- 28 Şubat 2020
- 1.060
- 1.634
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.061
Hayır bence erken değil git doktor kontrolünde ol müdahele edilecekse erkenden edilsin keseyi görebilirsin belki 1000’in üstündeydi değerinYarın doktor randevum var kızlar, ama acaba cok mu erken biraz daha mı beklesem gitsem diye içim içimi yiyor. Yarın gider de olumsuz bir şey duyarsam keseyi göremezsem cok mu takarım kafama acaba. Siz kacıncı gün gitmiştiniz ilk kontrole? Ve hemen keseyi gördünüz mü?
Evet canım dün 2000e yakındı. Randevu aldım yarın 11:30 a. İnşallah yüzümü kara çıkarmaz bebeğimHayır bence erken değil git doktor kontrolünde ol müdahele edilecekse erkenden edilsin keseyi görebilirsin belki 1000’in üstündeydi değerin
Yok yok bişe olmaz içini rahat tut değerin iyi maşallahEvet canım dün 2000e yakındı. Randevu aldım yarın 11:30 a. İnşallah yüzümü kara çıkarmaz bebeğim
İçimi rahatlattın kuzum allah razı olsunYok yok bişe olmaz içini rahat tut değerin iyi maşallah
masallahGünaydın kızlar
Programa göre miniğim fasulye kadar olmuş 7+1 olduk bugün
ben dr banu ciftci ve gun gun gebelik kullaniyorumkızlar hangi uygulamaları kullanıyorsunuz bebek takibi için
Aynen bende bunları kullaniyrm canlar herkes günaydın bugün sersem gibi uyandım daha yeni kalktm gozlerm kararıyor yorgunum inanın bisede yaptığım yok çok fazla ama havalardan olsa gerek sıcak insanı mahfediyorben dr banu ciftci ve gun gun gebelik kullaniyorum
Sıkıntı yoksa yoktur canım benm Dr da bişey demedi Bi problem olsaydı söylerlerdi herhaldevar demedi hiç bişey demedi daha doğrusu kese oluşmş herhangi bi skntı yok ddi
kızlar hangi uygulamaları kullanıyorsunuz bebek takibi için
Bende Banu çiftçi ve hamilelik akademisini kullanıyorumkızlar hangi uygulamaları kullanıyorsunuz bebek takibi için
Benim ilk gebeliğimde şekli bozuk durmaz demişti kanamam var diye gittiğim yerdeki dr sonra kendi doktorum bekleyip bir kaç gün sonra bakalım demişti ve kalp atışını görmüştüm ki şu an koca dana oldu o doktorun durmaz dediği hatta Pazartesi kanama başlamazsa gel alalım filan demiştiKızlar ben 4+4 de kesemi gördüm ama şimdi baktımda bi tarafı düzgün kesenin bi tarafı girintili çıkıntılı acaba neden böle doktor kötü bişey demedi gercikanama falan yok acaba şekli mi bozuk sizinkiler nasıl
Geçmiş olsun ilk hamilelik mikızlar günaydın dört gün önce bildiğin avuç ici kadar parça dusurdum ve 3 tane ped doldurana kadar kanamam oldu hala kahverengi camurumsu geliyor o gün doktorum hastahaneye yatırdı progesteron iğne ve hap kullanıyorum keseye baktı bozulma yoktu şimdi de sadece wc gidip geliyorum sürekli yatıyorum bu kadar şeye rağmen bebek tutundu dun kalp atisni duydum inşallah bundan sonrası için de sağlıklı geçer ufak kanamalar sorun degil demişti doktorum hiç telaş yapmayın ama temkinli olmayı da elden bırakmayın
Sıcak havalar değil sadece hamileliğin kendisi başlı başına yorgunluk sebebiAynen bende bunları kullaniyrm canlar herkes günaydın bugün sersem gibi uyandım daha yeni kalktm gozlerm kararıyor yorgunum inanın bisede yaptığım yok çok fazla ama havalardan olsa gerek sıcak insanı mahfediyor
Seninle günlerimiz aynı canım ben de gitmedim daha doktora evde iki test yaptım emin olmak için. Kan testi mi yaptırsam yoksa direk doktora muayene mi olsam bilemedim. Aslında muayene için bayram sonunu bekleyebilsek keseyi görürdük kesinYarın doktor randevum var kızlar, ama acaba cok mu erken biraz daha mı beklesem gitsem diye içim içimi yiyor. Yarın gider de olumsuz bir şey duyarsam keseyi göremezsem cok mu takarım kafama acaba. Siz kacıncı gün gitmiştiniz ilk kontrole? Ve hemen keseyi gördünüz mü?
Sabah az bulantım vardı salatalık yedim şimdi acayip kötü oldum sanırım çıkaracağımkusmaktan nefret ediyorum