2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayır bence erken değil git doktor kontrolünde ol müdahele edilecekse erkenden edilsin keseyi görebilirsin belki 1000’in üstündeydi değerin

ben dr banu ciftci ve gun gun gebelik kullaniyorum
Aynen bende bunları kullaniyrm canlar herkes günaydın bugün sersem gibi uyandım daha yeni kalktm gozlerm kararıyor yorgunum inanın bisede yaptığım yok çok fazla ama havalardan olsa gerek sıcak insanı mahfediyor

Benim ilk gebeliğimde şekli bozuk durmaz demişti kanamam var diye gittiğim yerdeki dr sonra kendi doktorum bekleyip bir kaç gün sonra bakalım demişti ve kalp atışını görmüştüm ki şu an koca dana oldu o doktorun durmaz dediği hatta Pazartesi kanama başlamazsa gel alalım filan demişti

Geçmiş olsun ilk hamilelik mi

Aynen bende bunları kullaniyrm canlar herkes günaydın bugün sersem gibi uyandım daha yeni kalktm gozlerm kararıyor yorgunum inanın bisede yaptığım yok çok fazla ama havalardan olsa gerek sıcak insanı mahfediyor
Sıcak havalar değil sadece hamileliğin kendisi başlı başına yorgunluk sebebi

Ben yurt dışındayım ve burada kanda gebelik bakmak çok olağan dışı doktor özel isterse filan bakıyorlar

Seninle günlerimiz aynı canım ben de gitmedim daha doktora evde iki test yaptım emin olmak için. Kan testi mi yaptırsam yoksa direk doktora muayene mi olsam bilemedim. Aslında muayene için bayram sonunu bekleyebilsek keseyi görürdük kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…