyorum sürekli yatıyorum bu kadar şeye rağmen bebek tutundu dun kalp atisni duydum inşallah bundan sonrası için de sağlıklı geçer ufak kanamalar sorun degil demişti doktorum hiç telaş yapmayın ama temkinli olmayı da elden bırakmayın

Dün benim de öleydi canım doktor maşallh çok iyi dedi herhangi kötü bişi asla demedi. Demekki sıkıntı yok kuuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…