- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 32
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.001
Devam etmediği sürece normal olabilirKızlar kahverengi akıntı geldi. Daha bugün hamile olduğumu öğrenmiştimçok korkuyorum. Yaşayan var mı?
Hmm anladım canım ondan o zaman teşekkür ederim canımTansiyon yükselince bebeğe yeterli kan akımı olmaz o yüzden veriyorlar iğneyi canım
Şuanlık yok peçeteye de gelmedi. Offf inşallah kötü bir şeyin habercisi değildirDevam etmediği sürece normal olabilir
yerlesme olabilir canimŞuanlık yok peçeteye de gelmedi. Offf inşallah kötü bir şeyin habercisi değildir
Sende olmuş muydu canım?yerlesme olabilir canim
bende olmadi ama bazilarinda yerlesme kanamasi oluyor kahverengi ya da pembemsi bi renkteSende olmuş muydu canım?
teşekkürlerDoktorun bana verdiği fotoğrafta da gözükmüyor ama doktor bak burda yüzük gibi bişey var yolk saç görünmeye başlamış demişti. İnternetten okuduğum kadarıyla yolk saç varsa boş gebelik olma ihtimali kalmıyomuş.
çok sağol cnmYolk sac plesanta oluşana kadar bebeği besleyen şey canım
tam 5+0 da gitmiştim ama var mı yok mu ben bilemedimKese içinde yuvarlak birşey olması lazım benim ultrason fotoğrafında yok Dr a da sormadım varmı diye sıkıntı yok dediğine göre yolk sac var demektir dedim bende irdelemedim.. Sen fotonu koysana Bi canım
İnşallah yerleşmedirbende olmadi ama bazilarinda yerlesme kanamasi oluyor kahverengi ya da pembemsi bi renkte
Bende iki hamileliğimde de oldu telaşlanma bence inşallah sadece yerleşme kanamasıdırŞuanlık yok peçeteye de gelmedi. Offf inşallah kötü bir şeyin habercisi değildir
İçime su serptin umarım öyledir.. bugün çok yoruldum bide o yüzdende belki ağrıdı karnım sonrada akıntı geldi bilemiyorumBende iki hamileliğimde de oldu telaşlanma bence inşallah sadece yerleşme kanamasıdır
İnşallah hepimizinki canımYaaa geçmiş olsun. İnşallah bu sefer sağlıcakla gelir
Hoşgeldin doğum günde hediyen süpermişMerhaba arkadaslar. Araniza yeni katildim. Allah nasip ederse 13 ocakta kendi dogum günümde bebeğimi kucagima alacam. Bugun keseyi de gördük biraz gec öğrendim ben. 4 nisan son adet tarihim. Rabbim hepimizin sag salim kucagimizi evlatlarimizla doldursun insallah
Benim önceki doğumum nisan başındaydı süperdi. Bebekle kolayca hasta etmeden dışarıda gezmiştim şimdi ocak bebeği bakalım nasıl olacakEn hareketli haftalar...Kese göründü mü,yolk mevcut mu,bulantim yok bulantim cok,kanama neden oldu,hala kalp atışı var mi,ikili tarama yaptırsam mi..Hepsi geçecek arkadaşlar.Ilk trimester zorlu ve soru işaretleri ile dolu oluyor.Hic merak etmeyin,mercimeklerimiz annelerine tutunacak,hersey su gibi akip gidecek...Veee 12.haftadan sonrası nasıl güzeldir,nasıl keyiflidir..Cinsiyet belli olmuştur alışverişler başlamıştır.Yaz sezonunun hamileliklerin ilk 4 ayına denk gelmiş olması da olumlu tarafı bence hamileligimizin.Ben her iki hamileligimin son 3 ayını Antalya yazında geçirmiş biri olarak pek merak ediyorum açıkçası kış hamileligi nasılPanik yapmadan hamileligimizin her gününü keyifle geçirelim inşallah
Canim ben bu agustos annesi olacaktım aslında ama kizimi 3 aylikken subat ayinda kaybettim. 3 ay ara verelim dedik, verdigimiz sure icinde oldu şükür.Hoşgeldin doğum günde hediyen süpermiş
Hosbuldum cok tesekkur ederimHoşgeldin doğum günde hediyen süpermiş